Binnaz Abla

Sen söyledikten sonra baktım ben de.. Cidden şaşırdım çünkü dün kendisi söyledi bana faceden :44: Hiçbişey anlamadım walla!! Anlaşılan boşa üzülmüşüm..

Ay bende sıkıldım yani burada okuduktan sonra bir denk düşüremedim ona da baktırıp bitireceğim belki buradaki yazılanları takip ediyorsa karar değiştirmiş olabilir

Benim soru kısmı önceden hazır olduğu için hemen tak tak bilgileri girdim gönderdim
yoksa bende yetişemezdim destan gibi soru mübarek

ay birde o var soruyu hızlı yazayım falcı kaçmasın diye bazen insan ne soracağını da unutuyor gerçi benim soruda kalıp soru aslında dediğini gibi bir kenara yazıp copy yapmak lazım

Rezzan ne zaman gelir biliyo musunuz? aslında Nesibeye baktırıcam faceden de mesaj attım cevap yok henüz
Hangisi daha iyi sizce?
Dediklerinden çıkanlar oldu mu karakter ve geçmişten ziyade gelecekle ilgili dedikleri önemli

Beyzaa ben bugun tornshya kahve baktrym diyorum :))

Son düzenleme:
Beyzaa ben bugun tornshya kahve baktrym diyorum :))

:)) baktır tatlımm amaa ben ona baktırmadım hiç nasıldır bilmiyorum.. Aaaa tabii bi dee eğer baktırırsan MUTLAKA yorumunu yaz burayaa :))

Buraya girince insanın daha çok fal baktırası geliyo di mi? Girmeden de olmuyoo :))

Son düzenleme:

Site Rezzan ablanın olduğu için çok sık giriyor. Bikaç bakışından birinde mutlaka online görürsün :)

Biri kahvenin, diğeri tarotun yıldızı :) kıyaslama yapmak yanlış olabilir.. Ben ikisinin de söylediklerini yaşıyorum birer birer :)

Son düzenleme:

Hım iyi o zaman bekliyorum bakalım
artık hangisi gelirse önce ona baktırırım ama sanırım Rezzan gelecek :))

Kızlaarr bi dee ben bugün fahriye hanıma baktırdım.. Tek kelime söylicem: BAYILDIM! :) olumlu olumsuz ne varsa döktü ortaya, ben ne yaşadıysam, nasıl yaşadıysam hepsini birer birer söyledi.. Anlatım tarzını da oldukça sevdim.

Kısacası Rezzan Abla yoksa ve falınız geldiyse baktırabilirsiniz, tavsiye ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…