Marplecim senin degerlendirmelerine guvenirim.ama iste ben bisey yazmadan keske surpriz durumlari bilebilse..mesela Taha oyle degildi.Bana fal bakmis urminacim herkese farkli olabillir tabi dolu dolu sebepleri ile aciklayiciydi hakkini yemek istemem
Evet ben de gordum ve cok sevindim dogrusu..ben falci olsam zaten emegimi bu sitelere yedirmem..yuzde 30a filan bakiyorlar.komik rakamlar geciyor ellerine..serbest bakimda para direkt kendilerinin ve bence motivasyonlari acisindan da daha iyi oluyordur..keske pek cogu birebir baksa..
Offff olan benim 50 dollara oldu simdi! Bosyere yükledim bu Tellwe sitesine baktiracak kimsede yok.. Fatima bakmadi tabi ama onun icin yüklemistim sirf.. Tellwede kimseye baktirmak istemiyorum Fatimanin disinda simdi paramida iade etmezler.. Fatima reklam yazdigi icin Profiline bakilmiyor artik sanirsam site engelledi hemen ama bosuna biz nasilsa nasil ulasicagimizi ögrendik. Kizlar bilgisi olan var mi ben 50 dollarimi geri paypal hesabima istiyorum hukuki acidan kim hakli?
Bana fal bakmis urminacim herkese farkli olabillir tabi dolu dolu sebepleri ile aciklayiciydi hakkini yemek istemem
medyum fatimayi arayanlar vardi
http://medyummuzoantalya
.blog
spot.com.tr/
BOSlugu birlestirirsiniz artik
bu sitedeki telefondan bakim yapmaya baslamis galiba tellwede bakmicak fal alimini kapamis öylesine bakarken gördüm arayanlara duyurulur
peki bu kesin telwedeki fatma mı
herzaman söylediğimiz gibi herkese herfalcı uymuyor maalesef nesibe 3 kere baktırdım hiçmi birsey tutmaz 1yıl oldu zaman geceli venusamber telwede baktırdım aynı şekilde o yüzden birimizin begendiğini diğerimiz beğenmebiliyor.
Hukuki kismini bilemem ama bence iade edebilmeleri gerek. Yani sen bir falciyi beklerken o falcinin artik bakmayacagini ogreniyorsun bu durumda magdursun bariz. Geri hesabina gondermeleri gerekiyor bence.
herzaman söylediğimiz gibi herkese herfalcı uymuyor maalesef nesibe 3 kere baktırdım hiçmi birsey tutmaz 1yıl oldu zaman geceli venusamber telwede baktırdım aynı şekilde o yüzden birimizin begendiğini diğerimiz beğenmebiliyor.
nesibe -venüs amber bendede hiccccc cikmadilar o kdr kesin konusuyolar ama tutmuyor hic tutturamayan falciyada insan baktirmak istemiyor ztn
Foruma yeni girenler icin ben bir kez daha tercihlerimi yaziyorum belki faydalanan olur..
Taha: falci degil, yasam kocu..mantikli aciklama yapar
Nesibe: suyla bakim yapior, sezgileri var..soyledigi vakitler simdiye dek hep cikti bende..
Melek: soyledigi vakitler cikti ancak oetalama bir falcidir kendisi..enerjisi iyi.severim
Venusamber: isterseniz askinizdan geberin hissetmedigi biseyi asla soylemez. Hisleri ve kisilik analizleri mukemmeldir..isi para icin yapmiyor.o yuzden secici..burda begenmeyen oldu sonra gelip bildi yazdilar..zaman verin kiza..
Saraylihanim: dediklerinden olmayan cok oldu ama nedense severim.
Medyumfatima: 2 kez fal atabildim.ask dedigi gibi oldu aynen..is konusu dedigi yonde ilerliyor..bulsam aninda baktircam bence gayet iyi..
Augur: karsima cikacak tipleri yaslarini filan tek tek bilmis..bir defa baktirdim yakalasam aninda baktircam.
Nalan abla: 2 kez baktirdim..ilk fali inanilmaz derecede cikiyor hala..ilk fali kahve idi.ikincisinde is yok
Rezzan abla: ilk falinda cikanlar oldu ama nasil desem olumsuz konusmaya korkuyor gibi.kadina da hak veriorum Venus olumsuz konusunca kizi tefe koymuslardi bir ara..daha cesur olsa iyi bakan bir falci bence..
Mert: dedikleri pek cikmaz..2 kere baktirdim ancak saglik durumlarini ve psikolojileri iyi bilir.
Medyummercury: dedigi cikti..ucreti yuksek olmasa baktiririm.
Kolthoyagmur: dedigi olmadi..bi kac kez denemisligm var.
Ruhani: olmadi ..cikmadi..
Sezgilerindili: uzun bir fali vardir.. ilginc detaylari cikti..bulsam kahve yollarim yine..
Madem genel yorum analizleri yapılıyor yaziyim bari benimkileri:
En popüler olanlardan Rezzan Nesibe Venüs Melek söylediklerinin tek bir harfi ,zerresi dahi bana çıkmamıştır.Hak yemiş olmayayım Melek'in bir küçük yorumunu yaşadım ama bu falların geri kalanı tamamiyle çöp bende.
