Yaaa nıye tarıhlerı tuturamıyolar bak yıkıldım şimdi😒😒ama geç de olsa çıkar ıstedıgın yorum inşallah
Kargo eline geçince omu seni ariycak?Sağol canım..Ben epey sağlam yaptım kutuyu,köpük yerleştirip kutunun çevresine fincanı ortaya koyup komple bantladık içerden böylece fincan sıkışmış oldu kutuda ve dışındanda bantladık ayrıca.Aklında olsun yollarsan canım eğer...
Teşekkür ederim canım,önemli olanıda güzel şeyleri hem duymak hemde gerçekleşmesi gerçekten dediğin gibi.Merakla beklicem bende...
Kargo eline geçince omu seni ariycak?
Evet tolincim,Fatma bacı "ben kargo gelince ararım"dedi.
Nedense bu kadindan çok umutluyum inşallah yuxumu kara vikartmaz maddi durumunu topliyim bende yolliycam
Hayal kirikligi yaşamamak için bende herkese fal bsktirmiyorum artik inşallah bu sefer ysnilmayix:)bende istiyorum ama öyle bir ruh halinde içindeyim alacağım cevap tan artık korkar oldum çünkü fallarım genelde güzel olumlu ne kadar aman fal bu ümit bağlama desende içinde bir yerde inşallah çıkar diyorsun bir çoğunuz da bunu yaşıyordur mutlaka yani kısacası o hayal kırıklığı var ya insanı bitiriyor yani biraz bekleyeceğim inşallah sizden güzel haberler alırım.
Hayal kirikligi yaşamamak için bende herkese fal bsktirmiyorum artik inşallah bu sefer ysnilmayix:)
Sağol canım..Ben epey sağlam yaptım kutuyu,köpük yerleştirip kutunun çevresine fincanı ortaya koyup komple bantladık içerden böylece fincan sıkışmış oldu kutuda ve dışındanda bantladık ayrıca.Aklında olsun yollarsan canım eğer...
Ooo süper :) ve iyi fikir canım sağ olasın, bende de balon naylon vardı kargodan kalan onunla sarayım dedim, bir de köpük bulayım :) fincanı güzelce bantlayıp, balon naylonla köpüğe yerleştirirsem olur herhalde...Kargodakiler içine baksa
Valla Cherry'cim sorma falcı falcı gezerken işte sen git herifin aynı köyden tanıdığına denk gel allahtan fazla anlamıyodu faldan öyle isimdir harfdir bişi sormadı bir kaç şeyi bildi bizimkiyle aramızdaki bi sorundan bahsederken memleket mevzu açıldı derken aaa hangi köy vs dedi anaammm dedim s...tk sonra ben ona benim eski sevgiliyi sanki arkadaşımış gibi ima ettim de yırttık :))))
Nedense bu kadindan çok umutluyum inşallah yuxumu kara vikartmaz maddi durumunu topliyim bende yolliycam
Hakikaten öyle,içimizde bi yerde inşallah çıkar diyoruz.bende istiyorum ama öyle bir ruh halinde içindeyim alacağım cevap tan artık korkar oldum çünkü fallarım genelde güzel olumlu ne kadar aman fal bu ümit bağlama desende içinde bir yerde inşallah çıkar diyorsun bir çoğunuz da bunu yaşıyordur mutlaka yani kısacası o hayal kırıklığı var ya insanı bitiriyor yani biraz bekleyeceğim inşallah sizden güzel haberler alırım.
Sağol canım..Ben epey sağlam yaptım kutuyu,köpük yerleştirip kutunun çevresine fincanı ortaya koyup komple bantladık içerden böylece fincan sıkışmış oldu kutuda ve dışındanda bantladık ayrıca.Aklında olsun yollarsan canım eğer...
Ooo süper :) ve iyi fikir canım sağ olasın, bende de balon naylon vardı kargodan kalan onunla sarayım dedim, bir de köpük bulayım :) fincanı güzelce bantlayıp, balon naylonla köpüğe yerleştirirsem olur herhalde...Kargodakiler içine baksa
Evet evet ,öyle sar ki fincan kutuda sıkışsın,oynayacak mesafe kalmasın.
benimde bir yorumcuya ilk falımı gönderirken en çok korktuğum durumdur:))))
Nasıl yani denk gelir diye mi korkuyosun milyonda bir ihtimal ayol bu :))
o kadar fal gönderiyoruz ki farklı farklı kişilere...ad soyad.doğum tarihi ve yeri gibi bilgilerde veriyorum..oldu ya denk geldi:)))) o dik burnum yerlerde
ha normalde dik değil...sadece öleymiş gibi tavrılarım:))))
:) walla artık mutlu olsakta annelerimizde bizden kurtulsa:)
Hayal kirikligi yaşamamak için bende herkese fal bsktirmiyorum artik inşallah bu sefer ysnilmayix:)
İyiym canikommm sen nasilsin inşallah hepimiz iyi haberler alurizda kurtuluruz su fal batakligindanTolinciim nasılsın bebeeem) ınsallah guzel haberler al
Sent from my iPad
İyiym canikommm sen nasilsin inşallah hepimiz iyi haberler alurizda kurtuluruz su fal batakligindan
Valla bende çok skldim marpelimCanım ya valla ne zaman alıcaz o çıkan güzel haberleri biri evet der biri hayır der beynim çorba gibi senelerdir kendimden sıkıldım
Sent from my iPad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?