zaten nesibe kıyaslanamaz bence rezzanla da kıyaslanamaz...kulvarları ayrı :) ama yoğun olunca bazen yanılabiliyo ki son 3-4 aydır çok yoğun nesibe nerde yaşıyorsa toplanıp yanına gitmek gerek yüzyüze harikalar yaratabilir
Kızlar bu arada Nesibeyi bir arkadaşıma önermiştim.Fal gelmiş kız şoka girmişbana attı bende şok özel bir durumu vardı birtek benim bildiğim ona kadar söylemiş .anladığım kadarıyla Nesibe çok farklı şekilde fal bakıyor.Tarot bahanesi gerçi kendide sürekli söylüyor ben bilinen ,bilinmeyen herşey ile destekliyorum diye yalnız zaman söylememiş Arkadaş da bilememiş soru kısmında sormayı oraya teşekkürlerini yazmış ..Çok da imkansız bîr öngörüden bahsetmiş ileriye dönük ..bakalım zaman ne gösterir.
Ne demek tatlım her zaman ...Amin İnşallah..ilgine çok teşekkür ederim.. amin canım hepimizin ki olsun inşallh...
haklısın aslında bu 3ünden birine tekrar yollayıp böyle böyleyken böyle böyle desem :) acaba hangisine yollasam bilemedim şimdi ???
Hheeyy öyle bişey olursa ilk benim haberim olacak ona göreee :)) bu arada ilk dediklerine de katılıyorum, kulvarları ayrı onların :)
zaten nesibe kıyaslanamaz bence rezzanla da kıyaslanamaz...kulvarları ayrı :) ama yoğun olunca bazen yanılabiliyo ki son 3-4 aydır çok yoğun nesibe nerde yaşıyorsa toplanıp yanına gitmek gerek yüzyüze harikalar yaratabilir
sanki nesibeye de fazla yükleniliyor :) kadının bileceği varsa da bilemeyecek hale getirdik
Canım arkadaşına söyle eğer çok merak ediyorsa faceden sorsun sorusunu.. Mutlaka cevap verir..
Gerçi zaman görseydi de mutlaka söylerdi. Yakın ya da uzak zaman da mı dememiş merak ettim şimdi :)
Tatlım faceden bir danışmasını söylerim..uzak yakın dememiş.arkadaşım aylardır ayrı sevgilisinden ..ona demişki siz bir kez daha barışıp bir ayrılık daha yaşıyacaksınız demiş..ama adım atma demiş ..şöyle şöyle yap yoksa üzülürsün çok demiş ..yani ileriye dönük ben pek birşey anlamadımama durum ,kişi analizleri yok artık ya dedirtiyor
valla face de "ben ne özelde ne başka sitede fal bakmıyorum bir tek falsepeti" demiş o yüzden zor görünüyo nesibeyi keşfetmek
Şevval de kısa bakıyor ama nokta atışları var genel değil yani ben yine küsken bana 3 vakte kadar görüşeceksiniz 3 gün 3 hafta olabilir dedi 2 gün sonra aradı beni görüştük
Kizlar arnisa bahadira bktrn vrmiiiii hep m.etmisimdirr :)
Aynen fal baktırdıktan sonraki 2. gün 2 aydır görmediğim mahlukatı gördümilkinde bir şey olmayacak ikinci karşılaşmanızda konuşma olacak dedi bakalım
Şu Açelya yı yakalarsam kahve falı baktırıp jübileyi yapacağım bu sanal fal işinde ama kadın meşgul hep
Kizlar arnisa bahadira bktrn vrmiiiii hep m.etmisimdirr :)
Şu Açelya yı yakalarsam kahve falı baktırıp jübileyi yapacağım bu sanal fal işinde ama kadın meşgul hep
Dün söylemiştim, artık kahve falında online olmayacakmış Açelya. Boşa bekleme diye tekrar söylemiş olayım..
Dün söylemiştim, artık kahve falında online olmayacakmış Açelya. Boşa bekleme diye tekrar söylemiş olayım..
Beeeennnn :)) ( çok şaşırdın di mi benden hiç beklemezdin tatlımm) 2 kere baktırdım, 2sinde de hem geçmiş, hem durum analizleri tutarlıydı.. Verdiği zaman da öyle.. Ama daha dediği zamana biraz var o yüzden bilemem çıkıp çıkmayacağını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?