Bu kadar benzerlik.olamaz arkadaslar bu iste bi is var herkesmi eski ile yeni arasinda kalcak
ciddi misiniz ben sadece cherryyle bana eski-yeni arasında kalacaksın dediğini sanıyordum. hey maşallah hepimize demiş
Gülüm ne karışıklığı sevgililerimize baktırıyoruz delikli boncuk yerde kalmaz misali araya katıyor işte yeni erkeği bende ne yeni var ne eski olsunda arada kalmaya razıyım
İyide bizdede yok zaten isin tuhafi o :)
Geçmiş olsun canım.Çok etkilenmişsin belliki.Sağlığın en önemlisi şu an ,kendini düşün lütfen.Falada çok takılma derim..
Vallahi nerde varsa Nostradamus muamelesi gören falcı bende hiçbirinin hayrını görmedim bu zamana kadar.Yusuf üçlemesi misali gidiyoruz madem bende yazayım ilk üçümü...
Bilge
Yağmur
Ada
Lale biz falları napıcaz ya benimde yıldızım yükseliyormuş bundan sonra vs..
Sent from my iPad
Aynen bebem herkesin birden yildizi yukseliyomus super olur valla:)
Kızlar baktıran varmı?? Yorumlarınızı beklıyorumm....
canlarım selam.....
hatırlarsınız alcanzarcım bizlere fal bakmıstı..hatta bana 3 ay içinde özgecim sana başka birini hissediyorum demişti..30-35 yaşlarında güç sahibi bi erkek çıkıyor demişti hatta bende alcanzarcım bu eski olabilir mi...ona uyuyordu çünkü. inatla yeni bu demişti...
benim aklım fikrim gönlüm eskide olduğu için çok sıcak bakmamıstım bu duruma....
Keza Rezzan abla..özgecm sıcak havalarda haziran gibi başka bir kişidende etkileneceksin ben bir ilişki olabileceğini düşünüyorum hatta eski ve yeni arasında bile kalabilirsin demişti...
nesibeye ilk ve son falında yakın zamanda bir ilişki var ama kısa sürecek...dedi...
1 yıldır ilkkez birine olur mu gözüyle baktım..aynende söyledikleri gibi 33 yasında v.s ...ani gelişen bişey oldu..rezzan ablamın dediği gibi arkadaslar vesilesiyle tanıstık.. eğer aşka dönerse bu durum ve bu arada eski çıkp gelirse Cidden Rezzan ablaya helal olsun
ve Alcanzarcımın fal baktığı arkadaslar...fallarını dikkate alalım çünkü arkadasımız olarak baktığı için yorumları gerçekci oluyor...
sağol alcanzarcımmm:))))
ayyyy canım benim òyle sevindimki..Sonuna kadar en iyisini hakeden ,çok kaliteli bi insan olduğunu ben öyle iyi biliyorum ki...İnsallah çok mutlu olacağın bi ilişki olur ve eskisini tamamen siler yüreğinden yenisinde yaşayacağın mutluluklar....Hayırlı olur inşallah bu arkadaşlık ve çok daha güzel haberlerini duyarız inşallah :)canlarım selam.....
hatırlarsınız alcanzarcım bizlere fal bakmıstı..hatta bana 3 ay içinde özgecim sana başka birini hissediyorum demişti..30-35 yaşlarında güç sahibi bi erkek çıkıyor demişti hatta bende alcanzarcım bu eski olabilir mi...ona uyuyordu çünkü. inatla yeni bu demişti...
benim aklım fikrim gönlüm eskide olduğu için çok sıcak bakmamıstım bu duruma....
Keza Rezzan abla..özgecm sıcak havalarda haziran gibi başka bir kişidende etkileneceksin ben bir ilişki olabileceğini düşünüyorum hatta eski ve yeni arasında bile kalabilirsin demişti...
nesibeye ilk ve son falında yakın zamanda bir ilişki var ama kısa sürecek...dedi...
1 yıldır ilkkez birine olur mu gözüyle baktım..aynende söyledikleri gibi 33 yasında v.s ...ani gelişen bişey oldu..rezzan ablamın dediği gibi arkadaslar vesilesiyle tanıstık.. eğer aşka dönerse bu durum ve bu arada eski çıkp gelirse Cidden Rezzan ablaya helal olsun
ve Alcanzarcımın fal baktığı arkadaslar...fallarını dikkate alalım çünkü arkadasımız olarak baktığı için yorumları gerçekci oluyor...
sağol alcanzarcımmm:))))
özgecim yeni birinden hoşlanabildiğine sevindim açıkçası. bu gelecek için umut veriyor insana. başka birinden de hoşlanabiliyormuşum, eskisine sabit değilim hissi. umarım hayırlısı olur senin için.
Canimmm yine ayni kisiye donduk insallah guzel fallarin ciksin artik.bu arada ozeline bir baksana
Kızlar yeni biri çıkarsa verin bence bir şans. yok eskisi döner mi dönmezmi diyerek üzülmeyin bence. O nasıl hayatını devam ettiriyorsa sizin de bir şekilde hayatınız devam etmek zorunda.. Yani yinede herkes kendisi bilir ama benim nacizane fikrim budur. Eskisi dönerse o zaman düşünürsünüz, ay acaba ne yapsam diye
ayyyy canım benim òyle sevindimki..Sonuna kadar en iyisini hakeden ,çok kaliteli bi insan olduğunu ben öyle iyi biliyorum ki...İnsallah çok mutlu olacağın bi ilişki olur ve eskisini tamamen siler yüreğinden yenisinde yaşayacağın mutluluklar....Hayırlı olur inşallah bu arkadaşlık ve çok daha güzel haberlerini duyarız inşallah :)
ayyy canım benım çok çok teşekkür ederim güzel kalplim... hepimiz mutlu olalım...inşallah canımmmm olurda eskiyi gözümden gönlümden siler atarım
ayyyy canım benim òyle sevindimki..Sonuna kadar en iyisini hakeden ,çok kaliteli bi insan olduğunu ben öyle iyi biliyorum ki...İnsallah çok mutlu olacağın bi ilişki olur ve eskisini tamamen siler yüreğinden yenisinde yaşayacağın mutluluklar....Hayırlı olur inşallah bu arkadaşlık ve çok daha güzel haberlerini duyarız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?