Fal sepeti bu arada mayaya bayıldım bende
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Ben iki tarottan bi küçük yorumunu yaşadım o kadar.Onun dışında hiçbi dediği çıkmadı.Bende bi daha baktırmadım artık.Melek in dediklerini yaşayan varmı arkadaşlar
25'tl cok fazla ya degermi bilmiyorumki o kadar para sactikki en azindan degsin
Melek in dediklerini yaşayan varmı arkadaşlar
Ben tam tersini yasadim simdiye kadar evlenmistik ama faldan bir ay sonra bitti ve biteli 4 ay oldu bu saatten sonra o falin cikmasinin imkani yokkk
arkadaşlar biraz önce fal sepetinde fal attım ama profilim bölümünü göremiyorum.falım gelirse nerden bakacağım.site değiştiğinden beri ilk defa fal attım.ayrıca mail adresime bir uyarı da gelmedi.nereden bakıyorsunuz siz profil ve falınıza?
Hala ayni yerdeyiz uslanmadik.mayayi bende zor yakaladim ama iyiydi pembe tablo cizmedi ve gayet basariliydi.bu arada aliye hangi sitede
Cok enteresan ya ne desem bilemiyorum senin durumuna yakinen sahit olmustum cnm aliyeyi dene derim
Sent from my iPad
ay yok şekerim aynıyız..ve hyatımızda bi değişiklik olmadıkça aynı kalacak gibiyim
Maya gibiyse deniycem cunku daha once baktirmadigim kisiye baktirmak cok daha iyi eskiyle ilgili bisey duymak istemiyorum yenisine saglik :)
Cancazigim ben yine rezzan abla diyorum ne olursa olsun cunku bisey duydum malum kisiyle rezzan abla herzaman soyledigi bir durum
Mayadan sanki daha iyi canim
Sent from my iPad
Tamam o zaman yazarim baktirinca canim alistik zaten 25-50 ver gitsin
Nilmilcim naber cnm profilime giriyorsun bakilan fallarimdan bakiyorsun cnm bazen ekrana tam sigmiyor kopyala bir word belgesine yapistir daha kolay okursun kime attinbence aliye
Sent from my iPad
Rezzanda bana uymuyor ya
Sent from my iPad
iyiyim canım benim sen nasılsın? tahmin ettiğin gibi aliyeye attım ama benim sorunum profilim diye bir başlık yok :S sayfanın sağına solun aaltına üstüne heryerine baktım yok öyle bir başlık
Ona bakarsan asil konu cikmadi ama digerlerini yasiyorum ve bana o kisinin kotu durumda oldugunu soyledi hep gecen hafta beddualarin tuttu hicbisey yolunda degil deyince rezzan abla aklima geldi
Sorma kendime cok kiziyorum iki ay baktirmadim resmen butcemde farketti
Sent from my iPad
Lalecim yapan bulur
Sent from my iPad
Canimsin dogru bide onun agzindan duymak super oldu ilahi adelet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?