Binnaz Abla

yuuuuuuuuuuhhh şaşırmış nesibe yapsa hakkıdır derdim onu tek geçiyorum valla kızın nerde olduğunu bilsem gidip öpcem o derece iyi fal baktı bana bari KK için indirim falan uygulasalar bunlar yahu

Son düzenleme:
Kızlar takip ediyorum sizi. Bu Fatma bacıyı merak ettim. Sonucunu heyecanla bekliyorum. Alcanzar inşallah sonucun güzel olur, memnun kalırsın. Gayette uygunmuş fiyatı. Boş kişilere 30-50 tl veriyoruz. İnşallah arttırmaz:18:

Vallahi ben size teşekkür ederim, inşallah iyi çıkar da değer bu zahmetlerimiz

inşallah kızlar...İnşallah değer..

katılıyorum size kızlar , bide ben fal baktırırken bir keresinde benim öküzün tanıdığı çıktı falcı rezilliğin bini bin para zor toparladım sonra umarım beni unutmuştur falcı da

Ne!!!!!!! Nasil yani, herifin adini soylesen bile, nerden bilecek ki kim oldugunu Soyadini da mi soyledin yoksa

Ne!!!!!!! Nasil yani, herifin adini soylesen bile, nerden bilecek ki kim oldugunu Soyadini da mi soyledin yoksa

Valla Cherry'cim sorma falcı falcı gezerken işte sen git herifin aynı köyden tanıdığına denk gel allahtan fazla anlamıyodu faldan öyle isimdir harfdir bişi sormadı bir kaç şeyi bildi bizimkiyle aramızdaki bi sorundan bahsederken memleket mevzu açıldı derken aaa hangi köy vs dedi anaammm dedim s...tk sonra ben ona benim eski sevgiliyi sanki arkadaşımış gibi ima ettim de yırttık :))))

İnşaallah memnun kalırsın Alcanzar, ben bugün gönderemedim yarın sabah göndericem ama bakalım kısmet olucak mı kırılmadan dağılmadan gitmesi telvelerin

nasıl tanıdıgı çıktı haha ay dünya küçük derlerdıde inanmazdım..bende bazen düşünüyorum yazarken acaba tanıyomudur diye annemde ıyıce paranoyak oldun diyodu bak işte oluyomuş. Üzüldüm karakomedi olmuş..

Aaaaaaaaaaaaaa Tanisaydi, anlasaydi rezalet olurmus, ya herife soyleseydi

İnşaallah memnun kalırsın Alcanzar, ben bugün gönderemedim yarın sabah göndericem ama bakalım kısmet olucak mı kırılmadan dağılmadan gitmesi telvelerin
İnşallah uğraşmana değer hayırlı seyler soyler ve çıkar sevgılı alcanzarcım...

yuuuuuuuuuuhhh şaşırmış nesibe yapsa hakkıdır derdim onu tek geçiyorum valla kızın nerde olduğunu bilsem gidip öpcem o derece iyi fal baktı bana bari KK için indirim falan uygulasalar bunlar yahu

Nesibenın sana dedığı çıktımı pekı. Bakarken gercekten sahane ama dedıklerını yaşamadım benki ınsan olarak gercekten hayranımdır ona dobra,ve samımı bı yorumcudur..

aliye ablamız iyi yorumcu mu kötü yorumcu mu anlamadım....
bende baktıracaktım ama vazgectım kopyala yapıştır yapıyormus sanırım

Canım yanlış anlaşılmasın copya la yapıştır muhabbeti giriş cümlesiyle ilgiliymiş

Tabii ilk giriş kısmı öyleydi devamında forumda ben ve iki kişiye daha büyü denilince karıştık, hıı zamanında yapılmış mıdır, olabilir...
Özel mesaj hakkım olsa gönderirdim yorumu...

