Kızlar Mardin Kızıltepe Fatma Hanım'ıın tlf gönderebilir misiniz? Bir de baktıran oldu mu forumdan?
İlknur'cum tlf numarısını rica etsem bir de fincanın açılmaması için bantlasam olur munasıl sardınız fincanı?
Hosgeldiniz diye bir yazi var yaninda da rumuz. Yaziyor o rumuza tikla
Sent from my iPad
Bu kadin fincan koleksiyonu yapiyordur)
Sent from my iPad
ben henüz göndermedim, fincanı değil de dışına bir şey sarıp onu bantla bence numarayı yolluyorum
nasıl yani
kahveyi içiyoruz çeviriyoruz kadına kargo mu yapıyoruz..İzmirden mardine gidene kadar o telveler 50 kez şekil değiştirir....
Mardin falcımız teknoloji ile tanışmalı....
bende baktırmak istiyorum yaaa
Canım gönderen gönderiyor fincanı açmazsın hava almayınca telwe kurur hiç bir yerde fincan unutupta içine sonra baktın mı tablo gibi çıkıyor
falcı teknolojiyle tanışmış işte cep telefonu ile naklen fal bakacak
Ama internet diyorsan 2015 yılında hala orda alt yapı sorunları devam etmekte
istiyorsan biraz bekle gönderen arkadaşlar var bir kaç gün sonra cvp alırız .
evet haklısın bitanem...gönderen arkadaslar fikirlerini paylaşssınlar senn göndermediysen beraber gönderelim...
çok konüşulan bi falcı 40tl hiçbişey değil....
yorum kısmını telde yapıyor sanırım...
ayyy heyacanlandım...
kızlar bu maya demir'i falan nası yakalayacağız, mesela en son 15'inde fal bakmış. kaçta giriyo bunlar sisteme. niye onlar offline'ken fal atamıyoruz?
30 TL parayıda aynı gönderenin içine koyuyorlar dır herhalde
Canım gönderen gönderiyor fincanı açmazsın hava almayınca telwe kurur hiç bir yerde fincan unutupta içine sonra baktın mı tablo gibi çıkıyor
falcı teknolojiyle tanışmış işte cep telefonu ile naklen fal bakacak
Ama internet diyorsan 2015 yılında hala orda alt yapı sorunları devam etmekte
istiyorsan biraz bekle gönderen arkadaşlar var bir kaç gün sonra cvp alırız .
Bu falın devamı inşallah başı gibi gelmemiştir.Bu ne ya?Burdaki üyelerin %95'ine uyar hani.Neyse umarım sonrasıyla telafi etmiştir.psikolojisi ve şartları uygun değilmiş efenim.
bu arada falım geldi ama sadece 1.5 cümle. gerisi yok. siteye msj attım. bakalım dönecekler mi? sadece bu kadar:
Selam nilmilcim gerçekten kafan çok karışık geçmiştede sıkıntıların olmuş ayrılıkar yaşanmış çok ta iyi ve şanslı günler geçirmiş sayılmassın hayatından büyüler bile gelip geçmiş canım aileye yapılan büyüler etkisi kalmamış
siteden cvp geldi şöyle diyorlar:
Yorumunuzun tamamı yorumcumuzdan beklenmektedir. Bize ulaşır ulaşmaz size iletilecektir. Durum için özür dileriz.
Saygılar
FalSepeti Ekibi
şaştım kaldım valla.ilk defa taksitle fal baktırıyorum
Halen atmadıysan bence atma.Falkulubu diye bi site var.Ben ordan İranlı bi adama baktırmîştım.Hani fal kötü olur ama nettir dersinki çıkmadı,adam öyle bi yorum yollamışki herşey havada,çıkıp çıkmadığını anlamam bile mümkün değil.Bence bilinmedik sitelere hiç bulaşmamak gerek.Lule femere baktirsam mi ki diye dusunuyorum surekli acik gordum onu, bi deneyecegim. Fal sepetiydi fal alemdi yok binnazdi gina geldi artik farkli insanlar denemek istiyorum bugune kadar cogu fos cikti yeter vallahi. Evet haklisin bende de oluyor o durum, tamamen enerji isi canim ya... Sıkıntı, stres, üzüntü olunca sağlık da bozuluyor doğal olarak ama yeni yeni toparlamaya başladım işte canım. Yoluna girecek inşallah her şey zamanla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?