Binnaz Abla

Kızlar Siraz'la ilgili genel fikriniz nedir?Sizce gelecek çıkma olasılığı ne oranda Siraz'da?

önümüzdeki hafta deniyecem ama kararsızım taha ya benziyor v.s diye taha bende olumsuz du dur ya aklıma geldi taha yı bir daha okuyayım.

olumsuzu duymaya hazırsan yolla zaten ama şuda var olumlu faldada kendimizi kandırıp zamanı ötelemiş olmuyormuyuz ,o an için bir mutluluk sadece

önümüzdeki hafta deniyecem ama kararsızım taha ya benziyor v.s diye taha bende olumsuz du dur ya aklıma geldi taha yı bir daha okuyayım.

Okudum aslında falı ufak ayrıntılar dışında çıkmış şubat ayında baktırmıştım, ayrıydım siz adım atarsanız bir araya gelirsiniz yoksa zor görünüyor demiş ama tersi oldu o aradı , ilişki devam eder ama gene ayrılırsınız demiş aslında o da oldu sonbaharda bana yeni bir aşk demiş bakalım göreceğiz.

Öteki yorumcuların çoğu da 2. ayrılğı bilmişti ama yeni bir kişi demediler tekrar bir araya geleceksin demişlerdi.

Yeni biri mi?! Vallahi benden 20 yas buyuk, cocuklu hanimlarin bile benden daha iyi ask hayati var, ben de ot gibi yasayayim...... Allah ksimetini artirsin ablamiz ne diyelim Seni okudukca kiskaniyorum ablamiz, firtinali hareketli ask hayatin herkesi imrendiriyor!!!!!!

Bir de bu falcilar amma senaryo yaziyor. Adam gelecek ama cok gec oacak, sen baska biriyle olacaksin bibibi........kulliyen yalan yani

Son düzenleme:

Ne aşk hayatı ya 18 yıllık evlilik bitti 3 yıl sonra bu hıyarı soktum hayatıma 1 senedir toplasan 1 ay görüşmüşüzdür bir beraber bir ayrı fallara göre o evleniyom, başkası çıkıyor o daha hayırlı bunu unutacam bakalım artık hayırlısı deyip işin içinden çıkıyorum.

bende Taha'nın şubat falını okudum bişey çıkmış mı diye çıkmamış..çıkmamışşşşş... denize atacağım artık kendimi

Son düzenleme:

Evet ya çok reklam gibi olmuş ve hatta son satırı okuyana kadar ben öyle zannettim.

hahahhahahaha ya Alcanzarcım bazen beni benden alıyorsun adndfjrhugbjergb

canim benim oyle oluyo sana mail geliyo odeme yap diye fallarinda gizukuyo zaten bi baksana

Yazili yorum kismini tikla fali gondemeden ozge

Sent from my iPad

fallarımda görüküyor caımmm.ödeme yap iptal et şeçenekleri var ödeme yapı tıklıyorum...eksik bilgiler diyor en başa sarıyor...
.((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…