- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Urminaa'ya mesajımda da yazdım bugün.Dediğin gibi Bilge kart yorumcusu ama o kart yorumları bende tutarlıydı ve hissiyle yorum yapanlarında bi hayrını görmediğim için Bilge benim güvendiğim iki üç isimden biri oldu.Yalnız benim iki falımda tarottu Òzge'cim.Katinası konusunda hiçbi yorum yapamam.Katina zaten ćok zor çok ağır bi fal.Tarot bakan herkes katinada bakar oldu.Halbuki ne alâka?
En guzeli puanlamani dusuk yap ve gerekirse sikayet et iyice aptal sandilar biziayyy bugün ne çok falcı eleştirdim:)))) Ramazandan dolayı işler durgun tabi falcılara sardım...wala artık böyle..anında verecem 1 yıldızı yapacağım eleştirimi....orda öyle insanların maneviyatıyla, umut vaad ederek herşeyi pembeleştirmesinler.... isterlerse kusura baksınlar
Evet canım kesinlikle herkese hitap eden falcı başka.Benim uyumum çoğunluğun beğenisinin dışındaki falcılarla oluştu.Ve haklısın en azından ramazanda dur demeliyiz bu olaya.
Ya zaten canım benim olumsuz yorum sansürleniyosa yorum bölümü açmanın ne anlamî var ki? Zira bi insan fal bakımı gibi eleştireye çok açık bi iş yapıyosa olumsuzuda taşıyabilme yüreğine sahip olmalı.Tüm site olarak veya tek birey falcı olarak çok hassas yapıda olan direk bu işe son verip kendini hiç yıpratmamalıdır bence.
urminacım 2 defa baktırdım...bana göre Bigede his yok..sadece kart anlamlarını iletiyor...gecen yıl mutlu bi ilişkim varken bana ayrılık yok aksine yıl sonuna kadar nişan gibi bişey var dedi..adamla 1 ay sonra ayrıldık...bilgeye katina gönderdim...kader yön değiştirmiş dedi
bitanemmm güzel yorumların çıksınnn..tabi bitanem sende kart yorumcusu olduğu için seviyorsun..ama bende yaşadığım bir durum var..bu bilgeye fal gönderenler içinde geçerli...
mesela bugun fal gönderdiniz kartlar gayet güzel geldii...ve soru için olumlu yorum yaptı...
aynı soru için 1 hafta sonra yine fal gönderdiniz kartlar olumsuz geldiği için olumsuz yorum yaptı.... bir yerde hisler devreye girmeli???? walla benim hislerim bilgeden daha güçlü..eski ilişkimle ilgili kötü bişey hissettiğim için göndermiştim asla öyle bişey yok dedii kartlar öyle demiyor dedi..1 ay sonra aynende benim hissetiğim gibi olduğunu öğrendimmm...
ayyy bugün ne çok falcı eleştirdim:)))) Ramazandan dolayı işler durgun tabi falcılara sardım...wala artık böyle..anında verecem 1 yıldızı yapacağım eleştirimi....orda öyle insanların maneviyatıyla, umut vaad ederek herşeyi pembeleştirmesinler.... isterlerse kusura baksınlar
ozgeee mesaj kutun dolu canımmm
bitanemmm güzel yorumların çıksınnn..tabi bitanem sende kart yorumcusu olduğu için seviyorsun..ama bende yaşadığım bir durum var..bu bilgeye fal gönderenler içinde geçerli...
mesela bugun fal gönderdiniz kartlar gayet güzel geldii...ve soru için olumlu yorum yaptı...
aynı soru için 1 hafta sonra yine fal gönderdiniz kartlar olumsuz geldiği için olumsuz yorum yaptı.... bir yerde hisler devreye girmeli???? walla benim hislerim bilgeden daha güçlü..eski ilişkimle ilgili kötü bişey hissettiğim için göndermiştim asla öyle bişey yok dedii kartlar öyle demiyor dedi..1 ay sonra aynende benim hissetiğim gibi olduğunu öğrendimmm...
Taha'ya ocak ayında baktırdığım iki falîda halen patlamayan nadir fallarimdan.Bu arada neleri kimleri patlattım.Öyle bi bakım yapmışki hakkınî yemek olmaz.
