Üç gündür Bilge'ye rüya yorumlatıcam bi türlü yetişemiyodum.O dört kişi alıyo bide ,Allah a şükür dördüncü kişi olarak sıkışıverdim en sonunda.Bakıyım rüya yorumu nasılmış?Mesela Binnaz yorumcularından Hülya,Tumay,Gizem rüya yorumunda da berbattılar.
bilge özdoğru mu? sen güzel rüya yorumluyorsungerek yok rüya yorumlatmana bence
Canlarrr herkese merhaba işlerim seyahatlerim vb yuzunden ne zamandır buralarda yokum ama sanmayın ki fal baktırmıuorum fal sepeti aliye hanımı öneririm son onu keşfettim
Nasıl dı onu bana arkadaşımda önerdi böyle eski bir falcıymış galiba deneyimli
Çok güzeldi canım sormadığıığım çok şeyi sebepieri ile söylemiş hani kahveye bakarlarda hisleri ile konuşurlar ya tamamen öyle biri çok memnun kaldım dediği tarih eylül gibi eğer çıkarsa zaten bilemiyorum..çok sevinirim,ama uzundur denk gelen en iyi kahve falı yorumcusu bana göre
Çok güzeldi canım sormadığıığım çok şeyi sebepieri ile söylemiş hani kahveye bakarlarda hisleri ile konuşurlar ya tamamen öyle biri çok memnun kaldım dediği tarih eylül gibi eğer çıkarsa zaten bilemiyorum..çok sevinirim,ama uzundur denk gelen en iyi kahve falı yorumcusu bana göre
ooo marplecim...seni görmek ne hos....
aliye abla yeni bir falci icin cok degil mi fiyati.
yani 25 e deger mi bebek
Merhaba canım.Aliye hanım tarot bakaydı kesin deneyecektim ama kahve foto falan yok uymadı bana.Canlarrr herkese merhaba işlerim seyahatlerim vb yuzunden ne zamandır buralarda yokum ama sanmayın ki fal baktırmıuorum fal sepeti aliye hanımı öneririm son onu keşfettim
Bilge'nin ruya yorumu geldi.Ben aynı ruyayı hürriyet aile yorumcusuna yorumlatmıştım.İkisininki birbirinden öyle farklıki aynen fallar gibi.Ama hakkını yiyemem Bilge'ninki daha mantıklı geldi bana.
Merhaba canım.Aliye hanım tarot bakaydı kesin deneyecektim ama kahve foto falan yok uymadı bana.
Alcanzar una estrellam nasılsın,,ben buralardayım istediğin zaman ulaşabilirsinkahve baktır derim bekleme tarot filan özelden yaz bana bende yazıcam canım
Ay öylemi diyon bacım?Ah o kahve fotosu hiç benlik değil ama...Aynı canım ,çıkmayan fallardan utanmadan devam.Hem online hem reel fallarla devam..
Yazarım tabi canım ara ara.
Ay öylemi diyon bacım?Ah o kahve fotosu hiç benlik değil ama...Aynı canım ,çıkmayan fallardan utanmadan devam.Hem online hem reel fallarla devam..
Yazarım tabi canım ara ara.
Diyorum bacı cidden denemeye değer..kardeşimde baktırdı o da şaşırmıs bence bir dene
canım sen ilk geldiğinden beri merak ediosun..iç bi kahve at :) bende fal krizimde ilk Aliye ablamızı deneycmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?