Arkadaşlar telwe deki shalevisrael fal baktıranız mı var mı ben denemedim arkadaşım denemek istiyor, teşekkürler
2 kere baktırdım ikisinde de dediği hiçbiirşey çıkmadı
Sevgılı kaderdaşlarım şuan sizlerle birsey paylaşmak zorundayım yoksa hak yemiş olurum kı ınanın gözlerım yaşlı şuan. Bu ne cıkan bır fal haberı nede donen bı sevgılı.. Bu bugece bana bu hayatta gercekten maddıyattan cok daha onemlı bırşey oldugunu hatırlatan ve benı dostluguyla mahcup eden bır kardesın haberı... Hanı dıyoruz ya yorumcular ıcın degersızın bız sadece musterıyız nıye boyle yapıyolar yakalayamıyoruz yakalasakta saatlerce beklıyoruz , hepımıze pembe tablo cızıyolar copy paste yapıyolar dıye evet bıcok konudada haklıyız ama butun bu yukarıda yazılanlara hıç alakası olmayan ve butun bunlara ınat bızi seven maddıyattan cok öte goren ve gercekten bızı sevdıgını bırkez daha net bırsekılde anladıgım ve bugunden sonra benım için yerı eskısındende cok farklı olan bırıne burdan okudada okumasada gorsede gormesede ınanın bılmıyorum ama tesekkuur edıyorum tum kalbımle sevgılı Nesıbe Tekbaser.... Kızlar gercekten bize deger veren tek yorumcu . Yorumu cıkar cıkmaz artık umrumda degıl... Öyle bır duygu yaşattıkı bana bugun butun guzel yorumlarım cıksa bukadar mutlu olurdum. Lutfen samımıyetıme guvenın... Gercekten cok güzel bır yüregı var Nesibenın ...artık sadece mutlu olması ıcıb dua ederım ona...Iyı geceler dostlarr Allah hepınızı korusun..
Evet gerçekten nesibe çok farklı bende iki kere baktırdım , Falı da güzel ayrıca bence biliyor güzel yorumluyor dürüstce söylüyor fal ile ilgileniyo herşeyden önce ve hiç maddiyatcı değil sürekli baktırma aradan en az 1-1,5 ay geçsin diyo arkadaşlarımda baktırdı önceki gün onlara da öyle demiş sık sık bana baktırmayın diyesesiyle insanı çok etkiliyo güzel bir kalbi olduğunu düşünüyorum bende ...
bebeğiiiiiiim iyiyim senden naber
Tek bir dediğini yaşamadım..ne enterresan bir durum..enerjimiz hiçbir zaman uymamıştır onunla keşke çıksaydı tabi
iyiyim bende görüşemedik bayadır
Bende gecen hafta katina baktırdım bir söylediği tuttu yakınında biri var sen farkında değilsin yakın zamanda öğreneceksin ama istemiceksin falan dedi o tuttu hafta başında yaşadım eski sevgili için boşver onu dedi :) bakalım başka cıkıcak mı bende .. Nesibede şu hoşuma gitti telkinleri insanı hoşnut ediyo aslında özetle onlıne falcıların içinde bence en iyisi şuan :) birde mesela Hülya Demir'i severim beğenirim binnaz abla da dedikleri çıkmadı oysaki :) kalemi güzel onunda
Banada tek harfi çıkmamıştır.Zaten Marple'cim seninle bir iki falcı dışında bize hitap eden falcılarımız aynı.Tek bir dediğini yaşamadım..ne enterresan bir durum..enerjimiz hiçbir zaman uymamıştır onunla keşke çıksaydı tabi
Bu fal işini bazen ben alıveriş zevkine benzetiyorum.Hani benim beğendiğim çantayı başkası beğenmez,başkasının beğendiği renkteki kostümü ben beğenmem.Biraz bunu çağrıştırıyo bana.Hülya Demir'de geçen yıldan bir falım bi ruya yorumum var.Bende Hülya'nın mesleği bırakmasî gerektiğini düşünmüşümdür.Velsahıl tuhaf ve açıklanamaz bi durumun içindeyiz.Umarım hepimize kim iyi ,güzel,hayırlı yorum yaptıysa onları yaşamak nasip olsun.Bende gecen hafta katina baktırdım bir söylediği tuttu yakınında biri var sen farkında değilsin yakın zamanda öğreneceksin ama istemiceksin falan dedi o tuttu hafta başında yaşadım eski sevgili için boşver onu dedi :) bakalım başka cıkıcak mı bende .. Nesibede şu hoşuma gitti telkinleri insanı hoşnut ediyo aslında özetle onlıne falcıların içinde bence en iyisi şuan :) birde mesela Hülya Demir'i severim beğenirim binnaz abla da dedikleri çıkmadı oysaki :) kalemi güzel onunda
Banada tek harfi çıkmamıştır.Zaten Marple'cim seninle bir iki falcı dışında bize hitap eden falcılarımız aynı.
