Binnaz Abla

:))) venusun gelecek tahminlerine hayranim:)))) bende de cogu şeyi tutturdu

:))) venusun gelecek tahminlerine hayranim:)))) bende de cogu şeyi tutturdu

venusle ilgili herkes genelde aynı şeyi söylüyor..burda bir beyza abla vardı ya, mesela o da asssla olmayacak şeyler söyledi demişti. sonra yine Cheryycik gibi gelip söylediği şey oldu, ihtimal vermezdim ama belirtmem gerek gibisinden yazmıştı..
venus yeter ki fal baktırana 2.kez filan baksın daha rahat rahat söyleyebiliyor söyleyeceklerini.. hani olumsuzları daha rahat sıralıyor..

ama bi de nazlı olmasa ve daha çok baksa çok sevinirim .. ctesi yine açmış bakmış ve uçmuş

Venuuss !! nolur ya biraz sık aç fal alımınııı..

ay bir de medyum fatima.. nerelerdesin fatima ?? gözlerim yollarda kaldı.. bak sana baktırcam diye para biriktiriyorum, diğer falcılara baktırmıoyurm yaa

evet cok iyi hatirliyorum. beyza da yazmisti...bana da cikiyor venus...
valla bekliyorum Venüsü:)

fatma bacidan vazgectim..pek olumlu degil yorumlar..gelecek cikarsa sizde bende denerim

Shıraz a baktırdım öncelikle fiyata degmez kısa bir fal ben o kaliteden daha yüksek hizmeti saraylıhanım başta olmak üzere taha ve venüsamber den alıyorum..nokta atışı yok gelecek ile ilgili detay göremedim kartların izin verdiği ölçüde gördüm demiş öngörüsü çok kuvvetli değil..kırk değil onbeş tl lik bir bakımdı..okuyunca şok olmadım güzel taraf yalakalık yapmamış olması ve mantıklı bir bakış açısıydı..

sağol canım cevabın için ama çok önceden bilgeye fal baktırmıştım.çok iyi bulmamıştım ama belki rüya yorumunda daha iyidir.tekrar teşekkür ederim.

Benim rüyLarımı en iyi kesira ve hülya demir yorumlar birde saraylıhanım

ayyy telweyı bı actım burdan bı uye orda falcı olmus resımden tanıdım aman kızlar dikkat:18::18:

ay bir de medyum fatima.. nerelerdesin fatima ?? gözlerim yollarda kaldı.. bak sana baktırcam diye para biriktiriyorum, diğer falcılara baktırmıoyurm yaa

Sorma ya bende ona neredeyse iki hafta olacak fal alimi acikti fal yolladim, tenellzül edip girmiyor bile simdi de.. o kadar kredi yükledim bakmiyor.. inat ettim cekmiyorum falimi herkes cekti ama ben cekmiycem.. öyle birinci sirada kaldi falim.. olsun kalsin zaten baktiracak kimse yok.. elbet bir gün gelir heralde..

hangi site kizcagizlarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…