Fatma bacı Mardin'de.Kahve fincanını paketleyip kargoyla yolluyosun ,iki gün kadar sonra paketi alınca o sana ulaşıp telde bakıyo.
Fatma bacı Mardin'de.Kahve fincanını paketleyip kargoyla yolluyosun ,iki gün kadar sonra paketi alınca o sana ulaşıp telde bakıyo.
Fatma 30tl.Yalnız onunla ilgili Destina ve benim yorumlarımızı gördün değilmi..teşekkürler canım:) kaça bakıyor bir de? denemedik adam kalmasın:)
bir de tellwede spastik diye bir falcı gördüm gülmekten fal gönderemedim o nedir öyle yahu:)
Venüs bi bana bilemedi galiba.Kizlar, Subatta Venusamber'e fal baktirmistim.
O zaman Haziran gibi is degistireceksiniz/degistirmeyi dusuneceksiniz demisti. Ben de bu sefer bilemedi, gelecegi tutturamadi demistim, cunku kesinlikle oyle bir sey dusunmuyordum. Hic aklimda olmayan bir seyin aklimda belirecegini bilmis.
Son 2 haftadir dusunuyorum, is basvurusu yaziyorumKendine haksizlik yaptim sanirsam, burda onunde saygiyla egiliyorum.
halloldu çok şükür, 2 fal daha baktırıp jübilemi yapıyorum alcanzar bacı
iyi bari..Jübileler genelde bi ay sürüyo sonra siftah yapılıyo yine:):)inşallah senin jübile gerçekten finalin olur.
Kizlar, Subatta Venusamber'e fal baktirmistim.
O zaman Haziran gibi is degistireceksiniz/degistirmeyi dusuneceksiniz demisti. Ben de bu sefer bilemedi, gelecegi tutturamadi demistim, cunku kesinlikle oyle bir sey dusunmuyordum. Hic aklimda olmayan bir seyin aklimda belirecegini bilmis.
Son 2 haftadir dusunuyorum, is basvurusu yaziyorumKendine haksizlik yaptim sanirsam, burda onunde saygiyla egiliyorum.
Fatma 30tl.Yalnız onunla ilgili Destina ve benim yorumlarımızı gördün değilmi..
Venüs bi bana bilemedi galiba.
alcanzar ve diğer arkadaşlarım rüya yorumu konusunda iyi bir online falcı var mı bildiğiniz? yada ben yorumluyabiliyorum diyen var mı aranızda.ilk defa dün gece hoşlandığım kişiyle ilgili tuhaf bir rüya gördüm.etkisinde kaldım.çok rüya görüp hatırlayan biri değilim.o yüzden yardım istiyorum sizden.
alcanzar ve diğer arkadaşlarım rüya yorumu konusunda iyi bir online falcı var mı bildiğiniz? yada ben yorumluyabiliyorum diyen var mı aranızda.ilk defa dün gece hoşlandığım kişiyle ilgili tuhaf bir rüya gördüm.etkisinde kaldım.çok rüya görüp hatırlayan biri değilim.o yüzden yardım istiyorum sizden.
Nilmil ben en akla mantığa sığan ruya yorumunu Bilge Òzdoğru'dan aldım.Benim o kîzla fal konusundada çok büyük bi uyumum var .Yani bana iyi geliyo Bilge.Ama canım sadece bi fikir benimki ,sen istersen içinden kim gelirse ona yorumlat derim,bence en doğrusu bu.
Dun gece ruyamda Hadise'ydim, Eurovision a katiliyordum
palamut:
Bilmiyorum sekerim, neresi olursa oraya gidicim sanirsam
ilahi cherry. trt yüzünden ancak rüyamızda görürüz eurovisionu artık
Yarismaya cikmiyordum zaten, yarisma icin hazirlaniyordum, prova yapiyordum. Kulisteydim yani, etrafta kimse yoktu
Rica ederim canım,ne demek..sağol canım cevabın için ama çok önceden bilgeye fal baktırmıştım.çok iyi bulmamıştım ama belki rüya yorumunda daha iyidir.tekrar teşekkür ederim.
Ortalama bi fal diyebilirim. Ben çok olağanüstü bekliyordum ama asıl meseleye dair nokta atışı yoktu. Genel konularda da hem bildiği hem hiç bilemediği şeyler var. Kötü diyemem ama çok iyi de diyemem. Belki başkasına döktürür tabi, belli olmuyor bu işler. Türkçesi fena bozuk bu arada
Rica ederim canım,ne demek..
Burda Nilmil in fal örneğinden gòrmüştüm.Noktalama işaretide hakgetire,devrik cümle cenneti falı Aliye'nin.Direk falimpir Lebuda namı diğer falalem Sinem Seçkin'i hatırlattı bana.Yoksa Aliye???
Yok ya Andaç a gitmedim gitmemde.Hem hiç sîra bekleyemem hemde ćok popüler olan kim varsa bende fena sı.....Ahaha aynen devrik cümle cenneti. Bana şey demiş mesela ''kendi işini kurcaksın batroniçe olacaksın'' hahaha. oysa hiç öyle bi planım da yoktur yani.
Lebuda ve diğerini hiç bilmiyorum ablacım. Sen Andaç'a baktırdın mı Laf cafe'deki? Geçen gün gittim bayağı da beğendim. İzmir'deki Ferda gibi patır patır döktü, duruma paralel olarak ve benim hislerime paralel olarak da gelecek tahminleri vardı. Online fal işi benim için artık bitmiştir. Benim sanal falda doruk noktam Cezvve'deki Şeyma ve Warlock'tu.
Ahaha aynen devrik cümle cenneti. Bana şey demiş mesela ''kendi işini kurcaksın batroniçe olacaksın'' hahaha. oysa hiç öyle bi planım da yoktur yani.
Lebuda ve diğerini hiç bilmiyorum ablacım. Sen Andaç'a baktırdın mı Laf cafe'deki? Geçen gün gittim bayağı da beğendim. İzmir'deki Ferda gibi patır patır döktü, duruma paralel olarak ve benim hislerime paralel olarak da gelecek tahminleri vardı. Online fal işi benim için artık bitmiştir. Benim sanal falda doruk noktam Cezvve'deki Şeyma ve Warlock'tu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?