Binnaz Abla

Yaaa nıye tarıhlerı tuturamıyolar bak yıkıldım şimdi😒😒ama geç de olsa çıkar ıstedıgın yorum inşallah

Canım kahve telvelerinden ne kadar tarih belli olur ki sapmalar ın olması gayet normal ha bu çok farklı bir zaman dilimi olur anlarım ama yorumunun geneli ni düşünürsek çok iyiydi

Kargo eline geçince omu seni ariycak?

Nedense bu kadindan çok umutluyum inşallah yuxumu kara vikartmaz maddi durumunu topliyim bende yolliycam

bende istiyorum ama öyle bir ruh halinde içindeyim alacağım cevap tan artık korkar oldum çünkü fallarım genelde güzel olumlu ne kadar aman fal bu ümit bağlama desende içinde bir yerde inşallah çıkar diyorsun bir çoğunuz da bunu yaşıyordur mutlaka yani kısacası o hayal kırıklığı var ya insanı bitiriyor yani biraz bekleyeceğim inşallah sizden güzel haberler alırım.

Hayal kirikligi yaşamamak için bende herkese fal bsktirmiyorum artik inşallah bu sefer ysnilmayix:)

benimde bir yorumcuya ilk falımı gönderirken en çok korktuğum durumdur:))))

Nedense bu kadindan çok umutluyum inşallah yuxumu kara vikartmaz maddi durumunu topliyim bende yolliycam

Evet benimde icimde güzel bi his var,inşallah yanılmam.Yolla canım bencede,online fala bu kadar döktük,buda hemen hemen onun kadar zaten ve en azından copy tehlikesi yok.

Hakikaten öyle,içimizde bi yerde inşallah çıkar diyoruz.

Arkadaşlar telwe forumda yeni üye olan arkadaşın siraz hk yorumunu okudunuz mu okuyun; tabii arkadaşı tenzii edererek yazıyorum daha önce yaşandığı için bunlar doğru ise bende bir şeyler var çünkü Siraz ın yanılmıyorsam ilk yorumunu ben yaptım, forumda bahsedildi ama ayın gün Fatma yı ben buldum o zaman ben de var bir şeyler

Siraz denildiği kadar iyiyse yuppiiiiii

Nasıl yani denk gelir diye mi korkuyosun milyonda bir ihtimal ayol bu :))

o kadar fal gönderiyoruz ki farklı farklı kişilere...ad soyad.doğum tarihi ve yeri gibi bilgilerde veriyorum..oldu ya denk geldi:)))) o dik burnum yerlerde
ha normalde dik değil...sadece öleymiş gibi tavrılarım:))))

Son düzenleme:
o kadar fal gönderiyoruz ki farklı farklı kişilere...ad soyad.doğum tarihi ve yeri gibi bilgilerde veriyorum..oldu ya denk geldi:)))) o dik burnum yerlerde
ha normalde dik değil...sadece öleymiş gibi tavrılarım:))))

Hooo o açıdan doğru diyon aslında he :)) beni bulabilir şans olsa zaten fallara sarmam

İyiym canikommm sen nasilsin inşallah hepimiz iyi haberler alurizda kurtuluruz su fal batakligindan

Canım ya valla ne zaman alıcaz o çıkan güzel haberleri biri evet der biri hayır der beynim çorba gibi senelerdir kendimden sıkıldım

Sent from my iPad

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…