Hanımlar yorumları okudum da ben de baktırmıstım rad mirzaya oldukca da begenmistim, evet dediginiz gibi akil verici ogut verici uzun bir yorumu var ama sadece yasam kocu demek haksizlik olur cunku burc olsun ya da baska seyler olsun bilmisti benim falimda. Begendim ben onu... Simdi yine baktim da en cok fali nerdeyse o bakmis sitede. Digerlerini de deneyecegim onumuzdeki gunlerde, bu sefer kahve baktiracagim ama hic kahve baktiran var mi orda?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
taha konusunda tamamen sana katiliyorum...bence fal bakmiyor sadece mantikli bir insanin durumdan yola cikarak yapabilecegi yorumlari yapiyor...
Burda Rezzan abla konusunda da haklisin..cok iyi bir yorumcu ozellikle ani gecmisi ilk tanistigim zamanlarda cekingendi. gecen yillar 10 . ay gibi...ancak artik bana olumsuzu soylemekten cekinmiyor buda beni memun ediyor.aynen objektif olumsuzuda aktariyor artik.
venus hep cesurdu bana karsi.. an ve gecmis harika..gelecekten bikac ufak biseyler cikti..digerleri ne olur bilemem
ve Nesibe an ve gecmis cok cok iyi gelecek beklemede...
mertin gelecek yorumunu cikmadi..
Nalan ablanin ilk fali verdigi tarihle beraber cikti..sonraki fallari cop........
ve anladigim kadariyla Urminacim ayni yorumculari begeniyoruz...
Canım ben iki üç gün önce mirzaya tarot feyzana kahve falı baktırdım, mirzanın yorumu çok hoşuma gitmişti feyzan da fiyatına göre gayet iyi ben memnun kaldım tavsiye ederim, bu arada o sitede neslişah diye biri var aranızda hiç fal baktıran var mı
uzay demire baktırdım çok iyi diyemeyeceğim orta karar bir faldi
evet ozgecim seninle enerjilerimiz uyuyor, aynı falcıları seviyoruz..sen alcanzar'ın dediği Bilge'ye baktırmış mıydın? sen beğenmediysen ben hiç yanaşmayayım bari
Canım bildiğim kadarıyla Òzge Bilge'yi beğenmemişti .Bence uzak durmalısın:)Zaten benim uyumlandığım falcılar genel beğeni dîşında,o yüzden burda beğenilme olasılığıda düşük.Ben yazıyorum benim tercih ettiğim falcıları ama bu ihtimal gòzönüne alınmalı,yazık günah kredilere.
Bu arada Bilge kart yorumcusudur,kartta görmediği tek kelimeyi Bilge'ye kimse söyletemez.Ne hikmettir ki döner dolaşır o kartların dediği gibi ilerler olay.Şu var ki kart anlamı okuma değildir Bilge'ninki ,kart kombinasyonu yorumudur.Bu ikisini çok ince bi çizgi ayırıyo o yüzden belirtmek isterim.
Feyzana gondereyim o zaman canim, eylul diye biri de carpti gozume ama bakalim ikisinden birini secip deneyeyim onlari da. Baktirinca buraya yazarim nasillarmis bakalim, kahve fali his isi bence tamamen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu selena hangi sitede ve ucreti ne ne kadar acabaMerhaba arkadaşlar
3 ay önce Selena ya fal baktırmıştım o zaman ayrıydım barışma v.s olabilecek mi diye falı süperdi çok beğenmiştim barışma olacak ama arada gene tartışmalar v.s va demişti.
Dün dayanamadım tarot attım, bugüne kadar o kadar fal baktırdım vazgeçilmezlerim vardır ama bu yoruma şok oldum hatun son görüşmemiz de konuştuğumuz konu karşı tarafın neden böyle davrandığını v.s v.s döktürmüş ve hepsi doğru ve bu konuları ben sadece 1 veya 2 kişiyle yani arkadaşımla paylaşmışımdır forumda v.s değil yani.
Ve ilginç olanı ; bunlar tarot ta v.s çıkacak şeyler değil
Perican nın beğendiğini biliyorum, sizlerin Selena ile ilgili deneyiminiz var mı paylaşırsanız sevinirim.
Bu selena hangi sitede ve ucreti ne ne kadar acaba
?
