Binnaz Abla

Aynen, işle ilgili sıkıntıları onun ruh hali falı baktıran benim ama nedense sanki adamları biz s.....ettik acınacak durumdalar dönerse sakin ol
alttan al sana ihtiyacı var, v.s .v.s v.s

bi bana böyle diyolar sanıyodum :))) bana bugune kadar bakan bütün falcılar şunu dedi; dönecek gelicek ama sen onu boşver yeni aday daha iyi diye bunu demeyen olmadı yani.. ama çok sıkıldım ne yenisi var ne eskisi dönüyo cx cx

yeni adayı bir kaç kişi dedi açıkçası ve ama nedense tercihimi nedense eskiden kullanıyorum aslında fallarımız 3 aşağı 5 yukarı aynı kendi kendimizi kandırıyoruz işte

. Canim dayanamadim gonderdim su siteye. Biryolunvar demistim ya, luleye baktiracaktim vazgectim radmirzaya gonderdim. Hic beklentim yoktu ama gecmiste oldugum ameliyati bile soyledi bana. Bu zamana kadar cok nadir bilen oldu bu durumu tuylerim urperdi aglamamak icin zor duruyorum, yine nuksetti rahatsizligim tedavi gorecegimi falan soyledi doktordan da randevu almistim haftaya icin. Sevgilimle olan durumlar vs. Ay gercekten aglayacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen, işle ilgili sıkıntıları onun ruh hali falı baktıran benim ama nedense sanki adamları biz s.....ettik acınacak durumdalar dönerse sakin ol
alttan al sana ihtiyacı var, v.s .v.s v.s

Aynen, duysaniz aglarsiniz valla adama acimaktan, yok isleri kotu, yok bilmem ne.......bastan asagi yalan, b.k durumda olan bizleriz aslanlar.

Herkesin mi fali ayni, yeni biri cikcak, bu adam da gelecek sen istemiceksin seklinde.

Aynen, duysaniz aglarsiniz valla adama acimaktan, yok isleri kotu, yok bilmem ne.......bastan asagi yalan, b.k durumda olan bizleriz aslanlar.

Herkesin mi fali ayni, yeni biri cikcak, bu adam da gelecek sen istemiceksin seklinde.

Yok değil, bana bizzat benim duruma yönelik yorumlar yapan oldu baya. Ama mayıs ayında yeni biriyle tanışıp, bu kişinin benim için hayırlı olacağını söyleyenler patladı çatır çatır. Zaten ben de az çok mayıs ayında biriyle tanışmayacağımı, sevgili olmayacağımı biliyordum çünkü bi erkekten etkilenmem 3-4 yılda bi olan bi şey. Böyle diyenler mayıs ayında hatta bu ay içinde falan yeni sevgili buldular bana hemen ilişki yapıverdiler ahahah oh oldu patlasınlar

Son düzenleme:

Valla bana da Mayis ayi dedi herkes, neden acaba, sen de mi Balik burcusun sekerim? Bana da yalan oldu Mayis.

Geçmiş olsun canım.Çok etkilenmişsin belliki.Sağlığın en önemlisi şu an ,kendini düşün lütfen.Falada çok takılma derim..
Valla benim icin

Venusamber
Maya
CrimsonLady

var, gerisi tirt oldu bende

Nesibe, Rezzan , Mert , cok begenilen herkes bana atom bombasi buyuklugunde patladi

Vallahi nerde varsa Nostradamus muamelesi gören falcı bende hiçbirinin hayrını görmedim bu zamana kadar.Yusuf üçlemesi misali gidiyoruz madem bende yazayım ilk üçümü...

Bilge
Yağmur
Ada

Bendeki tek fark ben aptalım her şeye rağmen isteyeceğim

Herkese adamların büyük maddi çöküntüsü o b mu deniyor gelmeyene bahane mi uyduruluyor acaba amaan hep aynı,mayanaana ne dedi misscheryy

Sent from my iPad

Herkese adamların büyük maddi çöküntüsü o b mu deniyor gelmeyene bahane mi uyduruluyor acaba amaan hep aynı,mayanaana ne dedi misscheryy

Sent from my iPad

Yeni biriyle tanisip mutlu olcaksin dedi......Venus de yeni biri var ama mutlu olur musun bilemem dedi Venus un ongoruleri korkutuyor beni

evet bana da yeni biri var demişti maya ve eskiyle yeni arasında kalacağımı söyledi.yeni adaylar var ama eskisinden ses yok. işin tuhafı eskinin eskisinden ses var :S bu erkeklerin neden jetonu geç düşüyor

evet bana da yeni biri var demişti maya ve eskiyle yeni arasında kalacağımı söyledi.yeni adaylar var ama eskisinden ses yok. işin tuhafı eskinin eskisinden ses var :S bu erkeklerin neden jetonu geç düşüyor

Banada eski ile yeni arasında kalıcaksın dedi nilmil

Sent from my iPad

Bu kadar benzerlik.olamaz arkadaslar bu iste bi is var herkesmi eski ile yeni arasinda kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…