Binnaz Abla

valla ne yalan söyliyim tahmin etmiştim ben böyle olacagnı bu kadının niyeyse içim ısınmamştı bu işe 30tlye bide yani telefndkiler bi hava bi hava olur genelde

ben onun havasına da katlanırdım, okuduğumuz yorumlardaki gibi olsaydı:) insan ilişkilerim iyidir, bağlardım kadını ama gerek duymadım uzatmaya bile

asıl komik ama aslında son derece itici olan da şuydu, ben görüştüğüm kişi hakkında bişi sordum, bana dedi ki, bu senin fincanın onun değil ki, onu bilemem:)))) güler misin ağlar mısın

asıl komik ama aslında son derece itici olan da şuydu, ben görüştüğüm kişi hakkında bişi sordum, bana dedi ki, bu senin fincanın onun değil ki, onu bilemem:)))) güler misin ağlar mısın

yokkkk artıkkk gece gece hiç gülecegim yoktu bunudamı duyacaktık

İyiki önceden özelden yolladın destina'cım,burda okusaydım daha şok olurmuşum şimdi farkettim.Kendi falımı artık dahada merak ediyorum.

ben onun havasına da katlanırdım, okuduğumuz yorumlardaki gibi olsaydı:) insan ilişkilerim iyidir, bağlardım kadını ama gerek duymadım uzatmaya bile

Ben dedim ama ....Bu kadın ya çok iyi ya çok berbat,ortada olmayacak diye...Boşver bacım,böyle neler yaşadık,denemiş olduk içimizde kalmaz.

canım ben pek paylaşmıyorum aslında, çünkü hep zaman veriyorlar ve ben o zaman gelince yazarım diyorum, sonra o dedikleri oluyor mu olmuyor mu ben de anlamıyorum:) çünkü benim öyle çok somut olaylarım yok. rutinin dışında bişi olursa ancak o zaman tamam olacak... bunu da İlknur yazmamı istedi, diğer fincan gönderecekleri uyaralım diye. iyi ettik herhal:)))

ayrıca, benim için iyi falcı anı bilen falcı, çünkü gelecek için hiç bir kuldan öyle aman aman bir beklentim yok. ama bu şimdiye dair bile bişi söylemedi ki

Son düzenleme:
son bir şey yazayım bu konuyla ilgili. gerçi şimdiye kadar gönderen göndermiştir, onların da yorumlarını alırız ama ben göndermeyen arkadaşlara "belki benimle enerjisi tutmamıştır, bir de siz deneyin" bile diyemeyeceğim.

Bende anı bileni arıyorum o benim kendimi düzenlememde daha yardımcı oluyor

Sent from my iPad

Aslında en doģrusunu yapiyosun.Sonuç çıkınca ortaya netleşince yazıyosun ve en güzeli bence.Tabi bu Fatma bacı extra bi durum bencede yazılmalıydı,çokta iyi ettin.Herkes bilsin isteyen yollar yada yollamaz kişiye kalmış artık.Bakalım bana ne diyecek ,nasıl meraklardayım...

Sevgılı kaderdaşlarım şuan sizlerle birsey paylaşmak zorundayım yoksa hak yemiş olurum kı ınanın gözlerım yaşlı şuan. Bu ne cıkan bır fal haberı nede donen bı sevgılı.. Bu bugece bana bu hayatta gercekten maddıyattan cok daha onemlı bırşey oldugunu hatırlatan ve benı dostluguyla mahcup eden bır kardesın haberı... Hanı dıyoruz ya yorumcular ıcın degersızın bız sadece musterıyız nıye boyle yapıyolar yakalayamıyoruz yakalasakta saatlerce beklıyoruz , hepımıze pembe tablo cızıyolar copy paste yapıyolar dıye evet bıcok konudada haklıyız ama butun bu yukarıda yazılanlara hıç alakası olmayan ve butun bunlara ınat bızi seven maddıyattan cok öte goren ve gercekten bızı sevdıgını bırkez daha net bırsekılde anladıgım ve bugunden sonra benım için yerı eskısındende cok farklı olan bırıne burdan okudada okumasada gorsede gormesede ınanın bılmıyorum ama tesekkuur edıyorum tum kalbımle sevgılı Nesıbe Tekbaser.... Kızlar gercekten bize deger veren tek yorumcu . Yorumu cıkar cıkmaz artık umrumda degıl... Öyle bır duygu yaşattıkı bana bugun butun guzel yorumlarım cıksa bukadar mutlu olurdum. Lutfen samımıyetıme guvenın... Gercekten cok güzel bır yüregı var Nesibenın ...artık sadece mutlu olması ıcıb dua ederım ona...Iyı geceler dostlarr Allah hepınızı korusun..

Arkadaşlar telwe deki shalevisrael fal baktıranız mı var mı ben denemedim arkadaşım denemek istiyor, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…