Selena'ya ben baktırmadım ama genel de geçmiş ve durum analizinde memnuniyetin çok olduğunu biliyorum.Gòzlemlediğim kadarıyla gelecekte pek başarîlı değildi.Yinede baktıran arkadaşlar tabi daha net yanıtlayacaklardır .Bu arada Siraz duvar gerçekten kapı duvar oldu.İki gündür girilmiyo,tıklandığında sistem falcılar kısmına geri atıyor.
sanırım bu fal olayı gercekten enerji işi veya falcıya gönderdiğimiz sorular önemli.Az önce selenadan cvp geldi,bilgilerimde sadece ayrıldığımı ve klasik sorularımı sordum.Fal çok kısaydı,ben aşk hayatımla ilgili soru sorduğum halde diğer alanlara da atladı ve hayatımın tepetaklak olacağını söyledi.Geleceğe takılmıyorum,rabbimden başkası bilemez.Geçmişi hiç bilemedi ,kartlarda ihanet kartı olduğu halde bunu bilemedi,yaşadıklarımın derinine inemedi.Ben beğenmedim.
Katılıyorum hisler önemli diye ben pek tutulmaz belki ama bu konuda Katina falında Firuze hayranıyımdır bir çok olumsuz kart olmasına rağmen öyle bir kombinasyon yaptıkı pembe tablo ama çıktımı çıktı işte.
sanırım bu fal olayı gercekten enerji işi veya falcıya gönderdiğimiz sorular önemli.Az önce selenadan cvp geldi,bilgilerimde sadece ayrıldığımı ve klasik sorularımı sordum.Fal çok kısaydı,ben aşk hayatımla ilgili soru sorduğum halde diğer alanlara da atladı ve hayatımın tepetaklak olacağını söyledi.Geleceğe takılmıyorum,rabbimden başkası bilemez.Geçmişi hiç bilemedi ,kartlarda ihanet kartı olduğu halde bunu bilemedi,yaşadıklarımın derinine inemedi.Ben beğenmedim.
Selenayi bende hic begenmemistim. Banada cok kisa bir yorum göndermisti ve gecmisle ilgili hicbirsey söylememisti bile. Gelecege yönelik hikaye yazmisti kisaca. Ama cikti mi yazdiklari? Tabi ki hayir...
Bende pericam gibi begeniyorum selenayi benim durumumda soyledikleri analizleri cok dogruydu keske keske gelecek icin soyledigi de tutsa
Iki defa baktirdigimda ikisi de cok tutarliydi
Ama burada herkesin yazdigi gibi bence baktiklari anki durum hissayatlari kartlardan aldiklari enerjiler cok onemli
Fatimaya baktirdigimda oda cok dogru analizlerde bulunmisti ve soyledikleri selenayla ile ayni seylerdi gelecek tahminleri de oyle
Firuze çıktımı bende tarıh olarak gümbürgümbür patladı hemde ne patlamak:)))
Bende pericam gibi begeniyorum selenayi benim durumumda soyledikleri analizleri cok dogruydu keske keske gelecek icin soyledigi de tutsa
Iki defa baktirdigimda ikisi de cok tutarliydi
Ama burada herkesin yazdigi gibi bence baktiklari anki durum hissayatlari kartlardan aldiklari enerjiler cok onemli
Fatimaya baktirdigimda oda cok dogru analizlerde bulunmisti ve soyledikleri selenayla ile ayni seylerdi gelecek tahminleri de oyle
Uzun bir aradan sonra çıkan fal haberi vereyim kızlar. Genel olarak baktırdığım tüm falcılar durumu bilmişlerdi ama taihlere bakınca cherryy bana tavsiye etmişti kehribanın verdiği tarihte mucizem gerçekleşti:) umarım devamıda gelir..2 kez baktırdım ikisindede aynı tarihi vermiş .
Hemen hemen sonucu hepsi biliyo ama tarih önemli bi konuydu.
Canım inşallah devamıda gelir.Hadi bakalım şimdi topikçe Kehriban'a hücuuuummmm:)
Hanımlar işte biz bu yüzden hatamı yapıyoruz, çıkan falı yada beğenilen falı yazdığımızda aynı gün hücum oluyor karşımızdakiler de insan neticede üst üste yoruluyorlardır, ne bilim fal çekilmesin diye alel cele mi bakıyorlar sonuç ta kamu hizmeti yapmıyorlar para kazanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?