Binnaz Abla

Canım melek ne zaman online hiç göremiyorum onu ben

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bu arada maya demır de harıka ve aliye abla ile aynı konuştular

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

bana kahve falı diğer fallara oranla daha güvenilir geliyor...

Ben tarotçuyum ya..Katinada pek sevmem mesela.Daha doğrusu katinayı cidden bakacak birilerinin olduğuna inanmıyorum.Tarotun tarihide beni çok etkiliyo belki o yüzden daha ciddiye alışım.Kahve falı bana komşu teyze falı gibi geliyo.En alâsı onbeş günlük yorum.Tabi canım fallar gibi türünde beğenide değişiyo.Özge'cim ne falı olursa olsun iş falcıda bitiyo be.

Hanimlar ne durumdasiniz? Hayatim alt ust oldu uzun zamandir hicbir sey yapamadim... Yazdiklarinizi da okuyamadim var mi hic onerebileceginiz falci? O kadar cok ihtiyacim var ki is bi yandan benim adam bi yandan vallahi nefes alamiyorum su siralar. Bi de biryolunvar diye bi site acilmis gordunuz mu? Baktiran var mi hic?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lule Femer,Rad Mirza gibi tüm enteresan isimlerin doluştuğu fal sitesi.
Canım ben pek önermek ,isim vermek istemiyorum çünkü yüzde seksenlik bi kesimin beğenmedikleriyle elektriğim uyuşuy yüzden ilginç enerjime seni kurban edemem:):)
Umarım alt üst olman sağlikla ilgili değildir,geri kalan herşey gelir geçer canım.Hem belki hayatının altı üstünden daha iyidir.

Son düzenleme:
Ben tam tersini yasadim simdiye kadar evlenmistik ama faldan bir ay sonra bitti ve biteli 4 ay oldu bu saatten sonra o falin cikmasinin imkani yokkk

Cok enteresan ya ne desem bilemiyorum senin durumuna yakinen sahit olmustum cnm aliyeyi dene derim

Sent from my iPad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…