- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
falcısemaya kahve attım gene bacılar.
işe gireceksin demişti oldu malum yeni falcım şu anda:))
meleğin eski falını dinledim bide taa ocakta yollamışım. işe çok yakında giriceksin ama zamansız çıkmış aniden olucak şaşırcaksın güzel olucak vs demiş. zaman hariç diğer tasvirleri doğru.
beklemediğim kadar iyi bi iş oldu şansa oldu tesadüfen bide.
iş durumundan sonrada benim eskisiyle tekrar konuşmalar görüyodu ama 1 yıldır ayrıyız yani o zor. haa çıkarsa meleğe koşarım tekrar:)
hoş bi kahve atsam mı diye de düşünmüyo değilim meleğe
Ya zaten bu zamana kadar baktırmamamîn tek sebebi kadının kahve bakıyo olması.Yoksa kim tutar beni:)
bana kahve falı diğer fallara oranla daha güvenilir geliyor...
Canım melek ne zaman online hiç göremiyorum onu ben
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Canım melek ne zaman online hiç göremiyorum onu ben
Melek faceye yazmış sistemdeyim diye koş koş
Melek faceye yazmış sistemdeyim diye koş koş
olumlu - olumsuz haber ederseniz demi ?
......Ve şu an üç kişi var,bekleyenler acele edin,dolar o hemen.
Lule Femer,Rad Mirza gibi tüm enteresan isimlerin doluştuğu fal sitesi.Hanimlar ne durumdasiniz? Hayatim alt ust oldu uzun zamandir hicbir sey yapamadim... Yazdiklarinizi da okuyamadim var mi hic onerebileceginiz falci? O kadar cok ihtiyacim var ki is bi yandan benim adam bi yandan vallahi nefes alamiyorum su siralar. Bi de biryolunvar diye bi site acilmis gordunuz mu? Baktiran var mi hic?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen ilk geldiğinden beri merak ediosun..iç bi kahve at :) bende fal krizimde ilk Aliye ablamızı deneycmm
Hala ayni yerdeyiz uslanmadik.mayayi bende zor yakaladim ama iyiydi pembe tablo cizmedi ve gayet basariliydi.bu arada aliye hangi sitede
......Ve şu an üç kişi var,bekleyenler acele edin,dolar o hemen.
Melek in dediklerini yaşayan varmı arkadaşlar
Ben tam tersini yasadim simdiye kadar evlenmistik ama faldan bir ay sonra bitti ve biteli 4 ay oldu bu saatten sonra o falin cikmasinin imkani yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?