Evet sen yazmışsın ama şimdi 4 adet fal bakıyor kahve
Bniii hicc sasirtmdnn hic btnmm senbeyza ya nesibe rezzan sevval bnlrdan baska kim iyydi bn unuttum bktrmdgm varmi diye dsnuyorum ama..
Ben şuan gönderdim Açelya'ya
Ben şuan gönderdim Açelya'ya
Yok ben o isi cozdum hepsinde ayni yaziyo,katinada acik tarotta kapali olsa bile biri ayni sayi hepsinde yaziyo
şevval mi seval mi kim o nerede bakıyor
Öyle de ama kahve bölümünde bugün tarihli yorum var birde turuncu renk var eğer ki bakmazsa kırımızı olurdu
Ben yine yetişemedim
Sen söyledikten sonra baktım ben de.. Cidden şaşırdım çünkü dün kendisi söyledi bana faceden :44: Hiçbişey anlamadım walla!! Anlaşılan boşa üzülmüşüm..
Benim soru kısmı önceden hazır olduğu için hemen tak tak bilgileri girdim gönderdimyoksa bende yetişemezdim destan gibi soru mübarek
Beyzaa ben bugun tornshya kahve baktrym diyorum :))
Rezzan ne zaman gelir biliyo musunuz? aslında Nesibeye baktırıcam faceden de mesaj attım cevap yok henüz
Hangisi daha iyi sizce?
Dediklerinden çıkanlar oldu mu karakter ve geçmişten ziyade gelecekle ilgili dedikleri önemli
Beyzaa ben bugun tornshya kahve baktrym diyorum :))
Site Rezzan ablanın olduğu için çok sık giriyor. Bikaç bakışından birinde mutlaka online görürsün :)
Biri kahvenin, diğeri tarotun yıldızı :) kıyaslama yapmak yanlış olabilir.. Ben ikisinin de söylediklerini yaşıyorum birer birer :)
baktırma canımbeni dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?