Binnaz Abla

Hiç sorma ya ne durumlara düştük hayırlısı olsun ilk kimin yorumlanacak acaba

canım benim falım bu kadın da çıkmıştı dilimi ısırayım klasik kahve falı yorumcusu ama bu hatun için pembe tablocu diyenlerde var

Ben sahraya çook önce atmıştım o zaman pembe tablo çizmişti ancak yeni falımda pembe tablo filan yok

Hiç sorma ya ne durumlara düştük hayırlısı olsun ilk kimin yorumlanacak acaba
Komedi yemin ediyorum halimiz:):)
Bu macerani epey merak ettim hayirlisi alcazarcim
Sorma canım bakalım artık,ya çok iyi ya berbat çıkacak gibi geliyo bana.Ortada bi yerde durmayacak gibi Fatma bacı.Umarım ilk tahminim olur.
Canım şimdi okudum fal sonucunu banada net konuşmuş bu kadın o yüzden çok merak etmiştim senin yorumunu ancak şu var bu herkese bir büyüden bahsediyor bende de var o kısım

Sent from my iPad
Bilge banada tutturuyo ve çookk uzun aralıklarla attım falları,hatırlamadıda yani.Evet kart yorumcusu evet hisleri yok ama abi tutuyomu tutuyo....Önemli olan sonuç.Rüya yorumundanda çok memnun kaldım Bilge'nin.Aliye ilk satırlarda herkese aynı ilacı veriyo ortada yani,oh ne güzel ya,ne rahat..Kötü olsun fal amenna ,şu insanları enayi yerine koymalarına ben uyuz oluyorum.

alcanzar bence onlar falları hatırlar hepsinin sisteminde geçmiş yorumları duruyor diye düşünoyorum

birde bilgeye kahve atan oldumu?

Son düzenleme:

İlkunur fatmanin nosunu atarmisin bana:)

bende gönderecem bende........sizin yorumlrı alayım..heyecanla bekliyorum....yalnız bu kadın tanınmış bi falcı..çokta yogundur sanırım..niye bu kadar uyguna bakıyor...anlamadım.....

bende gönderecem bende........sizin yorumlrı alayım..heyecanla bekliyorum....yalnız bu kadın tanınmış bi falcı..çokta yogundur sanırım..niye bu kadar uyguna bakıyor...anlamadım.....

Bölge halkı fakir halk, fal baktıran da genelde kadın eşlerinin eline bakan çalışmayan kadınlar falı ucuz olabilir ama işlem yapıyorsa ne kadar ayrıca bizim gibi manyaklar sayesinde yakında oda fiyatını artırır .

aliye ablamız iyi yorumcu mu kötü yorumcu mu anlamadım....
bende baktıracaktım ama vazgectım kopyala yapıştır yapıyormus sanırım

Aradım Fatma bacı'yı adresi aldım,yolladım biraz önce.Öyle bir paket yaptımki görseniz g........ gülerdiniz:):)Annem benden çok eğlendi bu aşamada.Hem yardımcı oldu",şöyle şöyle yap diye",hem eğlendi.Ücretide içine bıraktım.Kutunun sağlamlığı kargodaki çocuğun bile dikkatini çekti.Kırılacak eşya olduğunuda belirttim tabi,bi bilseler kahve telvesi dolu olduğunu:)Fatma bacı bir yada iki günde geliyo ,ben ararım seni dedi,haber beklicem artık,maksimum üç günde bakar herhalde.Ha olurda kutunun başîna yolda bişey gelirse yapacak bişi yok,o zaman aras kargo bi fal borçlu olur bana:)

Son düzenleme:
Kız gözü tok kadının.Herkes büyük şehirlerdeki gibi cingöz değilki.Öylelerine alıştiğımız için böylesini yadırgıyoruz haklı olarak.

evet ya tabi Mardin'den bahsediyoruz....
işlemleri çok çok pahalıdır...ay zaten işlemle büyüyle işimiz olmaz bizim....neyse falımpir falcıları çözemedikleri tutturamadıkları büyüleri Fatma anamıza yollayıversinler..

hahhaha delii:)))) anneye selam ve saygılarr....valla annem benim bu anormal halimi bilse sanırım psikiyatriye götürür....
heyacanla sonucu bekliyoruz şekerim

hahhaha delii:)))) anneye selam ve saygılarr....valla annem benim bu anormal halimi bilse sanırım psikiyatriye götürür....
heyacanla sonucu bekliyoruz şekerim

Hiç sormayın onu değilde uğruna fal baktırdığımız bu adamlar şu hallerimizi görse asıl onlar bir yerleriyle güler

Kız gözü tok kadının.Herkes büyük şehirlerdeki gibi cingöz değilki.Öylelerine alıştiğımız için böylesini yadırgıyoruz haklı olarak.

CANIM FATMA ANAM KALP KALP KALP BEN.....
BİRDE KADINA BAGLANIYORMUSUZ..2 GÜNE Bİ MARDİNE KARGO...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…