Binnaz Abla

Arkadaşım yanılmıyorsam ona tarot baktırmıştı beğendi iddialı şeyler yazmış yani bu böyle olacak şu şöyle olacak diye ama kesin sonuç için zaman var tabiiiki
Benim morelımı bozdu acıkcası(( yok yenı bırı gelıomuş daha ıyıymış. Eskısıde gelıcekmiş ama hayatında cıddı olmayan bırı varmış dedı sonra aılesı tanışmış cıddı dedım yok benı arıcakmış sıkıştım dıcekmış arada bı arada bunları kahvede gormedı ben soruda sordum kahveyi atma sebebım sevgılım hep başka seylet anlatmışsınız dıye oda kart cekıp soyledı bunları yaaa

Çok sevindim adına falların çıkmadından zıyade yüzünün gülmesıne daha cok sevındım hayırlı haberlerını beklıyoruzz bugun morel oldu bu hbr������

ilknurrcmmm canım benım çok teşekkür ederim.... hanevebubicimm bitanemm inşallah hepimizin yüzü gülsün artık....
şans vermeyi düşünüyorum ya bu bile büyük gelişme benim için...

Son düzenleme:
ilknurrcmmm canım benım çok teşekkür ederim.... hanevebubicimm bitanemm inşallah hepimizin yüzü gülsün artık....
şans vermeyi düşünüyorum ya bu bile büyük gelişme benim için...

Özgecim şimdiden tebrikler canım benim. Ben şans verme işini beceremiyom ama senin biraz olsun sıcağın geçtiyse değerlendir derim canım en azından kafan meşgul olup eskiyi biraz olsun unutursun ve dilerim çooook da mutlu olursun

Bu akşam aldığım yorum şöyleydi.Toplam 15-20 dak.kadar süren bi faldı.Ailem ile ilgili herşeyi bildi.Bende ise iki ayrı durumdan birini bilirken ,diğer konuda tamamen yanıldı mevcut durumda.Ufak tefek önemsiz günlük olaylarla ilgili yorumları oldu.Etkilendiğim bi fal değildi.Ama kötüde değildi.Sıradan bi faldı.Tarzı çok gelişigüzel ama samimiydi,içtendi.Çok hîzlı konuşuyo,durdurup tekrar tekrar sorduğum çok oldu.Yaşadığı hayatın verdiği saflığı hissedebildim.Arada benim falımdada (Destina'da olduğu gibi) ailesiyle kürtçe konuştu.Fatma bacı falı şu an ortada bi yerde gibi bana göre.Amma velakin gelecekte dedikleri tutarsa "evet iyiymiş meğer"derim.Belki yüzyüze bakımda daha başarılıdır.Ancak şu an itibariyle derimki;ünlendiği kadar değil,millet abartmış.

Beğenenleri, şu kişinin baktığı fal ay çıktı diyenleri anlamıyorum ya, ya da bize mi çıkmıyor...Ben de tam göndericekken olumsuz yorum okudum forumda zaten işimde vardı üstünde durmadım, bir de acele acele içip kargoya götürcektim :)
senin yorumunda böyle olunca hepten vazgeçtim...Neyse ki Mardin'e gitmeye kalkmadık, düşünmedim değil

hanımlar falsepeti'nde kredim yüklenmedi 1 saat oldu. mail atıtm müşteri hizmetlerine. size oldu mu böyle bi şey?

Yok asla Mardin'e gidilecek kadar değil.Mardin'de olurda gider denersin o olur ama özellikle hiç hiç değmez.
hanımlar falsepeti'nde kredim yüklenmedi 1 saat oldu. mail atıtm müşteri hizmetlerine. size oldu mu böyle bi şey?
Ben yaşamadım ama falsepeti müsteri hizmetleri iyidir.Sorununu mutlaka çözerler.

Yok asla Mardin'e gidilecek kadar değil.Mardin'de olurda gider denersin o olur ama özellikle hiç hiç değmez.

Ben yaşamadım ama falsepeti müsteri hizmetleri iyidir.Sorununu mutlaka çözerler.

umarım. bugün pazar günü gerçi, bakarlar inşallah :/

Kredıyı mutlaka yuklerler smsle yükledıysen sms numarısını yaz mutlaka tel nosunu... Geç saat dıye aksamış olabılır..

ya bu kadında fossa yok yanı gercekten bu ısı yapabılen yok demekkı

Arkdaşın falı biraz pembe tablo dediğimiz cinsindendi ama kahve ve tarotta aile tanışma v.s bunlar gözüküyormu bilmem açıkça sallamasyon gibi geldi bana

ya bu kadında fossa yok yanı gercekten bu ısı yapabılen yok demekkı

Valla Tolin bende anlamadım,bu işi yapabilen varmı yokmu?Yoksa fal olayı yüzyıllardır batmadan kanlı canlı bu zamana nasıl gelebildi?Kafamda deli sorular...

kızlar bu fatma bacı nerededir ne bakıyor?

bir de ankarada iyi falcı var mıdır?

Fatma bacı Mardin'de.Kahve fincanını paketleyip kargoyla yolluyosun ,iki gün kadar sonra paketi alınca o sana ulaşıp telde bakıyo.

Fatma bacı Mardin'de.Kahve fincanını paketleyip kargoyla yolluyosun ,iki gün kadar sonra paketi alınca o sana ulaşıp telde bakıyo.

Hala ses yok Falsepeti'nde. Sitenin sahibi girişimci bi adammış, linkedin sayfasını gördüm. Müşteri ilişkilerine de o bakıyomuş, daha ilgilenemedi siteyle herhalde. 50 liralık kredim gelmesi lazım off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…