- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
o resmı ben koydumkı zatennn
hangi site kizcagizlarm
Kızlar aranızda instagramda falbakılır adlı kişiye fal baktıran var mı? Resimden ve sesten anlayıp bakıyormuş. Ceycey ile bilinmeyene yolculuk diye vallahi baktırıcam ama aranızda baktıran var mı çok merak ediyorum.
bunu bende çok merak etmiştim ama baktırmadım hiç eğer baktırırsan bizede anlat :) 50 lira falandı sanırım falı resmini istiyo adını soruyo okadar
Evet sesten ve resimden yola çıkarak fal bakıyomuş :) fiyatıda 50 çok merak ediyorum ama baktıran var mı diye merak ettim yakın zamanda baktırıcam anlatırım hepinize :)
Sorma ya bende ona neredeyse iki hafta olacak fal alimi acikti fal yolladim, tenellzül edip girmiyor bile simdi de.. o kadar kredi yükledim bakmiyor.. inat ettim cekmiyorum falimi herkes cekti ama ben cekmiycem.. öyle birinci sirada kaldi falim.. olsun kalsin zaten baktiracak kimse yok.. elbet bir gün gelir heralde..
ay Rezzan ablanın bir yorumunu daha yaşamış bulunmaktayım...sana yakın bir arkadasının arkandan dolap çevirmmesini farkedeceksin demişti...1 hafta sonnra gerçekleşti:)))
bende olumsuz anında çıkar zaten
ay Rezzan ablanın bir yorumunu daha yaşamış bulunmaktayım...sana yakın bir arkadasının arkandan dolap çevirmmesini farkedeceksin demişti...1 hafta sonnra gerçekleşti:)))
Aynen canim banada isyerinde uygunsuz bir iliski duycaksin dedi 3 kiside bu konu hakkinda konuscaksiniz dedi 2'gun sonra denk geldim ve 3 kiside konustuk(
rezzan abla maalesef ilişkim ile ilgili olumsuz konuştu, sen tamamen sogumussun bu barışmanızda kesin bitiş var dedi ben barışınca düzelir bazı şeyler zannettim ama maalesef artık eskisi kadar affedici olamıyorum ve gerçekten o kişi benim için bitmiştir artık istemiyorum.
lalecim insallah senin için önemli konular ciksin..
canim hakkinda hayirlisi... bu bitis cok daha guzel baslangiclara vesile olsun
Rezzan abla falalem diğeride Mert Reiki yine falalem..Bu rezzan abla hangisi ? bide rezzan reiki mi vardı neydi ben karıştırıyorum bunları sanırım ama çoğu falı tutan hangi rezzan :)))
Rezzan abla falalem diğeride Mert Reiki yine falalem..
Bu rezzan abla hangisi ? bide rezzan reiki mi vardı neydi ben karıştırıyorum bunları sanırım ama çoğu falı tutan hangi rezzan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?