Taha'ya ocak ayında baktırdığım iki falîda halen patlamayan nadir fallarimdan.Bu arada neleri kimleri patlattım.Öyle bi bakım yapmışki hakkınî yemek olmaz.tamam o zaman tatlım..ben Bilge'ye hiç bulaşmayayım. ama senle Taha beğenimiz ortak..sezgisel bir adam olmasa da beni kendime getiren yorumların sahibidir..bugünki urminayı biraz da ona borçluyum..
Selena'ya ben baktırmadım ama genel de geçmiş ve durum analizinde memnuniyetin çok olduğunu biliyorum.Gòzlemlediğim kadarıyla gelecekte pek başarîlı değildi.Yinede baktıran arkadaşlar tabi daha net yanıtlayacaklardır .Bu arada Siraz duvar gerçekten kapı duvar oldu.İki gündür girilmiyo,tıklandığında sistem falcılar kısmına geri atıyor.Merhaba arkadaşlar
3 ay önce Selena ya fal baktırmıştım o zaman ayrıydım barışma v.s olabilecek mi diye falı süperdi çok beğenmiştim barışma olacak ama arada gene tartışmalar v.s va demişti.
Dün dayanamadım tarot attım, bugüne kadar o kadar fal baktırdım vazgeçilmezlerim vardır ama bu yoruma şok oldum hatun son görüşmemiz de konuştuğumuz konu karşı tarafın neden böyle davrandığını v.s v.s döktürmüş ve hepsi doğru ve bu konuları ben sadece 1 veya 2 kişiyle yani arkadaşımla paylaşmışımdır forumda v.s değil yani.
Perican nın beğendiğini biliyorum, sizlerin Selena ile ilgili deneyiminiz var mı paylaşırsanız sevinirim.
evet ozgecim seninle enerjilerimiz uyuyor, aynı falcıları seviyoruz..sen alcanzar'ın dediği Bilge'ye baktırmış mıydın? sen beğenmediysen ben hiç yanaşmayayım bari
Taha'ya ocak ayında baktırdığım iki falîda halen patlamayan nadir fallarimdan.Bu arada neleri kimleri patlattım.Öyle bi bakım yapmışki hakkınî yemek olmaz.
Selena'ya ben baktırmadım ama genel de geçmiş ve durum analizinde memnuniyetin çok olduğunu biliyorum.Gòzlemlediğim kadarıyla gelecekte pek başarîlı değildi.Yinede baktıran arkadaşlar tabi daha net yanıtlayacaklardır .Bu arada Siraz duvar gerçekten kapı duvar oldu.İki gündür girilmiyo,tıklandığında sistem falcılar kısmına geri atıyor.
Merhaba arkadaşlar
Selena benim favorimdir , 3 kez fal gönderdim. An ve geçmişimi okuyan tek insandır falcılar aleminde. Gelecekle ilgili dediklerinden de yaşadıklarım oldu bunlar asıl konum olmasa da hesapta olmayan ama onun dediği sanırım 3 şey yaşadım. Bir de fal baktırma sebebimi de yaşarsam teyyy teyyyy teyyyy de teyyyy:122:
urminacım 2 defa baktırdım...bana göre Bigede his yok..sadece kart anlamlarını iletiyor...gecen yıl mutlu bi ilişkim varken bana ayrılık yok aksine yıl sonuna kadar nişan gibi bişey var dedi..adamla 1 ay sonra ayrıldık...bilgeye katina gönderdim...kader yön değiştirmiş dedi
İnşallah gülümdünkü yorumdan sonra benim için fal olayı kapanmıştır (tabii dayanabilirsem)
sinir oluyorum falcıların bu hareketlerine.....ne arkadasım herkes size 5 yıldız vermek zorunda mı herkes falınızı begenmek zorunda mı değil........
2 yıldız verdim...malesef iş konularında tamamen yanıldınız...enerjimiz uyuşmadı v.s yazdım...falımı iade etmiş.......her yorumu beğenmek zorunda değilimmmm değilimmm değilimmm... güzel şeyler söylüyorsunuz diye sizi pofpoflamak zorunda da değilim...tamam güzel şeyler söylemişssin ama bana uymadııı.....biliyorum takip ediyor yorumcular....bunlarıda okusunlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?