Binnaz Abla

Melek in dediklerini yaşayan varmı arkadaşlar

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Ben iki tarottan bi küçük yorumunu yaşadım o kadar.Onun dışında hiçbi dediği çıkmadı.Bende bi daha baktırmadım artık.

arkadaşlar biraz önce fal sepetinde fal attım ama profilim bölümünü göremiyorum.falım gelirse nerden bakacağım.site değiştiğinden beri ilk defa fal attım.ayrıca mail adresime bir uyarı da gelmedi.nereden bakıyorsunuz siz profil ve falınıza?

Nilmilcim naber cnm profilime giriyorsun bakilan fallarimdan bakiyorsun cnm bazen ekrana tam sigmiyor kopyala bir word belgesine yapistir daha kolay okursun kime attinbence aliye

Sent from my iPad

Son düzenleme:
Hala ayni yerdeyiz uslanmadik.mayayi bende zor yakaladim ama iyiydi pembe tablo cizmedi ve gayet basariliydi.bu arada aliye hangi sitede

ay yok şekerim aynıyız..ve hyatımızda bi değişiklik olmadıkça aynı kalacak gibiyim

Nilmilcim naber cnm profilime giriyorsun bakilan fallarimdan bakiyorsun cnm bazen ekrana tam sigmiyor kopyala bir word belgesine yapistir daha kolay okursun kime attinbence aliye

Sent from my iPad

iyiyim canım benim sen nasılsın? tahmin ettiğin gibi aliyeye attım ama benim sorunum profilim diye bir başlık yok :S sayfanın sağına solun aaltına üstüne heryerine baktım yok öyle bir başlık

iyiyim canım benim sen nasılsın? tahmin ettiğin gibi aliyeye attım ama benim sorunum profilim diye bir başlık yok :S sayfanın sağına solun aaltına üstüne heryerine baktım yok öyle bir başlık

Hosgeldiniz diye bir yazi var yaninda da rumuz. Yaziyor o rumuza tikla

Sent from my iPad

Ona bakarsan asil konu cikmadi ama digerlerini yasiyorum ve bana o kisinin kotu durumda oldugunu soyledi hep gecen hafta beddualarin tuttu hicbisey yolunda degil deyince rezzan abla aklima geldi

Lalecim yapan bulur

Sent from my iPad

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403033512.587750.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…