Binnaz Abla

Binnaz a denk gelmedim hiç ama Açelya'ya dört kez baktırdım.Heleki ilk iki falda beni şoka sokmuştu o gazla dörtledim.Ama gelecekte her defasında ileri tarihe atıp,sebeplere vurunca olayı, büyü bozuldu.Dedikleri çıkmadî onunda...

hanımlar, melek öz yorumlamış falımı lakin fal penceresi enine doğru uzamıyor yani bi kısmını okuyamıyorum falın. napmak lazım?

Evet hayatım şaşırtıcı derecede benzer ,hayırlısı diyorum meral katinada yüzde yüz olmuş nasıl enteresan ya zerre bilemez

Sent from my iPad

Ne diyosun???Meral Saydam ???Yok artık...
Yok ya o yorumları yapanların,o puanları verenlerin kesin ilk falları yada pembe tablo hayranları Meral 'i %100'e taşıyanlar..

Son düzenleme:

Fal paralarımla neler yapardım sorusunun cevabını kendim bile vermek istemiyorum duymak bile istemiyorum :)

Sent from my iPad

hadi ya bende allahtan onlıne fallarda 2'den fazla baktırmıyorum 1 kişiye binnaz da herkese fal attım neredeyse Binnaz abla dışında ama onada gerek yokmuş zaten anladım ki :) orda en vasatı benim için cihan diye bi cocuk vardı o olmuştur

Fal jübilesi...Kulağa hoş geliyo,inşallah daim olur canım,muradınada erersin inşallah..

Yok ya o yorumları yapanların,o puanları verenlerin kesin ilk falları yada pembe tablo hayranları Meral 'i %100'e taşıyanlar..

Kızlar biz mi anlamıyoruz bu fal işinden geçen senin sonunda baktırmıştım ilk ayrıldığımda, barışma olmayacaktı Ocak ayında hayatıma yeni biri girecekti, ona göre şu an ben evli olmam lazım

Fal jübilesi...Kulağa hoş geliyo,inşallah daim olur canım,muradınada erersin inşallah..

Amiiiiiiinnn canımm hepimiz inşallah gönlümüzde olmasını istediğimiz ne varsa hayırlısı ile olsun dilerim ki .. Kararlıyım ya cok baktırdım bende bişey bilemiyolar hep aynı şeyi diyolar :) 1 gün hiç unutmam 4 ayrı noktada 4 ayrı kişiye baktırdım sanki birbirlerinden haberdar gibi fal baktılar bana hem güldüm hem kızdım kendime .. bodruma tatile gidip ordan taaa datçaya fal baktırmaya gitmiştim c.tesi son kez sahaya çıkıp bırakıyorum artık :)) bu gidişle ben fal bakmaya başlıcam yoksa

Kızlar biz mi anlamıyoruz bu fal işinden geçen senin sonunda baktırmıştım ilk ayrıldığımda, barışma olmayacaktı Ocak ayında hayatıma yeni biri girecekti, ona göre şu an ben evli olmam lazım
Bence biz artık fal konusunda feleğin çemberinden bin kere geçtiğimiz için çakal olmuşuz,kolay kolay yemiyoruz.Falcılar içinde derdiz bi yerde..Garibim insanlar herkes böylemi?Beğeniyolar demekki.Biz çok cingözüz bize çıkmıyo ama vay be..

Fal maceraları sorma vallahi bitmez inanki...
Baktırmamak eennn temizi..Ah yapabilsem..

Çakalız bir çok falda fos ama devam ediyoruz

ayyyy çok şaşırdım...o kadından umutluydum..sağlık olsun ne yapalım

walla Nesibe'ye bir defa baktırma şansım oldu.. şans diyorum çünkü gerçekten çokk takipçisi var...falı olağanüstüydü..olumsuzdu...çok çok begendım gelecek için bişey diyemem..
bana göre online falda . dürüst samimi çıkar gözetmeden yorum yapan..cidden bizim yerimize hissedebilen..olumsuzu da uygun bir dille anlatan 3 yorumcu var. .diğerleri fos...
Rezzan Abla
Nesibe
VenüsAmber

Arkadaşlar merhaba fal alemde Yazgı Soydan a baktıran var mı şunda soruyorum arkadaşım kahve baktırmış bayağıda memnun kalmış çoğu fallarda olduğu geçmiş an çok iyi gelecek beklemede

Hülya Demir iyi bir kadın bencede ama dedıklerı çıkmadı:) hoş bana kımse bılemıyo işin komıgı ne bılıyomusunuz falı baktıran ben adam ıcın baktırıyırum dönücekmı ne olucak dıye adamın hayatında olucaklar cıkıyo yaşıyoda takıp edıyorum benımle ılgılı kısım yok:))) olakı dönerse bana 40 a yakın fal borcu var haha

Meral saydam ya haksızlığın daniskası o yuzde yuz

Sent from my iPad

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba fal alemde Yazgı Soydan a baktıran var mı şunda soruyorum arkadaşım kahve baktırmış bayağıda memnun kalmış çoğu fallarda olduğu geçmiş an çok iyi gelecek beklemede

Ben baktırdım ama çok parlak bulamadım kısa ve giriş cümlesi ve falın devamında olan açıklamlar çok kişiye uyar..

Sent from my iPad

Son düzenleme:

Sadece venusamber benim için

Sent from my iPad

onu banada diyolar hep ya işyerinde şöyle evde böyle :)

onu banada diyolar hep ya işyerinde şöyle evde böyle :)

Aynen, işle ilgili sıkıntıları onun ruh hali falı baktıran benim ama nedense sanki adamları biz s.....ettik acınacak durumdalar dönerse sakin ol
alttan al sana ihtiyacı var, v.s .v.s v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…