Binnaz abla bence toptan bir facia ordan sadece ve sadece kim ne derse desin Bilge'yi tek geçerim.O kız falsepeti yorumcusu olmalı ,yanlış yerde emek vermekte.
Taha benim için yorumuna itibar ettiğim isimlerden biridir.Saygısı mesafesiyle ayrı kalitesi.
Yağmur; çok uyum sağladık biz onunla,gönülden işini yapanlardan,ha dedikleri tutarmı?Hangisininki tutuyoki?
Ada o kızın hisleri kuvvetli ...Yanılıp yanılmadığını zaman gösterecek.
Tellwede beni etkileyen kimse olmadı en son Siraz dışında.Mesela Medyum Fatima; iki gün beklettiği falı 5tl lik Rumii nin yorumundan farksızdı ve çıkmadıda hiçbi dediği.
Reiki ilk zamanlar etkiledi beni çünkü tarotta on numara ama gelecek pısss.
Daha bu liste çok uzarda benim o kadar takatim yok,sürüsüne bereketler maşallah.Hangi birine yorum getirilirki,ama en son durumum en çok adı geçenler üzerinden böyle.
.
nesibe -venüs amber bendede hiccccc cikmadilar o kdr kesin konusuyolar ama tutmuyor hic tutturamayan falciyada insan baktirmak istemiyor ztn
taha konusunda tamamen sana katiliyorum...bence fal bakmiyor sadece mantikli bir insanin durumdan yola cikarak yapabilecegi yorumlari yapiyor...
Burda Rezzan abla konusunda da haklisin..cok iyi bir yorumcu ozellikle ani gecmisi ilk tanistigim zamanlarda cekingendi. gecen yillar 10 . ay gibi...ancak artik bana olumsuzu soylemekten cekinmiyor buda beni memun ediyor.aynen objektif olumsuzuda aktariyor artik.
venus hep cesurdu bana karsi.. an ve gecmis harika..gelecekten bikac ufak biseyler cikti..digerleri ne olur bilemem
ve Nesibe an ve gecmis cok cok iyi gelecek beklemede...
mertin gelecek yorumunu cikmadi..
Nalan ablanin ilk fali verdigi tarihle beraber cikti..sonraki fallari cop........
ve anladigim kadariyla Urminacim ayni yorumculari begeniyoruz...
Evet canım kesinlikle herkese hitap eden falcı başka.Benim uyumum çoğunluğun beğenisinin dışındaki falcılarla oluştu.Ve haklısın en azından ramazanda dur demeliyiz bu olaya.Okudumda gercekten bu fal enerjı meselesı senınle tamamen farklı kuzum cıkan falllar bendede tam tersı ıstee bırıne uyan bırıne uymuyor ınsan tavsıye etmeyede cekınıyor o yuzden artık belırkı bır ısmım var ona yolluyorum kendımızı yormaya sıkmaya gerek yok ztn ramazanda geldı kendımızı frenlememız lazım artık
Ya zaten canım benim olumsuz yorum sansürleniyosa yorum bölümü açmanın ne anlamî var ki? Zira bi insan fal bakımı gibi eleştireye çok açık bi iş yapıyosa olumsuzuda taşıyabilme yüreğine sahip olmalı.Tüm site olarak veya tek birey falcı olarak çok hassas yapıda olan direk bu işe son verip kendini hiç yıpratmamalıdır bence.Tananin yasamkoclugu var evet ancak burcuna kadar bilmesi falciliginin da yuksek olmasindan bana gore tabi..nesibe asla cikmadi melek asla cikmadi rezzan binnazda bilge ve bazen elif disinda cikmadi ,falsepeti ada ilkay mantikli yorumlari . Soylediklerini yasadim ama bir konuda sonucu bilemedi fali degisti adanin.venusu seviyorum kisilik analizli zayif noktalari iyi bilir sarayli keza ayri bir yerde bende ,sitenolarak alcanzarcim sana katiliyorum yuzde yuz binnaz ticari kaygilari deli gibi tasimaya basladi yorum sansurleyecek yorumlari belirtmeyecek kadar hep pohpohlansin istemeye basladi guven sifir. ,falsepeti daha klas ve cogu falcinin sesli yorum yapabiliyir olmasi guven verici.falalem de nursah diye bir kiz var onu da begenmistim
Hanımlar yorumları okudum da ben de baktırmıstım rad mirzaya oldukca da begenmistim, evet dediginiz gibi akil verici ogut verici uzun bir yorumu var ama sadece yasam kocu demek haksizlik olur cunku burc olsun ya da baska seyler olsun bilmisti benim falimda. Begendim ben onu... Simdi yine baktim da en cok fali nerdeyse o bakmis sitede. Digerlerini de deneyecegim onumuzdeki gunlerde, bu sefer kahve baktiracagim ama hic kahve baktiran var mi orda?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzay demire baktırdım çok iyi diyemeyeceğim orta karar bir faldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?