Ha öylemi?Gönderenler varsa kadını bi daha rahatsız etmeyeyim o zaman.Özele adresini yazan olursa sevinirim.Vallahi İlknur bende asıl sonucu çok merak ediyorum.Her türlü fal macerasınî yaşadım ama kargoyla paket yollayıp bakımı telefonda hiç dinlememiştim.Merak edilmeyecek türden değil:)Bi yolliyim kısmetsede(,sanırım 48saatte gidiyomuş kargo),sonucunu büyük zevkle yazarım.
Aliye ye arkadaşım baktırdı beğenmişti yani oda eski profesyonel falcılardan galiba ama forumda baktıran arkadaşlar biraz kararsız kalmışlar[/QUOTE
Şu büyü var işi kafamı karıştırdı. Ben bildiği için sevindim çünkü hakikaten dediği gibi bir büyü olayı vardı zamanı bile çok tuttu
canım benim falım bu kadın da çıkmıştıdilimi ısırayım klasik kahve falı yorumcusu ama bu hatun için pembe tablocu diyenlerde var
Ben sahraya çook önce atmıştım o zaman pembe tablo çizmişti ancak yeni falımda pembe tablo filan yok
Komedi yemin ediyorum halimiz:):)Hiç sorma ya ne durumlara düştükhayırlısı olsun ilk kimin yorumlanacak acaba
Sorma canım bakalım artık,ya çok iyi ya berbat çıkacak gibi geliyo bana.Ortada bi yerde durmayacak gibi Fatma bacı.Umarım ilk tahminim olur.Bu macerani epey merak ettim hayirlisi alcazarcim
Bilge banada tutturuyo ve çookk uzun aralıklarla attım falları,hatırlamadıda yani.Evet kart yorumcusu evet hisleri yok ama abi tutuyomu tutuyo....Önemli olan sonuç.Rüya yorumundanda çok memnun kaldım Bilge'nin.Aliye ilk satırlarda herkese aynı ilacı veriyo ortada yani,oh ne güzel ya,ne rahat..Kötü olsun fal amenna ,şu insanları enayi yerine koymalarına ben uyuz oluyorum.Canım şimdi okudum fal sonucunu banada net konuşmuş bu kadın o yüzden çok merak etmiştim senin yorumunu ancak şu var bu herkese bir büyüden bahsediyor bende de var o kısım
Sent from my iPad
Komedi yemin ediyorum halimiz:):)
Sorma canım bakalım artık,ya çok iyi ya berbat çıkacak gibi geliyo bana.Ortada bi yerde durmayacak gibi Fatma bacı.Umarım ilk tahminim olur.
Bilge banada tutturuyo ve çookk uzun aralıklarla attım falları,hatırlamadıda yani.Evet kart yorumcusu evet hisleri yok ama abi tutuyomu tutuyo....Önemli olan sonuç.Rüya yorumundanda çok memnun kaldım Bilge'nin.Aliye ilk satırlarda herkese aynı ilacı veriyo ortada yani,oh ne güzel ya,ne rahat..Kötü olsun fal amenna ,şu insanları enayi yerine koymalarına ben uyuz oluyorum.
Bende çok önceden atmıştım yorumu sesi çok hoşuma gitti, peki bu sefer nasıl beğendin mi
Zaten bir çok yorumcuda giriş kısımları aynı oluyor özellikle çok sıkıntılı bir dönem v.s diye başlayan zaten hayatımız çok iyi olsa rahatlıkmı batacakta fal baktıracağız bunlar klişeleşmiş şeyler ilk bir kaç satıra açıkçası ben fazla takılmıyorum, gerisi önemli fallarda inşallah onlar copy past olmaz
İlkunur fatmanin nosunu atarmisin bana:)
Ha öylemi?Gönderenler varsa kadını bi daha rahatsız etmeyeyim o zaman.Özele adresini yazan olursa sevinirim.Vallahi İlknur bende asıl sonucu çok merak ediyorum.Her türlü fal macerasınî yaşadım ama kargoyla paket yollayıp bakımı telefonda hiç dinlememiştim.Merak edilmeyecek türden değil:)Bi yolliyim kısmetsede(,sanırım 48saatte gidiyomuş kargo),sonucunu büyük zevkle yazarım.
bende gönderecem bende........sizin yorumlrı alayım..heyecanla bekliyorum....yalnız bu kadın tanınmış bi falcı..çokta yogundur sanırım..niye bu kadar uyguna bakıyor...anlamadım.....
Ben falın a'dan z'ye bana özel olmasını beklerim,isterim.
Ha bu arada canım aradım Fatma Bacı'yı sadece adresi veremedi,yoldaydı çünkü..Bana"sen paketi hazırla ara beni "dedi.Son aşamada adres kaldı sadece alıp yollarım kısmetse.Bide İlknur dediğin gibi gayet rahat anlaşılırda bi türkçesi var.
Kız gözü tok kadının.Herkes büyük şehirlerdeki gibi cingöz değilki.Öylelerine alıştiğımız için böylesini yadırgıyoruz haklı olarak.bende gönderecem bende........sizin yorumlrı alayım..heyecanla bekliyorum....yalnız bu kadın tanınmış bi falcı..çokta yogundur sanırım..niye bu kadar uyguna bakıyor...anlamadım.....
Bölge halkı fakir halk, fal baktıran da genelde kadın eşlerinin eline bakan çalışmayan kadınlar falı ucuz olabilir ama işlem yapıyorsa ne kadar ayrıca bizim gibi manyaklar sayesinde yakında oda fiyatını artırır .
Aradım Fatma bacı'yı adresi aldım,yolladım biraz önce.Öyle bir paket yaptımki görseniz g........ gülerdiniz:):)Annem benden çok eğlendi bu aşamada.Hem yardımcı oldu",şöyle şöyle yap diye",hem eğlendi.Ücretide içine bıraktım.Kutunun sağlamlığı kargodaki çocuğun bile dikkatini çekti.Kırılacak eşya olduğunuda belirttim tabi,bi bilseler kahve telvesi dolu olduğunu:)Fatma bacı bir yada iki günde geliyo ,ben ararım seni dedi,haber beklicem artık,maksimum üç günde bakar herhalde.Ha olurda kutunun başîna yolda bişey gelirse yapacak bişi yok,o zaman aras kargo bi fal borçlu olur bana:)
aliye ablamız iyi yorumcu mu kötü yorumcu mu anlamadım....
bende baktıracaktım ama vazgectım kopyala yapıştır yapıyormus sanırım
hahhaha delii:)))) anneye selam ve saygılarr....valla annem benim bu anormal halimi bilse sanırım psikiyatriye götürür....
heyacanla sonucu bekliyoruz şekerim
Kız gözü tok kadının.Herkes büyük şehirlerdeki gibi cingöz değilki.Öylelerine alıştiğımız için böylesini yadırgıyoruz haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?