Binnaz Abla

Hadi inşallahh çıksın hayırlı haberlerını beklıyoruz

Firuzenin katinaları çıkan oldumu

Sent from my iPad
Bana cikmadi,çıksa şaşardım...
Yaklasik 1'yili gecti topicteyim zannedersem beyzamiydi bi onun guzel haberleri cikti bu kadar kisiyiz baska birinide hatirlayamiyorum bu boyle surcek gitcek heralde arkadaslar

Benimde yaklaşık bi sene oldu,hepimiz yerimizde sayiyoruz gibi.Mehter marşı iki ileri,bir geri...

Son düzenleme:
Cok baktırıyoruz o yuzden bence beynim çorba

Sent from my iPad

🐆🐳🙋buna tatil paramin buyuk kismini fala yatirdim bravo bana ama az once siraza attim oha yani 20.sirami ole biryerdeyim seneye bakar herhalde

Sent from my iPad

🐆🐳🙋buna tatil paramin buyuk kismini fala yatirdim bravo bana ama az once siraza attim oha yani 20.sirami ole biryerdeyim seneye bakar herhalde

Sent from my iPad

Sirazin fallarinin patliycagini düsünüyorum arkadasimin falini gördükten sonra daha cok emin oldum

Yaklasik 1'yili gecti topicteyim zannedersem beyzamiydi bi onun guzel haberleri cikti bu kadar kisiyiz baska birinide hatirlayamiyorum bu boyle surcek gitcek heralde arkadaslar

beyza diyince onu çok özledim kulaklrı cınlasın rezzan abla onda mükemll tuttrdu su zaman evindesin sen dedi gercekten oldu sonrada falı bıraktı

Son düzenleme:
merhaba kızlar, kötü haberlerle karşınızdayım ne yazık ki... ben bu Kızıltepe falcısı kadına fincan göndermiştim ve baktı falıma. ama inanın komşu teyzeler bile çok daha iyidir. ne şimdiki durum ne geçmiş. hiç bir şey yok. gelecek hakkındaki tek kehaneti ise 1 yıl içinde evlenecek olmam, ama onun da kiminle olacağını görmüyormuş. hatta bunu son anda söyledi başlarda sana nikah yok demişti. üzerimde büyü varmış da onu çözdürmem gerekmiş de yoksa hiç bir işim düzgün gitmezmiş vs vs. tamam ben bozayım demedi ama ben zaten o konuya hiç girmedim. evet büyü diye bişi var ama ben öyle büyüyü hem herkesin yapacağına inanmıyorum hem de üzerimde böyle etkiler olduğuna. safsata yani benim için. işlerim kötü gidiyormuş, oysa ben kariyer meslekteyim ve çok rahat, tıkır tıkır bir işim var. ha bir de çocuğun nerde diye sordu, benim çocuğum yok ki, evli de değilim, o zaman yeğenindir bu çocuk dedi:) master öğrencisi iken evlenen ablama da çocuk yaşta evlenmiş dedi:)
toplasan 10 dk ancak konuşmuşuzdur, onun da bir kısmında başkalarına laf yetiştirdi. hiç bir detay yok, hiç nokta atışı yok. ben en azından geçmişi ve anı en ince detaya kadar takır takır sayan nice falcılar tecrübe ettim. benden söylemesi, fincan gönderecek arkadaşlara duyurulur....

Hemen paylaştığın iyi oldu canım en azından gönderecekler beklesin göndermiş olanlarında yorumları gelsin bakalım onlar ne diyecekler

Yaaa tam bir facia olmus bu destina ya ;(

Sent from my iPad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…