canım sen şu mirzayı denedinmi ,
önümüzdeki hafta deniyecem ama kararsızım taha ya benziyor v.s diye taha bende olumsuz du dur ya aklıma geldi taha yı bir daha okuyayım.
önümüzdeki hafta deniyecem ama kararsızım taha ya benziyor v.s diye taha bende olumsuz du dur ya aklıma geldi taha yı bir daha okuyayım.
Okudum aslında falı ufak ayrıntılar dışında çıkmış şubat ayında baktırmıştım, ayrıydım siz adım atarsanız bir araya gelirsiniz yoksa zor görünüyor demiş ama tersi oldu o aradı , ilişki devam eder ama gene ayrılırsınız demiş aslında o da oldu sonbaharda bana yeni bir aşk demiş bakalım göreceğiz.
Öteki yorumcuların çoğu da 2. ayrılğı bilmişti ama yeni bir kişi demediler tekrar bir araya geleceksin demişlerdi.
tarot tatlim kahve yok zaten ama inanki begeneceksin eminim
Yeni biri mi?! Vallahi benden 20 yas buyuk, cocuklu hanimlarin bile benden daha iyi ask hayati var, ben de ot gibi yasayayim......Allah ksimetini artirsin ablamiz ne diyelim Seni okudukca kiskaniyorum ablamiz, firtinali hareketli ask hayatin herkesi imrendiriyor!!!!!!
Bir de bu falcilar amma senaryo yaziyor. Adam gelecek ama cok gec oacak, sen baska biriyle olacaksin bibibi........kulliyen yalan yani
Yeni biri mi?! Vallahi benden 20 yas buyuk, cocuklu hanimlarin bile benden daha iyi ask hayati var, ben de ot gibi yasayayim......Allah ksimetini artirsin ablamiz ne diyelim Seni okudukca kiskaniyorum ablamiz, firtinali hareketli ask hayatin herkesi imrendiriyor!!!!!!
Bir de bu falcilar amma senaryo yaziyor. Adam gelecek ama cok gec oacak, sen baska biriyle olacaksin bibibi........kulliyen yalan yani
bende Taha'nın şubat falını okudum bişey çıkmış mı diye çıkmamış..çıkmamışşşşş... denize atacağım artık kendimi
kızlar ben de fal manyağı biri olarak sizinle aynı deneyimlere sahibim,nette fal baktırmak alışkanlık oldu neredeyse.Ben yakın zamanda onlinefalcım.net i keşfettim.Orada neslihana fal baktırdım.Sistem şöyle:mobil ödeme seceneği yok,paypal veya havale yoluyla ödeme yapılıyor.Mini tarot 5 tl,sadece sorduğunuz soruya yönelik bir cevap olayı oluyor,tarot 20,kahve tarot 30 tl.Neyse ben neslihandan ve siteden memnun kaldım.Ödemeyi yapar yapmaz aradılar,uygunsanız hemen bakalım diye,bu arada ben canlı fal seceneğini tercih etmiştim.Maille yorumum gelsin derseniz soru cevap hakkı olmuyor maalesef.Ama dediğim gibi talebinizi alır almaz hemen arıyorlar ve son derece ilgili alakalılar.Canlı fal baya uzun sürdü kafama takılan bütün soruları sordum.yorumcuyla bu şekilde iletişim kurmak bana daha mantıklı geliyor.Üstelik sitenin hem cep hem de sabit numarası var bir sorun halinde aradığınızda öyle diğer fal siteleri gibi geciştirmiyorlar.Neslihanın hislerini ve yorumlama taktiğini beğendim.Sorularıma hiç sıkılmadan cevap verdi,diğer yorumcuları denemedim.Size de bu siteyi tavsiye ederim.En azından canlı canlı sohbet tadında falınız yorumlanıyor.bütün sorularınızı rahatlıkla soruyorsunuz.Birde tavsiyem konuşmanızı kaydedin ve ilerde dinleme fırsatınız olsun.Biraz reklam gibi oldu ama tavsiye olsun dedim.
Evet ya çok reklam gibi olmuş ve hatta son satırı okuyana kadar ben öyle zannettim.
hahahhahahaha ya Alcanzarcım bazen beni benden alıyorsunadndfjrhugbjergb
ayyy kaç saattir mirza'ya fal göndermedim..bilgiler eksik diyor tekrar en başa....
sitenin altyapısı yetersizzzzzzz....
canim benim oyle oluyo sana mail geliyo odeme yap diye fallarinda gizukuyo zaten bi baksana
canim benim oyle oluyo sana mail geliyo odeme yap diye fallarinda gizukuyo zaten bi baksana
Lalecim isine alistinmi canim
Sent from my iPad
alistim bitanem zaten bankadan musterimdi taniyorum finansmanina bakiyorum sadece yabancilik cekmedim yani
Yazili yorum kismini tikla fali gondemeden ozge
Sent from my iPad
fallarımda görüküyor caımmm.ödeme yap iptal et şeçenekleri var ödeme yapı tıklıyorum...eksik bilgiler diyor en başa sarıyor...
.((((((((((((((
fallarımda görüküyor caımmm.ödeme yap iptal et şeçenekleri var ödeme yapı tıklıyorum...eksik bilgiler diyor en başa sarıyor...
.((((((((((((((
şimdi baktım da sol sütunda bilgiler var onlardan birinimi eksik yazdın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?