- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Ozgee ciddenmi ya bilge in fali hic degismiyor ilk defa duydum sende sikayet etseydin
walla bitanem..hatta kendide 2. falımı gönderdiğimde demiş ki...ilk falında ben kavusma nişan görmüştüm....haziran giibi baktırmıssın ama bu falında kader değişmiş şuan net ayrılık var ve asla kavusma olmayacak demiş....hahahhaha birde dalga geçer gibi istersen bi ara adamı belki bi etkisi olur demiş:)))))
adamı aramama gerek yoktu ki o dönem adam zaten benim kapıda bekliyordu barışmak için...
dur marplecim maillerime bakayım duruyorsa sana özelden atayım falı sesli faldı...
Ne demek falini iade etmis cok enteresan ya sikayet et olmayabilir hicbiri dayanamiyor buna
aynı düşüncelerimi şimdi siteyede yazdım şikayet ettim
aynı düşüncelerimi şimdi siteyede yazdım şikayet ettim
Bir nevi iyi olmuş madem memnun kalmadın o krediyle başkasına fal atarsın gülüm :44:
Bir nevi iyi olmuş madem memnun kalmadın o krediyle başkasına fal atarsın gülüm :44:
Zaten hep bu iadeler yüzünden hepsinin puani 100%.hep boyle yapiyorlar...emek vermis canim o para onun hakki sonucta. begenmemek de benim hakkim
hep boyle yapiyorlar...emek vermis canim o para onun hakki sonucta. begenmemek de benim hakkim
puanim dusmesin..profilimde olumsuz yorum gorukmesin diye boyle herkesin falini iade ederlerse biz nerden anlayacagiz iyiyi kötüyü....haksiz miyim..sonucta ordaki puanlamalara bakip fal gönderiyoruz
hep boyle yapiyorlar...emek vermis canim o para onun hakki sonucta. begenmemek de benim hakkim
puanim dusmesin..profilimde olumsuz yorum gorukmesin diye boyle herkesin falini iade ederlerse biz nerden anlayacagiz iyiyi kötüyü....haksiz miyim..sonucta ordaki puanlamalara bakip fal gönderiyoruz
Perican a katılıyorum bencede bi yerde iyi olmuş,içine sinen birinde değerlendirirsin o puanlari.Beğenmediğin bi yoruma hapsolmamış oldu o miktar.Ordaki puanlamalara bakıp fal göndermek bizim hatamız işte.Meral Saydam %100 olabiliyosa o puanlara ne derece güvenilir?Tüm siteler icinde bu geçerli.Bu arada Bilge'nin falinin değişmesine bende Marple kadar şaşırdım.İki falım var o kızda uzun aralıklarla atmıştım ve tarihlerine kadar tutarlı yorumlar.Ama işte en sıkıcısı her defasında en başa dònmemiz,bi falcî malesef herkese iyi gelmiyor.
canım maillerimden bilgenin falını buldum geçen yıl haziran ve temmuz da baktırmısım ama ses kayıtları silinmiş((( Marplê'ye gönderecktim....
walla Nesibeye gönderdim bende o krediyle keyfi bilir Yağmur'un
Tamamdır işte bence en güzel şekilde hallolmuş oldu:):)istediğin gibi değerlendirdin en azından.
alcanzarcım senin nasıl güzel bi kalbin var
Canım benim kalp kalbe karşıdır derler,seninde öyle bi kalbin var canım.İnşallah bigün kısmetse yüzyüze gelmekte nasip olur inşallah:)
ayy insallaj bitanem cok isterim. Izmir'e yolun düşerse hep beklerim heppppp....
Bende İstanbul'a beklerim Özge'cim seni:)
Evet canımcım ya malesef.Ama şaşmayanı varmı ki ,yok ki...İllaki bi yerden bi fire veriyolar işte.Canim fallar ozgecim sanirim en fazla onbesgun kaliyor ondan silinmistir,alcanzarcim valla bilgede sasmis baksana snir oldum..
Canim fallar ozgecim sanirim en fazla onbesgun kaliyor ondan silinmistir,alcanzarcim valla bilgede sasmis baksana snir oldum..
Evet canımcım ya malesef.Ama şaşmayanı varmı ki ,yok ki...İllaki bi yerden bi fire veriyolar işte.
ilk falımda kartlar çok olumluydu...ikincide hep ters gelmiş...ben o yüzden diyorum bilge fal bakmıyor sadece kart anlamlarını okuyup geçiyor ...inşallah sizin güzel yorumlarınız cıksın canlarım.....hatta çok net hatırladığım bulutlar kartı da ters gelmişti bu bulutlar kartının ters gelmesi artık kaderin akışının başka yöne olduğunu değiştiğini gösterir demişti
bana göre binnazda hislerle yorum yapan yok...Benna kücüker elif v.s hepsi aynı...o yüzden 9-10 aydır o siteye girmem
Urminaa'ya mesajımda da yazdım bugün.Dediğin gibi Bilge kart yorumcusu ama o kart yorumları bende tutarlıydı ve hissiyle yorum yapanlarında bi hayrını görmediğim için Bilge benim güvendiğim iki üç isimden biri oldu.Yalnız benim iki falımda tarottu Òzge'cim.Katinası konusunda hiçbi yorum yapamam.Katina zaten ćok zor çok ağır bi fal.Tarot bakan herkes katinada bakar oldu.Halbuki ne alâka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?