Buara ona sardım yorumlar şahane bende begendım iş konusunda geniş baktı ama aşk konusunda emın cumleler. Bırde cok yaşıyarak bakıyo fala ama cıkan varsa yazalım dostlar ben yakında huniyle koşucam sokaklarda çünkü😬😱😱

Aaaaaaaaaaaaaa Tanisaydi, anlasaydi rezalet olurmus, ya herife soyleseydi

Hiç düşünmek bile istemiyorum ama kimse ayıkmadı sanırım çünkü sonra biz barıştık ettik hatta ben fal baktırdım falan dedim ağzından laf alayım diye iyi halt ettin ne çıktı saçma sapan şeylere niye gidiyosun dedi kimse bişi dememiş yani :) ah bi bilse ben bir değil bir milyon fal baktırdım :)))

Vallahi falını beğendim geçmiş, an sorunun temeli yani bu kız sallamıyor ama benim falımda tarihle ilgili gecikme var yani tarih tutmadı, ha tarihlere fazla takılmazsan iyi bir yorumcu

Nesibenın sana dedığı çıktımı pekı. Bakarken gercekten sahane ama dedıklerını yaşamadım benki ınsan olarak gercekten hayranımdır ona dobra,ve samımı bı yorumcudur..

Ben binnaz abla dışında hiç onlıne fal baktırmamıştım nesibe yi çok alakasız 2 arkadaşım dedi bana hatta şok fallardı vs dediler bide burdan bi arkadaş tavsiye etti öyle baktırdım ama ilk falımı geçen hafta baktı katina da onlıne dı sadece sevgilim yok ama yinede yolladım :) ilk falımda eski sevgili ile ilgili geçmişi bildi anı bildi gelecek ile alakalı 1-2 ay gibi zamanlar verdi bu falda dediği birşey çıktı bana hayatına biri girmek isteyecek senin çok yakınında sen farkında değilsin ve ummuyosun ki istemiceksin dedi bu hafta başı bu dediği oldu burnumun dibinde ki herifi farketmemişim ama ben istemiyorum 11 yaş büyük benden napim ben onu dün de tarota baktırdım ama kızdı bana çok sık fal baktırmak olmuyo dedi haklı da yani :/ iş konusunda söyledikleri doğru mesela iş sormuştum bu sefer ilk defa kariyer için fal baktırdım :) iş için 1-2 ay dedi süreç uzun biraz doğru olumlu dedi bakalım bekleyip görücem aşk hayatın çok daha güzel şekil alacak diyor ama bana herkes aynı şeyi diyo bilemedim ... zaman bakalım

Vallahi falını beğendim geçmiş, an sorunun temeli yani bu kız sallamıyor ama benim falımda tarihle ilgili gecikme var yani tarih tutmadı, ha tarihlere fazla takılmazsan iyi bir yorumcu

Yaaa nıye tarıhlerı tuturamıyolar bak yıkıldım şimdi😒😒ama geç de olsa çıkar ıstedıgın yorum inşallah

11 yaş gereksız haklısın. Hadi inşallah çıksın. Acıkcası bana hiç tarih vermedı yaz ayları dedı bakalım geldı işte yaz ayları sonuç görücez.iş konusunda hepsı yanıldı bende ama bakalım sonanda bı mucıze gerek oyledır nesıbe cok baktırınca uyarır maddı kaygı tasımaz ıyıdır yuregı bu konuda hakkını yersem olmaz.çıksın artık hepımızınkıler ltf🙏🙏🙏

aynen çok haklısın sevdim ben onu cok :) Artık Amin deyip susucaz bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun dilerim ki .. tarih konusunda kışın baktırırken bana hep yaz ayları dediler nesibe de 1-2 ay diyo hemen hemen aynı kapıya çıkıyo bu yaz bombayı patlatırsam hepsine ayrı ayrı dua etcem :)

Sağol canım..Ben epey sağlam yaptım kutuyu,köpük yerleştirip kutunun çevresine fincanı ortaya koyup komple bantladık içerden böylece fincan sıkışmış oldu kutuda ve dışındanda bantladık ayrıca.Aklında olsun yollarsan canım eğer...
İnşallah uğraşmana değer hayırlı seyler soyler ve çıkar sevgılı alcanzarcım...
Teşekkür ederim canım,önemli olanıda güzel şeyleri hem duymak hemde gerçekleşmesi gerçekten dediğin gibi.Merakla beklicem bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…