Canim telden girdigim için link alamadim mardin kiziltepe falcisi kadınlar kulübü yaz cikiyo zaten mardin kiziltepe falcisi yazarsan başka yazilarda cikiyo
ToliNnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn XD
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Efendimmmmmmmm
Kalk mardine gidelim ;-)
Valla gidelim thalix ya abuk sabun falcilsra para sacacagimiza uçak bileti alir gideriz inşallah İlknur memnun kalirda fos cikmaz bu falcida
Valla gidelim thalix ya abuk sabun falcilsra para sacacagimiza uçak bileti alir gideriz inşallah İlknur memnun kalirda fos cikmaz bu falcida
Mardini görürdük fal bahanesorma sacma sapan falcilara para saciyoz ztn adamda kalmadi baktircak hepsine herkes baktirmistir tutmuyo isteee
Ilknur ins memnun kalirsin bisileri bilmesinden coj gelecekle ilgili soylediklerinin cikmasi onemli
baktım linke İnşallah fos çıkmaz birde bu fatimayı deniyelim
Thalix keşke teldede baksa ya
Nerde o bonkörlük ???? Agirlik aldim derler bisi görüyo gibi amaaan cok inanmayin ilknur falina bakarim onlar bakmiyosa hemde bedava :)))
Nerde o bonkörlük ???? Agirlik aldim derler bisi görüyo gibi amaaan cok inanmayin ilknur falina bakarim onlar bakmiyosa hemde bedava :)))
Ay inşallah memnun kalirsa yoksa kendimi kotu hissedicem ben yonlendirdim sonucta
Kadın ın dediği abla ben baktırmadım ama geleni gideni eksik olmaz yurt dışından bile var bizim köylülerden de çok baktıran var beğeniyorlar sonra kadın tam bir ekipmiş yani erkek hocaları varmış büyü v.s olanlar için onlara işlem yaptırıyor yani kadın artık nasıl oluyorsa büyü v.s falda görüyor ama bozma v.s işlemleri başkasına yaptırıyor açıkçası cidden işi biliyormu üç kağıtçı mı bilemiyorum ama bu hafta gerçi karar almıştım ama battı balık yan gider misali eğer başkası içip bakarım derse ben baktırırım size de söylerim
Tamam gülüm ne falıma bakacan
Kahve olur katina olur sabaha anlaşiriz
abla çakalsınnnnnnnn abla helal sana
Birde kadın gerçekten süpermiymiş hepimiz toplanıp kızıltepe ye gerçi bu mevsim orası hiç çekilmez öglen 45 dereceyi buluyor bu bahsettiğim arkadaş hep davet ederdi beni bizim buralar çok güzel ama mayıs veya eylül ayı gibi gel diye.
Birde kadın gerçekten süpermiymiş hepimiz toplanıp kızıltepe ye gerçi bu mevsim orası hiç çekilmez öglen 45 dereceyi buluyor bu bahsettiğim arkadaş hep davet ederdi beni bizim buralar çok güzel ama mayıs veya eylül ayı gibi gel diye.
Evet uçakla abarti bi yol değil iste söyle birisi baktirsada etraflica sorsak aklimizda soru işareti kalmaz
yok artık alzancarım taa Mardinlere fal için gitmekha normalde mardini görmek istiyordum hem ziyaret hem ticaret dersen tamam
bence ufak bi jet uçak kiralayalım, doluşup gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?