Binnaz Abla

Hheeyy öyle bişey olursa ilk benim haberim olacak ona göreee :)) bu arada ilk dediklerine de katılıyorum, kulvarları ayrı onların :)

Canım arkadaşına söyle eğer çok merak ediyorsa faceden sorsun sorusunu.. Mutlaka cevap verir..

Gerçi zaman görseydi de mutlaka söylerdi. Yakın ya da uzak zaman da mı dememiş merak ettim şimdi :)

Son düzenleme:
ilgine çok teşekkür ederim.. amin canım hepimizin ki olsun inşallh...
haklısın aslında bu 3ünden birine tekrar yollayıp böyle böyleyken böyle böyle desem :) acaba hangisine yollasam bilemedim şimdi ???
Ne demek tatlım her zaman ...Amin İnşallah..
Şöyle düşünebilirsiniz hangisinin görüşleri sana yakındı ,hangisî daha çok detay tutturdu onu denemeni öneririm ...

Listeye birde Haleh Hanım'ı eklemek lazım.Tarot kartlarını muhteşem yorumluyor..o 3-5 kağıtla bu kadar detay yakalayabilmesine inanamıyorum ..

sanki nesibeye de fazla yükleniliyor :) kadının bileceği varsa da bilemeyecek hale getirdik

aynen nesibe yoğun değilken daha iyiydi sanki 2. 3. falımda karışma sebebi günde 10 fal birden alması oldu ki bence kahvede daha iyi gerçi o fal materyalinden bağımsız gibi kahve tarot vs.. ben sırf 2. ve 3. falımı netleştirmek adına son kez baktırabilirim

Canım arkadaşına söyle eğer çok merak ediyorsa faceden sorsun sorusunu.. Mutlaka cevap verir..

Gerçi zaman görseydi de mutlaka söylerdi. Yakın ya da uzak zaman da mı dememiş merak ettim şimdi :)

Tatlım faceden bir danışmasını söylerim..uzak yakın dememiş.arkadaşım aylardır ayrı sevgilisinden ..ona demişki siz bir kez daha barışıp bir ayrılık daha yaşıyacaksınız demiş..ama adım atma demiş ..şöyle şöyle yap yoksa üzülürsün çok demiş ..yani ileriye dönük ben pek birşey anlamadım ama durum ,kişi analizleri yok artık ya dedirtiyor

üzüldüm canım ben de şimdi yaa kız barıştığına nasıl sevinecek ki şimdi bir ayrılık daha var demiş barıştıklarında tekrar danışsın bence Nesibeye ne olacak ne bitecek diye..

Durum ve kişi analizinde nesibe harikadır zaten..

Şevval de kısa bakıyor ama nokta atışları var genel değil yani ben yine küsken bana 3 vakte kadar görüşeceksiniz 3 gün 3 hafta olabilir dedi 2 gün sonra aradı beni görüştük

Aynen fal baktırdıktan sonraki 2. gün 2 aydır görmediğim mahlukatı gördüm ilkinde bir şey olmayacak ikinci karşılaşmanızda konuşma olacak dedi bakalım

Kizlar arnisa bahadira bktrn vrmiiiii hep m.etmisimdirr :)

Beeeennnn :)) ( çok şaşırdın di mi benden hiç beklemezdin tatlımm ) 2 kere baktırdım, 2sinde de hem geçmiş, hem durum analizleri tutarlıydı.. Verdiği zaman da öyle.. Ama daha dediği zamana biraz var o yüzden bilemem çıkıp çıkmayacağını..

Bniii hicc sasirtmdnn hic btnmm sen beyza ya nesibe rezzan sevval bnlrdan baska kim iyydi bn unuttum bktrmdgm varmi diye dsnuyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…