Binnaz Abla

Canım keşke hepimiz tamamen baktırmayı bıraksak ne güzel olurdu.
Yaşadığın olay tabiki üzücü kimbilir ne derece acıtmıştır içini..Ama inşallah senin için hayırlısı olur bundan sonra ve Sezen'in dediği gibi umarım pişman olur ama sen onu çoktan silmiş olursun .Gerçekler malesef fallardaki gibi değil gerçekler bazen böyle acı ne yazık ki..İnşallah seni hakeden biri ile sonsuz mutluluğu yakalarsın canım.Umudunu sakın yitirme olurmu....

[SUP][/SUP]
Cnm yasadigin travma cidden cok uzucu bende benzer durumdayim iliskim bittikten sonra fala vurdum kendimi ama son bir iki aydir eskiye gore cok azalttim..lutfen uzme kendini biliyorum demek kolay ama ben inaniyorum sen o adamdan bin kat daha guzel bir evlilik yapacaksin:) etrafimda o kadar cok ki iliskisi biter bitmez ilk bulduguyla evlenen adam, sorsan evlilik ona gore degil:/insallah allah gonlune gore verir, hayatta hicbirsey sebepsiz degil vardir bu yasadiklarimizinda bir hikmeti.

Merhaba arkadaşlar, fountain'e fal baktıran ve gelecek hakkında yorumları çıkan oldu mu? Bende anı ve geçmişi çok iyi bilmiş fakat geleceği bilemedim. Bu arada falimpirde bu kişi.

amin canım inşallah dediğin gibi olur karşıma iyi biri çıkar.. ama inanıyorum Allah çok büyük ve yapılan hiçbir kötülüğü karşılıksız bırakmıyor.. ben onu Allah'a bıraktım böylesi daha huzurlu..

hayatta yaşadığımız herşey bir tecrübe.

ama şuna da inanıyorum ki birini kandırıp,arkanda bırakıp onun gözyaşının üstüne mutluluk kuramaz kimse.. o benim çok büyük ahımı aldı. Allah yardımcısı olsun.

Öyle tabiki eden bulur..Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.Heleki ah almış senden,içini yakmış Allah hakikaten yardımcısı olsun.

öyle cidden hiç bir şey sebepsiz değil..

özel mesaj hakkım yok cevap yazamadım, melike ve nesibeye baktırmadım.

Insallah karsina duzgun akli basinda sna asik bir erkek cikar ve guzel bir yuva kurarsin aslinda en iyisini yapmissin. Sahsen bende birakmak istiyorum ama hayatimda iyi giden bisi yok diye dusunuyordun taa ki baskalarini gorene kdr ... saglik herseyden önemli sagligimiz yerinde olsun biz duakarimizi edelim allah büyük. Fal meraki hep vardi ama iyi birini bulmak hep bu yasadigim kotu donemde oldu zor atlattim.. cok aci cektim fallara sariliyor insan napalim yani umudunuzun dibe vurdugu hic mi olmadi.. ask acisi bile degildi..neyseki gecti ...hersey gecer yeterki guclu olalim sagligimiz yerinde olsun erkekler icin bi damla gozyasina degmez beyinsizler nolcak...ahi olanin ahi yerde kalmaz merak etme cani aciycak onunda mutlaka

bir yerde gözyaşı varken diğer yanda mutluluk olmayacağını ben de bi süre önce öyle güzel gördüm ki, ben istedim 1 göz allah verdi 2 göz misali, kendimden korktum istediklerim takır takır gerçekleşti. ağlarken ne istediysem katmerli şekilde gerçekleşti. çünkü canım çok yandı.

evren, karma, ilahi adalet ne dersen de; yeri gelince öyle güzel çalışıyor ki. acını tahmi ediyorum ama karşılıksız kalmaz hiçbir şey.

Allah herşeyi kalbine göre versin inşallah .. Hem üzüldüm hem sevindim okurken .. hepimiz yaşadık neredeyse şu yaşadığın şeyleri .. Ama gerçekten kimsenin yaptığı yanına kalmıyor benim kalbim iki kere aynı yerden acıdı ikisinde de canım yanarken ne dediysem Rabbim bana bu dünyada görmeyi nasip etti gördüğüm zaman hatta üzüldüğüm oldu keşke demeseydim ben ah ettim böyle oldu diye aklımdan geçirdim .. mutsuz olmana sebep olan kim varsa bir şekilde Allah ondan soruyor ki buna sende inanıyosun zaten ..

Vaktimi çalan adamdan daha büyük hırsız bilmiyorum. Çünkü kaybedilen zamanın bir daha kazanılması mümkün değildir..

