anam batroniçe olunca bizi unutma he
Kizlar, Subatta Venusamber'e fal baktirmistim.
O zaman Haziran gibi is degistireceksiniz/degistirmeyi dusuneceksiniz demisti. Ben de bu sefer bilemedi, gelecegi tutturamadi demistim, cunku kesinlikle oyle bir sey dusunmuyordum. Hic aklimda olmayan bir seyin aklimda belirecegini bilmis.
Son 2 haftadir dusunuyorum, is basvurusu yaziyorumKendine haksizlik yaptim sanirsam, burda onunde saygiyla egiliyorum.
:))) venusun gelecek tahminlerine hayranim:)))) bende de cogu şeyi tutturdu
venusle ilgili herkes genelde aynı şeyi söylüyor..burda bir beyza abla vardı ya, mesela o da asssla olmayacak şeyler söyledi demişti. sonra yine Cheryycik gibi gelip söylediği şey oldu, ihtimal vermezdim ama belirtmem gerek gibisinden yazmıştı..
venus yeter ki fal baktırana 2.kez filan baksın daha rahat rahat söyleyebiliyor söyleyeceklerini.. hani olumsuzları daha rahat sıralıyor..
ama bi de nazlı olmasa ve daha çok baksa çok sevinirim.. ctesi yine açmış bakmış ve uçmuş
Venuuss !! nolur ya biraz sık aç fal alımınııı..
arkadaşlar Binnaz abladaki sahra buhari ye baktıran varmı yorumlarınızı bekliyorum .http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gif
off ben en son baktırdım soruya gore faldıBana cikmadi.
anam batroniçe olunca bizi unutma he
sağol canım cevabın için ama çok önceden bilgeye fal baktırmıştım.çok iyi bulmamıştım ama belki rüya yorumunda daha iyidir.tekrar teşekkür ederim.
Sakın baktırmaKızlar baktıran varmı?? Yorumlarınızı beklıyorumm....
ayyy telweyı bı actım burdan bı uye orda falcı olmus resımden tanıdım aman kızlar dikkat:18::18:
Kımmış o tolin
miris1 burdakı mıroska adlı uye:18::18:
Tolin kerem bursin hayranısın sen bence hahahahah
ay bir de medyum fatima.. nerelerdesin fatima ?? gözlerim yollarda kaldı.. bak sana baktırcam diye para biriktiriyorum, diğer falcılara baktırmıoyurm yaa
Sorma ya bende ona neredeyse iki hafta olacak fal alimi acikti fal yolladim, tenellzül edip girmiyor bile simdi de.. o kadar kredi yükledim bakmiyor.. inat ettim cekmiyorum falimi herkes cekti ama ben cekmiycem.. öyle birinci sirada kaldi falim.. olsun kalsin zaten baktiracak kimse yok.. elbet bir gün gelir heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?