Binnaz Abla

tellwede ; Turnuplove ; sanal fincan yollamıştım psikopat gibi falın yarısına kadar bana burada nasıl goreyim bana şu falı yolla bu falı yolla benım adımı duysan şoka giresin ben unlulerın falcısıyım dedi yani boş birisi.

maçakızısinekvalesi; çok fena değildi ortalama bildiği durumlar var.

klothgoyagmura ;baktırmak nasip oldu ama şoka girmedim yani normaldi

alesemeryan ; baya uzun bakmıs ama kart yorumlamış hep bildiği şeyler az ahım şahım değil.

sibella 1; ben çok begenmiştim . durumları çok iyi bilmiş.

milenaa ; begendim . verdiği tarıhlere daha var bakalım.

burcutufan ; aman aman boşuna para.

medyumtaylan ; durumları bile bilemedi .

maya demire baktırdım o da anlık herseyı bılmiş begendim bakalım tarıhleri çıkacakmı.:)

ben henüz göndermedim, fincanı değil de dışına bir şey sarıp onu bantla bence numarayı yolluyorum

nasıl yani

kahveyi içiyoruz çeviriyoruz kadına kargo mu yapıyoruz..İzmirden mardine gidene kadar o telveler 50 kez şekil değiştirir....
Mardin falcımız teknoloji ile tanışmalı....
bende baktırmak istiyorum yaaa

Canım gönderen gönderiyor fincanı açmazsın hava almayınca telwe kurur hiç bir yerde fincan unutupta içine sonra baktın mı tablo gibi çıkıyor
falcı teknolojiyle tanışmış işte cep telefonu ile naklen fal bakacak

Ama internet diyorsan 2015 yılında hala orda alt yapı sorunları devam etmekte

istiyorsan biraz bekle gönderen arkadaşlar var bir kaç gün sonra cvp alırız .

evet haklısın bitanem...gönderen arkadaslar fikirlerini paylaşssınlar senn göndermediysen beraber gönderelim...
çok konüşulan bi falcı 40tl hiçbişey değil....
yorum kısmını telde yapıyor sanırım...
ayyy heyacanlandım...

30 TL parayıda aynı gönderenin içine koyuyorlar dır herhalde

kızlar bu maya demir'i falan nası yakalayacağız, mesela en son 15'inde fal bakmış. kaçta giriyo bunlar sisteme. niye onlar offline'ken fal atamıyoruz?

kızlar bu maya demir'i falan nası yakalayacağız, mesela en son 15'inde fal bakmış. kaçta giriyo bunlar sisteme. niye onlar offline'ken fal atamıyoruz?

ç.dışında iken haber ver diye bir buton var oraya mail adresini yazıyorsun ç.içi olduğunda mail geliyor

Kızlar bu kahve fıncanı yollama işi saçma geldi bana yapmayın vicdan ulaştımı nerden bılıceksınıx tutkı ulaştı ya gerı donmez ise kadın bırde o kadar yol o kahve fıncanı yollanırmı magdem bukadar onemlı resmını yollayın cekıp fıncanın kaldıkı kahve bahane.. Hıslı insan zaten kahve olmadanda bakar bence nacızane saçmalık paranıza yazık

Vicdan yazmışım şaka gıbıyım 😂😂😂😂

Sözlüme Ucak bileti al mardine gidelim dedim . millet umreye gider bizde uçakla falciya gidiyoruz dedi hey allahim :) kizlar bisey sorucam nerde okuugumu hatirlayamadim bu kadin faldan ekstra buyu bozma vs yapiyomuymus

Bu falın devamı inşallah başı gibi gelmemiştir.Bu ne ya?Burdaki üyelerin %95'ine uyar hani.Neyse umarım sonrasıyla telafi etmiştir.
Halen atmadıysan bence atma.Falkulubu diye bi site var.Ben ordan İranlı bi adama baktırmîştım.Hani fal kötü olur ama nettir dersinki çıkmadı,adam öyle bi yorum yollamışki herşey havada,çıkıp çıkmadığını anlamam bile mümkün değil.Bence bilinmedik sitelere hiç bulaşmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…