Binnaz Abla

Bize de haber ver canım mutlaka. Ayrıca yarına kalmaz emin ol :)

son 3 kişi kalmış hala bekliyorum sıram geçmiş ama bakılsın da o önemli değil
derken geldi bi dinleyeyim yazarım

ağzım açık kaldı desem yeridir resmen baştan aşağı okudu beni diyebilirim. 10dklık bir kayıttı bunun yaklaşık 6 dksı yorumdu fakat hızlı konuşmuş bunun da sebebini açıklamış bu önemli değil o yüzden ben çok beğendim biraz ileri zamanlı 2014 yılı için vakitler verdi. Genel olarak iyi bir faldı arada uğrayacağım bir adres olacak benim için dedikleri gerçekten olursa :)

Son düzenleme:

Peki canım net bir durumundan bahsetmiş mi mesela yoksa sadece karakter analizi mi? Ve senin olmasını istediğin sorun ve dileğin için mi vermiş o 2014 tarihi?

Peki canım net bir durumundan bahsetmiş mi mesela yoksa sadece karakter analizi mi? Ve senin olmasını istediğin sorun ve dileğin için mi vermiş o 2014 tarihi?

şöyle anlatayım ben aşk eğitim ve maddiyat üzerine soruları sormuştum 2014 tarihi maddiyat ve eğitimim hakkında oldu okuduğum bölüme kadar gördü. aşk ise ben yaklaşık 1-2 ay önce bir rüya görmüştüm ve bir süre önce o kişiyi bir sitede gördüm daha doğrusu o gördü mesaj attı bana. bir süredir konuşuyoruz onunla ilgili sorular sormuştum ve konuşmalarımızın temalarına kadar söyledi ve birkaç özel şey daha bekleyip göreceğim umarım olur

Canım aslında önceki sayfalarda okumuşsundur. Ne yazık ki o arkadaşa söylediği şeyler çıkmamış canım.

Canım çok net bir şey mi sormuştun? İlişkiyle ilgili bir şey mi ya da tarih? Hiç bilmemiş miydi onlar bi şey peki?

evet canım ctesi günü net olması gereken bir olayım vardı onu sordum olumlu olacağını söylediler. ama olmadı :)
çok çok kötü durumdayım kızlar ne yapmam gerek fal çok baktırasım var ama hiçç bilenine denk gelmedim

kim seni baştan aşağı okumuş? kimden bahsediyorsun, anlamadım??

rezzan ablaya baktırırken, uzun uzun yazdınmı kendinle ilgili çok açıklama yapmadan yani. yoksa sen çok detay vermeden döktürüyor mu?

İlk falda cok az bilgi verdim durumumumla ilgili. Gerisi kendiliginden geldi, bildigin dokturdu :) 8 kez baktirdigim icin artik taniyo beni. Hatta son falinda konuyu biliosun hadi bisiler soyle dedim ve yine dokturdu :))

Sevval hanima yeni baktirdim, verdigi zamana daha var, o yuzden onunla ilgili bi yorum yapamam.. Rezzan abla ne dese, dedigi sekilde yasiyorum ben, iyiyi de kotuyu de..

Yukardaki sorunun cevabini da vereyim: Nesibeden bahsediyor :)

hımm şu meşhur nesibe, sanal alemin fenomen falcısı. rezzana baktırdım, gerçekten hisleri kuvvetli. rezzana niye sık baktırdın, haftalık mı bakıyor sana, bana aylık bakmış

Canım öncelikle durumuna çok üzüldüm sağlık olsun diyelim ne diyelim.
Benim sana tavsiyem.Bu olucak diyen 3 isimden fazlaca inandığın birine tekrarda fal at ve soru kısmında bunu bunu demiştiniz bu oldu nedir bu yaz.Durum değerlendir ,başlarına fal baktırıp kafanı iyice karştıracağına en azında biraz olsun rahatlatsın..ve gene olumlu konuşup bir Zamandan bahsederlerse üzerine fal açtırmayın sabırla o süreyi bekle derim..
Bilmiyorum denk geldin mi benim yazılara ! Bana da Haleh Hanım'ın dedikleri tutmayınca söylediği zamanlarda ,tekrar fal gönderip durumu yazıp bu nedir dedim.Acıda olsa sebepleri çok güzel açıklamış ve gene bir süreçten bahsetmiş .Bende üzerine fal açtırmadım ve süreç dediği şekilde devam ediyor. Tarih'e kadar tuturduğu oldu bu vakit ve neticeye de çok az bir zaman kaldı .İnşallah bu şekilde de devam edip sonucu alacağım .Umarım seninde herşey gönlüne göre olur ..

hımm şu meşhur nesibe, sanal alemin fenomen falcısı. rezzana baktırdım, gerçekten hisleri kuvvetli. rezzana niye sık baktırdın, haftalık mı bakıyor sana, bana aylık bakmış

Madde madde yazayim daha kolaylik olsun hem senin icin, hem de diger arkadaslar icin :)

1. Nesibe hakkinda boyle konustuguna gore sanirim henuz baktirmadin sen :)

2. Rezzan abla haftalik bakmiyor bana. Hatta verdigi zamana biraz daha var..

3. Bu kadar sık baktirmamin sebebi: bana onun terapi gibi gelmesi. Onun sesi, konusma tarzi bana hep iyi geliyor. Son faliyla bir onceki fal arasinda 4 gun vardi mesela :)

4. Ayrica o su olabilir ve su sekilde olabilir dedigi herseyi yasiyorum, tekrar belirteyim :)

Sen acelyayi denedinmi canim bide sevvali bnde oneririm

Kızlar bu arada Nesibeyi bir arkadaşıma önermiştim.Fal gelmiş kız şoka girmiş bana attı bende şok özel bir durumu vardı birtek benim bildiğim ona kadar söylemiş .anladığım kadarıyla Nesibe çok farklı şekilde fal bakıyor.Tarot bahanesi gerçi kendide sürekli söylüyor ben bilinen ,bilinmeyen herşey ile destekliyorum diye yalnız zaman söylememiş Arkadaş da bilememiş soru kısmında sormayı oraya teşekkürlerini yazmış ..Çok da imkansız bîr öngörüden bahsetmiş ileriye dönük ..bakalım zaman ne gösterir.

ilgine çok teşekkür ederim.. amin canım hepimizin ki olsun inşallh...
haklısın aslında bu 3ünden birine tekrar yollayıp böyle böyleyken böyle böyle desem :) acaba hangisine yollasam bilemedim şimdi ???

zaten nesibe kıyaslanamaz bence rezzanla da kıyaslanamaz...kulvarları ayrı :) ama yoğun olunca bazen yanılabiliyo ki son 3-4 aydır çok yoğun nesibe nerde yaşıyorsa toplanıp yanına gitmek gerek yüzyüze harikalar yaratabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…