Binnaz Abla

Valla gidelim thalix ya abuk sabun falcilsra para sacacagimiza uçak bileti alir gideriz inşallah İlknur memnun kalirda fos cikmaz bu falcida

Mardini görürdük fal bahane sorma sacma sapan falcilara para saciyoz ztn adamda kalmadi baktircak hepsine herkes baktirmistir tutmuyo isteee

Ilknur ins memnun kalirsin bisileri bilmesinden coj gelecekle ilgili soylediklerinin cikmasi onemli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Thalix keşke teldede baksa ya

Nerde o bonkörlük ???? Agirlik aldim derler bisi görüyo gibi amaaan cok inanmayin ilknur falina bakarim onlar bakmiyosa hemde bedava :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam gülüm ne falıma bakacan

abla çakalsınnnnnnnn abla helal sana

abla çakalsınnnnnnnn abla helal sana

Birde kadın gerçekten süpermiymiş hepimiz toplanıp kızıltepe ye gerçi bu mevsim orası hiç çekilmez öglen 45 dereceyi buluyor bu bahsettiğim arkadaş hep davet ederdi beni bizim buralar çok güzel ama mayıs veya eylül ayı gibi gel diye.

eylülde gidersek ben gelrm

bence ufak bi jet uçak kiralayalım, doluşup gidelim

Evet uçakla abarti bi yol değil iste söyle birisi baktirsada etraflica sorsak aklimizda soru işareti kalmaz

yok artık alzancarım taa Mardinlere fal için gitmek ha normalde mardini görmek istiyordum hem ziyaret hem ticaret dersen tamam

bence ufak bi jet uçak kiralayalım, doluşup gidelim

Bence helikopterle gidelim.Paraşutlede tam Fatma bacının tepesine atlarız.Boyumuzun ölçüsünü Mardin'den de almış olarak hafifleyerek döneriz.Forumda okumuşsunuzdur mutlaka otuz kişi falan oluyomuş sırada.Saat birde giden beşte anca girebilmiş.Bu kadar insana ücretsiz bakmaz yaa sanmam.Şahsen bende olsam bakmam şimdi doğruyu yazmak gerekirse.Emek var sonuçta ortada ,harcanan zaman var.Tamam kalp gözü açıktır ama ermiş değil oda insan.Hakkını vermesem benim içim içimi yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…