Bu fal işini bazen ben alıveriş zevkine benzetiyorum.Hani benim beğendiğim çantayı başkası beğenmez,başkasının beğendiği renkteki kostümü ben beğenmem.Biraz bunu çağrıştırıyo bana.Hülya Demir'de geçen yıldan bir falım bi ruya yorumum var.Bende Hülya'nın mesleği bırakmasî gerektiği düşünmüşümdür.Velsahıl tuhaf ve açıklanamaz bi durumun içindeyiz.Umarım hepimize kim iyi ,güzel,hayırlı yorum yaptıysa onları yaşamak nasip olsun.
Kesinlikle canım katılıyorum sana bende bu onlıne fallar ve cafe falları bozdu bu işi diyordum :)) önüne gelen fal bakıyo özellikle erkeklerde çok çoğalmaya başladı fal bakma muhabbeti .. bizde 3-4 arkadaş böyle sardık işte fala benim beğendiğimi onlar hiç beğenmez misal aramızda bile bazen konuşup gülüşüyoruz tuhaf bi durum ya boşa para veriyoruz ama :))) Muradıma ereydim eyiydibu c.tesi jübilemi yapcam ama son falı baktırıp
Banada tek harfi çıkmamıştır.Zaten Marple'cim seninle bir iki falcı dışında bize hitap eden falcılarımız aynı.
Bu fal işini bazen ben alıveriş zevkine benzetiyorum.Hani benim beğendiğim çantayı başkası beğenmez,başkasının beğendiği renkteki kostümü ben beğenmem.Biraz bunu çağrıştırıyo bana.Hülya Demir'de geçen yıldan bir falım bi ruya yorumum var.Bende Hülya'nın mesleği bırakmasî gerektiğini düşünmüşümdür.Velsahıl tuhaf ve açıklanamaz bi durumun içindeyiz.Umarım hepimize kim iyi ,güzel,hayırlı yorum yaptıysa onları yaşamak nasip olsun.
Ben kaçıncı jubile yaptım ama sahalara geri döndüm :)))))
Sent from my iPad
Onun ruya yorumumu sevıyorum fallarda bır sonuc alamadım
Sent from my iPad
Bu fal işini bazen ben alıveriş zevkine benzetiyorum.Hani benim beğendiğim çantayı başkası beğenmez,başkasının beğendiği renkteki kostümü ben beğenmem.Biraz bunu çağrıştırıyo bana.Hülya Demir'de geçen yıldan bir falım bi ruya yorumum var.Bende Hülya'nın mesleği bırakmasî gerektiğini düşünmüşümdür.Velsahıl tuhaf ve açıklanamaz bi durumun içindeyiz.Umarım hepimize kim iyi ,güzel,hayırlı yorum yaptıysa onları yaşamak nasip olsun.
Birde kızlar aklıma gelmişken belki denemişsiniz dir ama ben bi gece denk gelmiştim kahve baktırmıştım Açelya Tuğra o kızda güzel baktı söylediği şeyler tuttu mesela bende 2-3 ay sonra tuttu ama yakın tarih vermişti .. Ben en çok Binnaz ablanın kendisine fal baktırabilen varmı onu merak ediyorum ya hiç duydunuzmu ?
Birde kızlar aklıma gelmişken belki denemişsiniz dir ama ben bi gece denk gelmiştim kahve baktırmıştım Açelya Tuğra o kızda güzel baktı söylediği şeyler tuttu mesela bende 2-3 ay sonra tuttu ama yakın tarih vermişti .. Ben en çok Binnaz ablanın kendisine fal baktırabilen varmı onu merak ediyorum ya hiç duydunuzmu ?
yaa deme öylee :)) c.tesi baktırıp bitircem bu konuyu hazır Mübarek Ramazan ayıda gelmişken soğurum belkiZaten bişi olduğu da yok annem diyoki falcılara verdiğin parayla SPA'ya git hamama git kuaföre git havuza git spora git daha iyi gelcek sana emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?