hahhaha delii:)))) anneye selam ve saygılarr....valla annem benim bu anormal halimi bilse sanırım psikiyatriye götürür....
heyacanla sonucu bekliyoruz şekerim
Hiç sormayın onu değilde uğruna fal baktırdığımız bu adamlar şu hallerimizi görse asıl onlar bir yerleriyle güler
CANIM FATMA ANAM KALP KALP KALP BEN.....
BİRDE KADINA BAGLANIYORMUSUZ..2 GÜNE Bİ MARDİNE KARGO...
Hiç sormayın onu değilde uğruna fal baktırdığımız bu adamlar şu hallerimizi görse asıl onlar bir yerleriyle güler
Ozellikle kart zampara abimiz heheheh
Kafasi kopsun bu adamlarin, hepimiz maddi manevi battik.
cherryyy herryla bathshebaya baktrdnmı kız yazmadn bna sonra ben esinceye bi fal attım 4 gündür bekliyorum o falı
Tabiki canım iletirim selamını..Benim annem bu halime çok alıştı normal halimi hatırlamıyo sanırım:):)Bide yardımcı oluyo.Sonucu heyecanla bende beklicem Özgecim ve büyük zevklede yazıcam.
ilknur'cum vesile olduğun içinde tekrar teşekkür ederim sanada.
Sirazı yeni fiyatlarını gördünüz mü
Arkadaşlar gerçekten önemli bir ekibiz. Sırazın fiyatlarını gördunuzmu?? Yuh dıyorum. Nasıl havaya soktuysak uçmuş.. Nesıbe,melek bıle kı seslı fal olmasına ragmen 20 ile 30 arasında değişirken ki rezzan abla oyle bunun 50 yapması ne demek... Gerçekten 40 tl tarot dıgerlerıde fıyatı bu yapsa baktırmam cafelerede bıle en fazla 30 gercekten sıtemıze düşen yukselıyo. Sıraz benım bütçem için bitmiştirrr..
Vay anamm vayyy siraz tarotu 40 yapmış kahveyide kapatmış
Vay anamm vayyy siraz tarotu 40 yapmış kahveyide kapatmış
telwe forumda yazdım gerçekten beğendiğim bir yorumcu olursa bundan sonra özellere mesaj atalım birimiz birine o ona falan yani ne bu böyle ya bu formu tahminimizden fazla kişi takip ediyor ,yada hatun gerçekten iyi talep olunca bu hale geldi.
o bence havaya girdi baktı millet 35.sırada fln bidaha göremez zaten o sırayı
Büyük bir ihtimalle evet ...........
Tabiki canım iletirim selamını..Benim annem bu halime çok alıştı normal halimi hatırlamıyo sanırım:):)Bide yardımcı oluyo.Sonucu heyecanla bende beklicem Özgecim ve büyük zevklede yazıcam.
ilknur'cum vesile olduğun içinde tekrar teşekkür ederim sanada.
ahhhaaahhhhaaahhhhh......Allah ta seni güldürsün çok güldüm,anneme söylüyorum bu dediğini"hiç şaşırmam"diyor.Vallahi bende beklerim kendimden:):)
Kesinlikle sıra düşer 3'e fiyat düşer 5'e😂😂😂
cherryyy herryla bathshebaya baktrdnmı kız yazmadn bna sonra ben esinceye bi fal attım 4 gündür bekliyorum o falı
Batshebayi ben de 3 gundur bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?