Kesinlikle en guzeli o bence..sana aci cektirenleri aci icinde gormek kimse kusura bakmasin ama bedel odenir ilahi adalet bu
Sent from my iPad
Verecek cok cevap vardida degmez benim vicdanim rahat her ne kadar sevinmedim desem yalan olur kimsenin kotu olmasini istemem ama haketti
Kesinlikle en guzeli o bence..sana aci cektirenleri aci icinde gormek kimse kusura bakmasin ama bedel odenir ilahi adalet bu
Sent from my iPad
aynen dediğin gibi marple ilahi adalet. 2 yıl önce askerdeyken sadakatle beklediğim dört yıllık sevgilim askerlik dönüşü bir kere bile benimle görüşmeden terketti beni.günlerce ağladım.aradım açmadı,yazdım cvp vermedi.gözyaşlarım kurudu gitti.1 hafta önce bana yazıyor inanamadım.burnundan kıl aldırmayan adam özür diliyor.allaha onu bana böyle gösterdiği için şükrettim.ama nafile ben artık onu sevmiyorum.ilahi adalet varmış,eden bulurmuş.
psikolojisi ve şartları uygun değilmiş efenim.
bu arada falım geldi ama sadece 1.5 cümle. gerisi yok. siteye msj attım. bakalım dönecekler mi? sadece bu kadar:
Selam nilmilcim gerçekten kafan çok karışık geçmiştede sıkıntıların olmuş ayrılıkar yaşanmış çok ta iyi ve şanslı günler geçirmiş sayılmassın hayatından büyüler bile gelip geçmiş canım aileye yapılan büyüler etkisi kalmamış
psikolojisi ve şartları uygun değilmiş efenim.
bu arada falım geldi ama sadece 1.5 cümle. gerisi yok. siteye msj attım. bakalım dönecekler mi? sadece bu kadar:
Selam nilmilcim gerçekten kafan çok karışık geçmiştede sıkıntıların olmuş ayrılıkar yaşanmış çok ta iyi ve şanslı günler geçirmiş sayılmassın hayatından büyüler bile gelip geçmiş canım aileye yapılan büyüler etkisi kalmamış
siteden cvp geldi şöyle diyorlar:
Yorumunuzun tamamı yorumcumuzdan beklenmektedir. Bize ulaşır ulaşmaz size iletilecektir. Durum için özür dileriz.
Saygılar
FalSepeti Ekibi
şaştım kaldım valla.ilk defa taksitle fal baktırıyorum
aynen sadece kendini düşünen bencilin biridir ve kova burcudur.
aynen sadece kendini düşünen bencilin biridir ve kova burcudur.
Sen aslandin sanirim degilmi hayatim zit burclarsiniz.kova cok humanist gorunsede bencilik vardir ve kuzum genelde bunalticilar bence :)
Sent from my iPad
yok canım benim ben balığım.fedakar,şapşal balık
Ah benim bitanem bende baligim balik ustu ikizlerim seni oyle iyi anliyorum ki ben(( fedakarligin diger adi biziz
Sent from my iPad
annem çok değil 7 gün daha kendini sıksaydı mis gibi koç olacaktım yahu
Cancazigim ben yine rezzan abla diyorum ne olursa olsun cunku bisey duydum malum kisiyle rezzan abla herzaman soyledigi bir durum
Ona bakarsan asil konu cikmadi ama digerlerini yasiyorum ve bana on kotu durumda oldugunu soyledi hep gecen hafta beddualarin tuttu hicbisey yolunda degil deyince rezzan abla aklima geldi
aaaaa kendi mi soyledi...valla cok güzel olmus. insallah kapinda lale diye agladigi günlerde gormek nasip olur
Bu kadari bana yetti bebem gerisi kalsin hangi falci gelecegi tutturduki ve bende 4 ay sonra attim yine o bu kiside israrli hernekadar seni ilgilendirmesede gordugumu soylemek zorundayim diyor
Lule Femer,Rad Mirza gibi tüm enteresan isimlerin doluştuğu fal sitesi.
Canım ben pek önermek ,isim vermek istemiyorum çünkü yüzde seksenlik bi kesimin beğenmedikleriyle elektriğim uyuşuyyüzden ilginç enerjime seni kurban edemem:):)
Umarım alt üst olman sağlikla ilgili değildir,geri kalan herşey gelir geçer canım.Hem belki hayatının altı üstünden daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?