Birde kızlar aklıma gelmişken belki denemişsiniz dir ama ben bi gece denk gelmiştim kahve baktırmıştım Açelya Tuğra o kızda güzel baktı söylediği şeyler tuttu mesela bende 2-3 ay sonra tuttu ama yakın tarih vermişti .. Ben en çok Binnaz ablanın kendisine fal baktırabilen varmı onu merak ediyorum ya hiç duydunuzmu ?
hanımlar, melek öz yorumlamış falımı lakin fal penceresi enine doğru uzamıyor yani bi kısmını okuyamıyorum falın. napmak lazım?
Evet hayatım şaşırtıcı derecede benzer ,hayırlısı diyorum meral katinada yüzde yüz olmuş nasıl enteresan ya zerre bilemez
Sent from my iPad
Binnaz a denk gelmedim hiç ama Açelya'ya dört kez baktırdım.Heleki ilk iki falda beni şoka sokmuştu o gazla dörtledim.Ama gelecekte her defasında ileri tarihe atıp,sebeplere vurunca olayı, büyü bozuldu.Dedikleri çıkmadî onunda...
Fal paralarımla neler yapardım sorusunun cevabını kendim bile vermek istemiyorum duymak bile istemiyorum :)
Sent from my iPad
Kopyala başka bir world sayfasına yapıştır
Kesinlikle canım katılıyorum sana bende bu onlıne fallar ve cafe falları bozdu bu işi diyordum :)) önüne gelen fal bakıyo özellikle erkeklerde çok çoğalmaya başladı fal bakma muhabbeti .. bizde 3-4 arkadaş böyle sardık işte fala benim beğendiğimi onlar hiç beğenmez misal aramızda bile bazen konuşup gülüşüyoruz tuhaf bi durum ya boşa para veriyoruz ama :))) Muradıma ereydim eyiydibu c.tesi jübilemi yapcam ama son falı baktırıp
Ne diyosun???Meral Saydam ???Yok artık...
Yok ya o yorumları yapanların,o puanları verenlerin kesin ilk falları yada pembe tablo hayranları Meral 'i %100'e taşıyanlar..
Fal jübilesi...Kulağa hoş geliyo,inşallah daim olur canım,muradınada erersin inşallah..
Bence biz artık fal konusunda feleğin çemberinden bin kere geçtiğimiz için çakal olmuşuz,kolay kolay yemiyoruz.Falcılar içinde derdiz bi yerde..Garibim insanlar herkes böylemi?Beğeniyolar demekki.Biz çok cingözüz bize çıkmıyo ama vay be..Kızlar biz mi anlamıyoruz bu fal işinden geçen senin sonunda baktırmıştım ilk ayrıldığımda, barışma olmayacaktı Ocak ayında hayatıma yeni biri girecekti, ona göre şu an ben evli olmam lazım
Amiiiiiiinnn canımm hepimiz inşallah gönlümüzde olmasını istediğimiz ne varsa hayırlısı ile olsun dilerim ki .. Kararlıyım ya cok baktırdım bende bişey bilemiyolar hep aynı şeyi diyolar :) 1 gün hiç unutmam 4 ayrı noktada 4 ayrı kişiye baktırdım sanki birbirlerinden haberdar gibi fal baktılar bana hem güldüm hem kızdım kendime .. bodruma tatile gidip ordan taaa datçaya fal baktırmaya gitmiştimc.tesi son kez sahaya çıkıp bırakıyorum artık :)) bu gidişle ben fal bakmaya başlıcam yoksa
Bence biz artık fal konusunda feleğin çemberinden bin kere geçtiğimiz için çakal olmuşuz,kolay kolay yemiyoruz.Falcılar içinde derdiz bi yerde..Garibim insanlar herkes böylemi?Beğeniyolar demekki.Biz çok cingözüz bize çıkmıyo ama vay be..
Fal maceraları sorma vallahi bitmez inanki...
Baktırmamak eennn temizi..Ah yapabilsem..
