Binnaz Abla

fallarımda görüküyor caımmm.ödeme yap iptal et şeçenekleri var ödeme yapı tıklıyorum...eksik bilgiler diyor en başa sarıyor...
.((((((((((((((

Bitanem bende de olmustu fal turunu yazili diye erciyorsun kartlarin altinda oyle cozuldu

şimdi de mirzaya yükleniyoruz, allah bizi napmasın:) akıllanmayız biz ya:)))
baktıran arkadaşlar yorum yazabilir misiniz

şimdi de mirzaya yükleniyoruz, allah bizi napmasın:) akıllanmayız biz ya:)))
baktıran arkadaşlar yorum yazabilir misiniz

ben pek beğenmedim,uzun ayrıntılı bir yorumdu,Allah var çok ilgili ve emek verilerek bakılmıştı ama benim bildiğim şeyleri bile tam tersi anlattı olumsuz bir şekilde.Üstelik yorumunu kendinden çok emin bir şekilde yaptı,eleştirince olumsuz karşılamadı ama sırf sizi mutlu etmek adına pozitif olamam demeye getirdi.Falın yarısından çoğu da tavsiyelerle doluydu.

vee benim de yorumum geldi. evet uzun yazılmış ama dön dolaş hep aynı şeyi söylemiş, akıl verme çokça.
dahası hep söylediği ve akıl verdiği durum da doğru değil zaten.
gene ağzımın payını almış bulunuyorum:)

olumlu yorum yaptigi varmi acaba merak ettim simdi herkesinmi olumsuz yoksa ys

olumsuz değil aslında ama şöyle diyeyim, şöyle yaparsan sonuç şöyle olur, böyle yaparsan sonuç böyle olur. ama yap dediği konu yok ki zaten gerçekte:)
bir de hiç bir detay yok falda. sadece sorulara cevap var, o da alternatifli..

ne yalan söyleyeyim benimki öyle değildi tam dolu dolu birfaldı.yine aynı yere geldik enerji işi

Evt size katkliyorum aynisi bende de oldu bildigim bazi seyleri tam tersind ve kendin emnce soyledi o yuzden esinceye benzetmistim onu cunku oda kendin emince ayni yorumlari yapmisti sonra bende fikrimi belirtince bana aynisini soyledi ben emin degilim

Kizlar yorumlarinizdan sonra ben rad mirza ya kesinlikle baktirmama karari aldim..adam bariz mantik aciklamasi yapior ve ogut veriyor..bu falcilik degil..

medyum fatimayi arayanlar vardi

http://medyummuzoantalya
.blog
spot.com.tr/
BOSlugu birlestirirsiniz artik

bu sitedeki telefondan bakim yapmaya baslamis galiba tellwede bakmicak fal alimini kapamis öylesine bakarken gördüm arayanlara duyurulur

Son düzenleme:
Kizlar yorumlarinizdan sonra ben rad mirza ya kesinlikle baktirmama karari aldim..adam bariz mantik aciklamasi yapior ve ogut veriyor..bu falcilik degil..

Bana fal bakmis urminacim herkese farkli olabillir tabi dolu dolu sebepleri ile aciklayiciydi hakkini yemek istemem

Foruma yeni girenler icin ben bir kez daha tercihlerimi yaziyorum belki faydalanan olur..
Taha: falci degil, yasam kocu..mantikli aciklama yapar
Nesibe: suyla bakim yapior, sezgileri var..soyledigi vakitler simdiye dek hep cikti bende..
Melek: soyledigi vakitler cikti ancak oetalama bir falcidir kendisi..enerjisi iyi.severim
Venusamber: isterseniz askinizdan geberin hissetmedigi biseyi asla soylemez. Hisleri ve kisilik analizleri mukemmeldir..isi para icin yapmiyor.o yuzden secici..burda begenmeyen oldu sonra gelip bildi yazdilar..zaman verin kiza..
Saraylihanim: dediklerinden olmayan cok oldu ama nedense severim.
Medyumfatima: 2 kez fal atabildim.ask dedigi gibi oldu aynen..is konusu dedigi yonde ilerliyor..bulsam aninda baktircam bence gayet iyi..
Augur: karsima cikacak tipleri yaslarini filan tek tek bilmis..bir defa baktirdim yakalasam aninda baktircam.
Nalan abla: 2 kez baktirdim..ilk fali inanilmaz derecede cikiyor hala..ilk fali kahve idi.ikincisinde is yok
Rezzan abla: ilk falinda cikanlar oldu ama nasil desem olumsuz konusmaya korkuyor gibi.kadina da hak veriorum Venus olumsuz konusunca kizi tefe koymuslardi bir ara..daha cesur olsa iyi bakan bir falci bence..
Mert: dedikleri pek cikmaz..2 kere baktirdim ancak saglik durumlarini ve psikolojileri iyi bilir.
Medyummercury: dedigi cikti..ucreti yuksek olmasa baktiririm.
Kolthoyagmur: dedigi olmadi..bi kac kez denemisligm var.
Ruhani: olmadi ..cikmadi..
Sezgilerindili: uzun bir fali vardir.. ilginc detaylari cikti..bulsam kahve yollarim yine..

Evet ben de gordum ve cok sevindim dogrusu..ben falci olsam zaten emegimi bu sitelere yedirmem..yuzde 30a filan bakiyorlar.komik rakamlar geciyor ellerine..serbest bakimda para direkt kendilerinin ve bence motivasyonlari acisindan da daha iyi oluyordur..keske pek cogu birebir baksa..

Zaten falcilar kazanmiyor fazla 5 tl lik faldan bile 2 tl kaliyomus bir yorumda okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…