Aliyenin falı dün gece geldi nihayet.mevcut durumu bilmiş ama beni çok fazla şaşırtmadı diyebilirim.gelecekle ilgili olumlu olsada dileğim için biraz havada konuşmuş ve tavsiye vermiş.şöyle yaparsan olur gibi.ben bu tarz falları sevmiyorum açıkçası.biraz dik kafalı biriyim,bana denileni pek yapmam. neyse sonuç olarak orta diyebileceğim bir faldı ama pişman değilim.denemiş oldum.
Aliyenin falı dün gece geldi nihayet.mevcut durumu bilmiş ama beni çok fazla şaşırtmadı diyebilirim.gelecekle ilgili olumlu olsada dileğim için biraz havada konuşmuş ve tavsiye vermiş.şöyle yaparsan olur gibi.ben bu tarz falları sevmiyorum açıkçası.biraz dik kafalı biriyim,bana denileni pek yapmam. neyse sonuç olarak orta diyebileceğim bir faldı ama pişman değilim.denemiş oldum.
Demek Aliye hanım falın giriş kısmını copy paste yolluyor.Sonrasını kişiye òzel yorumluyo bi zahmet.Nil'cim bizim yaşantımızın bir kısmı benziyo sanırım, benim yorumda da baya sıkıntılar ayrılıklar geçirmişsin, ailenin üzerinde büyü varmış etkisini yitirmiş annemin özellikle büyüden etkilendiği falan
Tamam bazı nokta atışı var ama, onlarda daha önce yaşanan şeyler gibi, bir daha baktırır mıyım sanmıyorum
Demek Aliye hanım falın giriş kısmını copy paste yolluyor.Sonrasını kişiye òzel yorumluyo bi zahmet.
Kimseyi suçlamak istemem ama iki falın ikiside aynıysa demekki böyle.Hadi tellwe bunu yapıyo 3-5krediyede,25tl' yede bu yapılîrmı ya?
Demek Aliye hanım falın giriş kısmını copy paste yolluyor.Sonrasını kişiye òzel yorumluyo bi zahmet.
Kimseyi suçlamak istemem ama iki falın ikiside aynıysa demekki böyle.Hadi tellwe bunu yapıyo 3-5krediyede,25tl' yede bu yapılîrmı ya?
alcanzarcım sonuna kadar katılıyorum sana.bu paraya copy-paste istemiyor insan.adamakıllı bir fal yorumu istiyor.
Aynen Alcanzar 3-5 lira tamam da 25 tl , gerisi de dediğin gibi kişiye özeldir herhalde, umarım, yani öyle olmalı...
Telwe'de Sema ve Desia Cezzve de Şeyma daha çok şaşırtmıştır beni, sema ve şeyma nın beğendiğim falları da 4-5 krediydi, aslında online da olmadığını biliyoruz da işte bir umut...
Bu falın devamı inşallah başı gibi gelmemiştir.Bu ne ya?Burdaki üyelerin %95'ine uyar hani.Neyse umarım sonrasıyla telafi etmiştir.
Halen atmadıysan bence atma.Falkulubu diye bi site var.Ben ordan İranlı bi adama baktırmîştım.Hani fal kötü olur ama nettir dersinki çıkmadı,adam öyle bi yorum yollamışki herşey havada,çıkıp çıkmadığını anlamam bile mümkün değil.Bence bilinmedik sitelere hiç bulaşmamak gerek.
Öyle vallahi,atacağın varsa Ayşe olmasa Fatma bulur yine atarsın,ama illaki atarsın:)Haklısın aslında canım kimin ne olduğu nasıl olduğu belli olmuyor hiç. Atmadım daha, yeni herhalde kimse bakmamış nerdeyse fal bir iki tane var. Baktırmışken iyi baktırmak istiyorum da bulabilirsem tabi. Belki denerim çok baktırasım gelirse, para durmuyor zaten durduğu yerde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşımda yollamıştı demiştim biraz önce falını okuduk giriş şekli bu şekilde başlamıyor farklı yani.
Öyle vallahi,atacağın varsa Ayşe olmasa Fatma bulur yine atarsın,ama illaki atarsın:)
Bazı falcılar yerlerini sağlamlaştırdıktan sonra bu yola başvuruyolar.Böyle bi site olmasa zaten ortaya çıkmasıda çok zor.Dediğim gibi kimseyi suçlamak istemem ama iki falında aynı intro ile gelmesi tesadüfmü bilemiyorum.Zira falın tamamıda arkadaşlarımızı pek tatmin etmemiş anladığım kadarıyla.Tabi İlknur'cum bellide olmuyo yani ,benim başımada en çok gelen şey.Kimsenin beğenmediğini beğenmek:)Mutlaka burdanda Aliye'den memnun kalanlar olacaktır.Ama ben kendi adıma (zaten kahve falı sevmiyorum ,beni tutan o olmuştu)artık atmam.
Zaten bir çok yorumcuda giriş kısımları aynı oluyor özellikle çok sıkıntılı bir dönem v.s diye başlayan zaten hayatımız çok iyi olsa rahatlıkmı batacakta fal baktıracağız bunlar klişeleşmiş şeyler ilk bir kaç satıra açıkçası ben fazla takılmıyorum, gerisi önemli fallarda inşallah onlar copy past olmaz
Ben falın a'dan z'ye bana özel olmasını beklerim,isterim.
Ha bu arada canım aradım Fatma Bacı'yı sadece adresi veremedi,yoldaydı çünkü..Bana"sen paketi hazırla ara beni "dedi.Son aşamada adres kaldı sadece alıp yollarım kısmetse.Bide İlknur dediğin gibi gayet rahat anlaşılırda bi türkçesi var.
Hadi hayırlısı canım forumda gönderenler var okuyorlarsa sana adresi versin hatta mng ile gönderin falan demiş sonuçları merak ediyorum :18:
Ha öylemi?Gönderenler varsa kadını bi daha rahatsız etmeyeyim o zaman.Özele adresini yazan olursa sevinirim.Vallahi İlknur bende asıl sonucu çok merak ediyorum.Her türlü fal macerasınî yaşadım ama kargoyla paket yollayıp bakımı telefonda hiç dinlememiştim.Merak edilmeyecek türden değil:)Bi yolliyim kısmetsede(,sanırım 48saatte gidiyomuş kargo),sonucunu büyük zevkle yazarım.
Kızlar aliye hanıma baktıran varsa geri dönüş bekliyorum nasıldı fallar.birde sahra buharinin ğuanı yuzde 98 lerde çıkan falı oldumu
Sent from my iPad
canım benim falım bu kadın da çıkmıştıdilimi ısırayım klasik kahve falı yorumcusu ama bu hatun için pembe tablocu diyenlerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?