merhaba kızlar, kötü haberlerle karşınızdayım ne yazık ki... ben bu Kızıltepe falcısı kadına fincan göndermiştim ve baktı falıma. ama inanın komşu teyzeler bile çok daha iyidir. ne şimdiki durum ne geçmiş. hiç bir şey yok. gelecek hakkındaki tek kehaneti ise 1 yıl içinde evlenecek olmam, ama onun da kiminle olacağını görmüyormuş. hatta bunu son anda söyledi başlarda sana nikah yok demişti. üzerimde büyü varmış da onu çözdürmem gerekmiş de yoksa hiç bir işim düzgün gitmezmiş vs vs. tamam ben bozayım demedi ama ben zaten o konuya hiç girmedim. evet büyü diye bişi var ama ben öyle büyüyü hem herkesin yapacağına inanmıyorum hem de üzerimde böyle etkiler olduğuna. safsata yani benim için. işlerim kötü gidiyormuş, oysa ben kariyer meslekteyim ve çok rahat, tıkır tıkır bir işim var. ha bir de çocuğun nerde diye sordu, benim çocuğum yok ki, evli de değilim, o zaman yeğenindir bu çocuk dedi:) master öğrencisi iken evlenen ablama da çocuk yaşta evlenmiş dedi:)
toplasan 10 dk ancak konuşmuşuzdur, onun da bir kısmında başkalarına laf yetiştirdi. hiç bir detay yok, hiç nokta atışı yok. ben en azından geçmişi ve anı en ince detaya kadar takır takır sayan nice falcılar tecrübe ettim. benden söylemesi, fincan gönderecek arkadaşlara duyurulur....
Sevgılı kaderdaşlarım şuan sizlerle birsey paylaşmak zorundayım yoksa hak yemiş olurum kı ınanın gözlerım yaşlı şuan. Bu ne cıkan bır fal haberı nede donen bı sevgılı.. Bu bugece bana bu hayatta gercekten maddıyattan cok daha onemlı bırşey oldugunu hatırlatan ve benı dostluguyla mahcup eden bır kardesın haberı... Hanı dıyoruz ya yorumcular ıcın degersızın bız sadece musterıyız nıye boyle yapıyolar yakalayamıyoruz yakalasakta saatlerce beklıyoruz , hepımıze pembe tablo cızıyolar copy paste yapıyolar dıye evet bıcok konudada haklıyız ama butun bu yukarıda yazılanlara hıç alakası olmayan ve butun bunlara ınat bızi seven maddıyattan cok öte goren ve gercekten bızı sevdıgını bırkez daha net bırsekılde anladıgım ve bugunden sonra benım için yerı eskısındende cok farklı olan bırıne burdan okudada okumasada gorsede gormesede ınanın bılmıyorum ama tesekkuur edıyorum tum kalbımle sevgılı Nesıbe Tekbaser.... Kızlar gercekten bize deger veren tek yorumcu . Yorumu cıkar cıkmaz artık umrumda degıl... Öyle bır duygu yaşattıkı bana bugun butun guzel yorumlarım cıksa bukadar mutlu olurdum. Lutfen samımıyetıme guvenın... Gercekten cok güzel bır yüregı var Nesibenın ...artık sadece mutlu olması ıcıb dua ederım ona...Iyı geceler dostlarr Allah hepınızı korusun..
Bende gecen hafta katina baktırdım bir söylediği tuttu yakınında biri var sen farkında değilsin yakın zamanda öğreneceksin ama istemiceksin falan dedi o tuttu hafta başında yaşadım eski sevgili için boşver onu dedi :) bakalım başka cıkıcak mı bende .. Nesibede şu hoşuma gitti telkinleri insanı hoşnut ediyo aslında özetle onlıne falcıların içinde bence en iyisi şuan :) birde mesela Hülya Demir'i severim beğenirim binnaz abla da dedikleri çıkmadı oysaki :) kalemi güzel onunda
Ne diyosun???Meral Saydam ???Yok artık...
Yok ya o yorumları yapanların,o puanları verenlerin kesin ilk falları yada pembe tablo hayranları Meral 'i %100'e taşıyanlar..
Arkadaşlar merhaba fal alemde Yazgı Soydan a baktıran var mı şunda soruyorum arkadaşım kahve baktırmış bayağıda memnun kalmış çoğu fallarda olduğu geçmiş an çok iyi gelecek beklemede
walla Nesibe'ye bir defa baktırma şansım oldu.. şans diyorum çünkü gerçekten çokk takipçisi var...falı olağanüstüydü..olumsuzdu...çok çok begendım gelecek için bişey diyemem..
bana göre online falda . dürüst samimi çıkar gözetmeden yorum yapan..cidden bizim yerimize hissedebilen..olumsuzu da uygun bir dille anlatan 3 yorumcu var. .diğerleri fos...
Rezzan Abla
Nesibe
VenüsAmber
Hülya Demir iyi bir kadın bencede ama dedıklerı çıkmadı:) hoş bana kımse bılemıyoişin komıgı ne bılıyomusunuz falı baktıran ben adam ıcın baktırıyırum dönücekmı ne olucak dıye adamın hayatında olucaklar cıkıyo yaşıyoda takıp edıyorum benımle ılgılı kısım yok:))) olakı dönerse bana 40 a yakın fal borcu var haha
onu banada diyolar hep ya işyerinde şöyle evde böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?