sadece bu falcida problem var digerlerinde sorun yok dun kackere denedim
fallarımda görüküyor caımmm.ödeme yap iptal et şeçenekleri var ödeme yapı tıklıyorum...eksik bilgiler diyor en başa sarıyor...
.((((((((((((((
Bitanem bende de olmustu fal turunu yazili diye erciyorsun kartlarin altinda oyle cozuldu
öylede yaptım canım olmadı..siteyede kaçdefa mail attım cevap vermiyorlar..ay kendileri bilirler
şimdi de mirzaya yükleniyoruz, allah bizi napmasın:) akıllanmayız biz ya:)))
baktıran arkadaşlar yorum yazabilir misiniz
vee benim de yorumum geldi. evet uzun yazılmış ama dön dolaş hep aynı şeyi söylemiş, akıl verme çokça.
dahası hep söylediği ve akıl verdiği durum da doğru değil zaten.
gene ağzımın payını almış bulunuyorum:)[/QU
beklentini karşılamamasına üzüldüm ama hem fikir olduğumuza sevindim,paranoyak oldum iddalı ve ısrarlı söylemleri yüzünden.
ben pek beğenmedim,uzun ayrıntılı bir yorumdu,Allah var çok ilgili ve emek verilerek bakılmıştı ama benim bildiğim şeyleri bile tam tersi anlattı olumsuz bir şekilde.Üstelik yorumunu kendinden çok emin bir şekilde yaptı,eleştirince olumsuz karşılamadı ama sırf sizi mutlu etmek adına pozitif olamam demeye getirdi.Falın yarısından çoğu da tavsiyelerle doluydu.
olumsuz değil aslında ama şöyle diyeyim, şöyle yaparsan sonuç şöyle olur, böyle yaparsan sonuç böyle olur. ama yap dediği konu yok ki zaten gerçekte:)
bir de hiç bir detay yok falda. sadece sorulara cevap var, o da alternatifli..
kesinlikle katılıyorum, tellwe'dekilere 10 basar. boş bir falcı değil kesinlikle. yani hiçbir falda çıkmayacak, sadece benim bildiğim şeyleri bildi ve dediği bazı şeyler de şu an gerçekleşiyor gibi hafiften
Yeni biri mi?! Vallahi benden 20 yas buyuk, cocuklu hanimlarin bile benden daha iyi ask hayati var, ben de ot gibi yasayayim......Allah ksimetini artirsin ablamiz ne diyelim Seni okudukca kiskaniyorum ablamiz, firtinali hareketli ask hayatin herkesi imrendiriyor!!!!!!
Bir de bu falcilar amma senaryo yaziyor. Adam gelecek ama cok gec oacak, sen baska biriyle olacaksin bibibi........kulliyen yalan yani
ben pek beğenmedim,uzun ayrıntılı bir yorumdu,Allah var çok ilgili ve emek verilerek bakılmıştı ama benim bildiğim şeyleri bile tam tersi anlattı olumsuz bir şekilde.Üstelik yorumunu kendinden çok emin bir şekilde yaptı,eleştirince olumsuz karşılamadı ama sırf sizi mutlu etmek adına pozitif olamam demeye getirdi.Falın yarısından çoğu da tavsiyelerle doluydu.
ne yalan söyleyeyim benimki öyle değildi tam dolu dolu birfaldı.yine aynı yere geldik enerji işi
Kizlar yorumlarinizdan sonra ben rad mirza ya kesinlikle baktirmama karari aldim..adam bariz mantik aciklamasi yapior ve ogut veriyor..bu falcilik degil..
Evet ben de gordum ve cok sevindim dogrusu..ben falci olsam zaten emegimi bu sitelere yedirmem..yuzde 30a filan bakiyorlar.komik rakamlar geciyor ellerine..serbest bakimda para direkt kendilerinin ve bence motivasyonlari acisindan da daha iyi oluyordur..keske pek cogu birebir baksa..medyum fatimayi arayanlar vardi
http://medyummuzoantalya
.blog
spot.com.tr/
BOSlugu birlestirirsiniz artik
bu sitedeki telefondan bakim yapmaya baslamis galiba tellwede bakmicak fal alimini kapamis öylesine bakarken gördüm arayanlara duyurulur
Evet ben de gordum ve cok sevindim dogrusu..ben falci olsam zaten emegimi bu sitelere yedirmem..yuzde 30a filan bakiyorlar.komik rakamlar geciyor ellerine..serbest bakimda para direkt kendilerinin ve bence motivasyonlari acisindan da daha iyi oluyordur..keske pek cogu birebir baksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?