Binnaz Abla

Kesinlikle en guzeli o bence..sana aci cektirenleri aci icinde gormek kimse kusura bakmasin ama bedel odenir ilahi adalet bu

Sent from my iPad

Verecek cok cevap vardida degmez benim vicdanim rahat her ne kadar sevinmedim desem yalan olur kimsenin kotu olmasini istemem ama haketti

Kesinlikle en guzeli o bence..sana aci cektirenleri aci icinde gormek kimse kusura bakmasin ama bedel odenir ilahi adalet bu

Sent from my iPad

aynen dediğin gibi marple ilahi adalet. 2 yıl önce askerdeyken sadakatle beklediğim dört yıllık sevgilim askerlik dönüşü bir kere bile benimle görüşmeden terketti beni.günlerce ağladım.aradım açmadı,yazdım cvp vermedi.gözyaşlarım kurudu gitti.1 hafta önce bana yazıyor inanamadım.burnundan kıl aldırmayan adam özür diliyor.allaha onu bana böyle gösterdiği için şükrettim.ama nafile ben artık onu sevmiyorum.ilahi adalet varmış,eden bulurmuş.

Nilmil derdi neymis canim yani oyle kapi duvar olmasinin sebebi birde falin geldimi

Sent from my iPad

psikolojisi ve şartları uygun değilmiş efenim.

bu arada falım geldi ama sadece 1.5 cümle. gerisi yok. siteye msj attım. bakalım dönecekler mi? sadece bu kadar:

Selam nilmilcim gerçekten kafan çok karışık geçmiştede sıkıntıların olmuş ayrılıkar yaşanmış çok ta iyi ve şanslı günler geçirmiş sayılmassın hayatından büyüler bile gelip geçmiş canım aileye yapılan büyüler etkisi kalmamış

siteden cvp geldi şöyle diyorlar:
Yorumunuzun tamamı yorumcumuzdan beklenmektedir. Bize ulaşır ulaşmaz size iletilecektir. Durum için özür dileriz.

Saygılar
FalSepeti Ekibi

şaştım kaldım valla.ilk defa taksitle fal baktırıyorum

Son düzenleme:

Himm canim bekle vardir gerisi bir sorun olmus bence

Sent from my iPad

Oylemiymis senin psikoloji. Yokmuymus ne burcu bu bencil adamin nilmil

Sent from my iPad

Cancazigim ben yine rezzan abla diyorum ne olursa olsun cunku bisey duydum malum kisiyle rezzan abla herzaman soyledigi bir durum

valla cantanem kalplerimiz birmis:))) bende sana rezzan ablayla ilgili yazacaktim vazgectim:)) sen yazdin:)))
insallah olumlu bi gelismedir????
uzyn bi aradan sonra rezzan ablaya fal gonderdim 2 defa..yani yok gormedim ben online yorumcular icinde bi rezzan abla kadarinii..
kizdigim zamanlar oldu ama helal hos olsun kadina
zaten cogu falci gelecegi tutturamiyor ama gecmisi ani da bilmiyor.. bu kadin en azindan an ve gecmisi biliyor

Ona bakarsan asil konu cikmadi ama digerlerini yasiyorum ve bana on kotu durumda oldugunu soyledi hep gecen hafta beddualarin tuttu hicbisey yolunda degil deyince rezzan abla aklima geldi

aaaaa kendi mi soyledi...valla cok güzel olmus. insallah kapinda lale diye agladigi günlerde gormek nasip olur

aaaaa kendi mi soyledi...valla cok güzel olmus. insallah kapinda lale diye agladigi günlerde gormek nasip olur

Bu kadari bana yetti bebem gerisi kalsin hangi falci gelecegi tutturduki ve bende 4 ay sonra attim yine o bu kiside israrli hernekadar seni ilgilendirmesede gordugumu soylemek zorundayim diyor

Bu kadari bana yetti bebem gerisi kalsin hangi falci gelecegi tutturduki ve bende 4 ay sonra attim yine o bu kiside israrli hernekadar seni ilgilendirmesede gordugumu soylemek zorundayim diyor

Rabbim sorar lalecim..yok oyle bi dünya...
insallah hep güzel yorumlarin ciksin...daha guzel haberlerini alalim canim benim

Lule femere baktirsam mi ki diye dusunuyorum surekli acik gordum onu, bi deneyecegim. Fal sepetiydi fal alemdi yok binnazdi gina geldi artik farkli insanlar denemek istiyorum bugune kadar cogu fos cikti yeter vallahi. Evet haklisin bende de oluyor o durum, tamamen enerji isi canim ya... Sıkıntı, stres, üzüntü olunca sağlık da bozuluyor doğal olarak ama yeni yeni toparlamaya başladım işte canım. Yoluna girecek inşallah her şey zamanla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…