merhaba kızlar, kötü haberlerle karşınızdayım ne yazık ki... ben bu Kızıltepe falcısı kadına fincan göndermiştim ve baktı falıma. ama inanın komşu teyzeler bile çok daha iyidir. ne şimdiki durum ne geçmiş. hiç bir şey yok. gelecek hakkındaki tek kehaneti ise 1 yıl içinde evlenecek olmam, ama onun da kiminle olacağını görmüyormuş. hatta bunu son anda söyledi başlarda sana nikah yok demişti. üzerimde büyü varmış da onu çözdürmem gerekmiş de yoksa hiç bir işim düzgün gitmezmiş vs vs. tamam ben bozayım demedi ama ben zaten o konuya hiç girmedim. evet büyü diye bişi var ama ben öyle büyüyü hem herkesin yapacağına inanmıyorum hem de üzerimde böyle etkiler olduğuna. safsata yani benim için. işlerim kötü gidiyormuş, oysa ben kariyer meslekteyim ve çok rahat, tıkır tıkır bir işim var. ha bir de çocuğun nerde diye sordu, benim çocuğum yok ki, evli de değilim, o zaman yeğenindir bu çocuk dedi:) master öğrencisi iken evlenen ablama da çocuk yaşta evlenmiş dedi:)
toplasan 10 dk ancak konuşmuşuzdur, onun da bir kısmında başkalarına laf yetiştirdi. hiç bir detay yok, hiç nokta atışı yok. ben en azından geçmişi ve anı en ince detaya kadar takır takır sayan nice falcılar tecrübe ettim. benden söylemesi, fincan gönderecek arkadaşlara duyurulur....
ben onun havasına da katlanırdım, okuduğumuz yorumlardaki gibi olsaydı:) insan ilişkilerim iyidir, bağlardım kadını ama gerek duymadım uzatmaya bile
asıl komik ama aslında son derece itici olan da şuydu, ben görüştüğüm kişi hakkında bişi sordum, bana dedi ki, bu senin fincanın onun değil ki, onu bilemem:)))) güler misin ağlar mısın
asıl komik ama aslında son derece itici olan da şuydu, ben görüştüğüm kişi hakkında bişi sordum, bana dedi ki, bu senin fincanın onun değil ki, onu bilemem:)))) güler misin ağlar mısın
ben onun havasına da katlanırdım, okuduğumuz yorumlardaki gibi olsaydı:) insan ilişkilerim iyidir, bağlardım kadını ama gerek duymadım uzatmaya bile
Bir bana cikmiyor sanirim birde alcanzarcigima)
Sent from my iPad
Hahhaahaa..Öyle vallahi ,bide Cherry'e...
canım ben pek paylaşmıyorum aslında, çünkü hep zaman veriyorlar ve ben o zaman gelince yazarım diyorum, sonra o dedikleri oluyor mu olmuyor mu ben de anlamıyorum:) çünkü benim öyle çok somut olaylarım yok. rutinin dışında bişi olursa ancak o zaman tamam olacak... bunu da İlknur yazmamı istedi, diğer fincan gönderecekleri uyaralım diye. iyi ettik herhal:)))
ayrıca, benim için iyi falcı anı bilen falcı, çünkü gelecek için hiç bir kuldan öyle aman aman bir beklentim yok. ama bu şimdiye dair bile bişi söylemedi ki
canım ben pek paylaşmıyorum aslında, çünkü hep zaman veriyorlar ve ben o zaman gelince yazarım diyorum, sonra o dedikleri oluyor mu olmuyor mu ben de anlamıyorum:) çünkü benim öyle çok somut olaylarım yok. rutinin dışında bişi olursa ancak o zaman tamam olacak... bunu da İlknur yazmamı istedi, diğer fincan gönderecekleri uyaralım diye. iyi ettik herhal:)))
ayrıca, benim için iyi falcı anı bilen falcı, çünkü gelecek için hiç bir kuldan öyle aman aman bir beklentim yok. ama bu şimdiye dair bile bişi söylemedi ki
Telıne bak bacı.)
Sent from my iPad
Okk.Ha yolladım Siraz'a bacı 22.sıradayımda sende 22 değilmiydin ya?Kaç 22var:):)
Hihihi 18 oldmmm
Sent from my iPad
Çakaaalllll:):):)İptaller iadeler öne geçtin tabi.
Bir bana cikmiyor sanirim birde alcanzarcigima)
Sent from my iPad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?