Hirsizlara mahal vermeyelim

Arkadaşlar merhaba,

ben tarot falı baktırmak istiyorum öneriniz ne olur???

İlkay banada bakmıştı çok sverek dinlemiştim falı kesinlikle de mantıklı ve güzeldi,olumsuzdu ama rn tatmin edici fallardandı

Arkadaşlar merhaba,

ben tarot falı baktırmak istiyorum öneriniz ne olur???

tatlım falsepeti nesibe var, venus online olmuş şimdi yazdı faceinden, taha var yine aynı sitede.. bunlar bana tutturanlar..onun dışında fatima var tellwe de ama bu kişileri sevenler de var sevmeyenler de..karar senin

tatlım falsepeti nesibe var, venus online olmuş şimdi yazdı faceinden, taha var yine aynı sitede.. bunlar bana tutturanlar..onun dışında fatima var tellwe de ama bu kişileri sevenler de var sevmeyenler de..karar senin

canım çok teşekkür ederim artık seçeceğim bir tanesini inşallah memnun kalırım ya

ay Rezzan ablanın bir yorumunu daha yaşamış bulunmaktayım...sana yakın bir arkadasının arkandan dolap çevirmmesini farkedeceksin demişti...1 hafta sonnra gerçekleşti:)))
bende olumsuz anında çıkar zaten

canım benım ılıskınle ılgılı olanlar cıktımı rezzanı bende sevıyorum sık sık baktırmasan ıyı seyler soyler 15 gunn falan ara lazım o zaman super yoksa hergn manyak gıbı yolladıgım zamanlarda oldu o zaman foss oluyor bı rezzan,melek bıde nesıbe kı son zamanlarda nesıbenınde dedıklerını yasadım ama burda cıkmayan falları okudukca korkuyorum en guzelı ara vermek uzun zamandırda melekle kapattım o zaten benım ıcın ozeldır cok onemlı seylerı bılmıstı hayatımda hepsınıde bırbır yasadım.

ve cıkmayanlarıda soylıyım yazmısken

ilkay gür - bu kadınla bır turlu enerjım tutmadı dobra olabılır bı ınsan ama kaba olmak baska ve dedıklerıne cok takılmıstım cok uzulmustum allahtan cıkmadı.
bınnaz abla-bılgee- onunda ılk falı ıyıdı tavsıye uzerıne bakmıstım burdan arkadaşların ama sonr ayok bılmemne enerjı yok cart curt yok olay akıl vermeye dondu ztn cok sukur hepımızın aklı var ıste ıs uygulamaya gelınce fossuz
bıde telweedee baktırdıklarım ıstısnasız ne kadar varsa buna venuste dahıl evet genel olarak bılıyor ama gelecek cıkmadı malesef

kızlar eski fallarımı dinliyorum, okuyorum bu akşam.. nalan abla şubat ayında baktığı bir falda söylediği bişy çıkmış yine.. ihtimal vermemiştim o aylarda ama gelişme o şekilde ilerliyor şimdilik bakalım..

Merhaba hanımlar ben uzun zamandır siteye üyeyim fakat ilk defa yazıyorum fal konusunda fikrinize ihtiyacım var 7 yıllık bir ilişkim var ve aldatıldığımı hissediyorum bana lazım olan geçmişi ve anı çok iyi bilecek falı güvenilir bir falcı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bu konuda iyi bir falcı var mı yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.:26:

Şimdi burada herkesin beğendiği falcılar başka, yani benim çok beğendiğimi başkası beğenmeyebiliyor amma velakin; benim en sevdiğim, direkt şahsa yönelik yorum yapan, beni şoke eden, geleceğe dair dedikleri o şekilde ilerleyen, hem fiyatı uygun birini söyleyim.

Cezvve sitesindeki Şeyma, bir falda çıkmayacak detayları bilip beni yatağa yapıştırmıştı okurken. Burada da beğenen oldu baya, 1-2 kişi de beğenmemişti. Kahve atmıştım buna. O zamanlar 4 liraydı, şimdi yine uygun fiyat diğer sitelere göre. Dediği şeyler geleceğe dair de o şekil ilerliyor. İskambili de çok iyidir.

Şimdi diyorum ki keşke en başında buna atsaydım da, diğerlerine hiç para dökmeseydim. 3-4 kişi deneyeceksen aklında bulunsun bu kız. Ha bir de aynı sitede Warlock. Tellwe'de Falcisema keza. Bunlar benim önerilerim. Kahve atmıştım hepsine.

Son düzenleme:

Canım ilgi ve alakana çok teşekkür ediyorum seni bunaltmak istemiyorum ama işyerindeyim kahve işi biraz zor:44:bildiğin tarotta iyi biri var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…