Binnaz Abla

bitanemmm güzel yorumların çıksınnn..tabi bitanem sende kart yorumcusu olduğu için seviyorsun..ama bende yaşadığım bir durum var..bu bilgeye fal gönderenler içinde geçerli...
mesela bugun fal gönderdiniz kartlar gayet güzel geldii...ve soru için olumlu yorum yaptı...
aynı soru için 1 hafta sonra yine fal gönderdiniz kartlar olumsuz geldiği için olumsuz yorum yaptı.... bir yerde hisler devreye girmeli???? walla benim hislerim bilgeden daha güçlü..eski ilişkimle ilgili kötü bişey hissettiğim için göndermiştim asla öyle bişey yok dedii kartlar öyle demiyor dedi..1 ay sonra aynende benim hissetiğim gibi olduğunu öğrendimmm...

ayyy bugün ne çok falcı eleştirdim:)))) Ramazandan dolayı işler durgun tabi falcılara sardım...wala artık böyle..anında verecem 1 yıldızı yapacağım eleştirimi....orda öyle insanların maneviyatıyla, umut vaad ederek herşeyi pembeleştirmesinler.... isterlerse kusura baksınlar

Son düzenleme:
En guzeli puanlamani dusuk yap ve gerekirse sikayet et iyice aptal sandilar bizi

ozgeee mesaj kutun dolu canımmm

Bencede Marple'nin dediği gibide en güzeli canım hangi falcı olursa olsun puanlamayla cevabını vermek.Ama keşke tarot baktırsaymışsın Bilge'ye...Neyse buda böyle bi tecrübe olmuş,sağlık olsun Òzge'cim..

Katılıyorum hisler önemli diye ben pek tutulmaz belki ama bu konuda Katina falında Firuze hayranıyımdır bir çok olumsuz kart olmasına rağmen öyle bir kombinasyon yaptıkı pembe tablo ama çıktımı çıktı işte.

sanırım bu fal olayı gercekten enerji işi veya falcıya gönderdiğimiz sorular önemli.Az önce selenadan cvp geldi,bilgilerimde sadece ayrıldığımı ve klasik sorularımı sordum.Fal çok kısaydı,ben aşk hayatımla ilgili soru sorduğum halde diğer alanlara da atladı ve hayatımın tepetaklak olacağını söyledi.Geleceğe takılmıyorum,rabbimden başkası bilemez.Geçmişi hiç bilemedi ,kartlarda ihanet kartı olduğu halde bunu bilemedi,yaşadıklarımın derinine inemedi.Ben beğenmedim.

Canim bence kartlarla bakılan fallar her ne kadar enerji işi olsa da onları yorumlamak da his işi. Hissetmeden fal bakılabileceğini düşünmüyorum. Sorular da önemli tabiki ama yorumlamak ayrı bir durum, aynı açılımı iki kişi farklı yorumluyorsa sorunu hislerde aramak lazım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Firuze çıktımı bende tarıh olarak gümbürgümbür patladı hemde ne patlamak:)))

Selenayi bende hic begenmemistim. Banada cok kisa bir yorum göndermisti ve gecmisle ilgili hicbirsey söylememisti bile. Gelecege yönelik hikaye yazmisti kisaca. Ama cikti mi yazdiklari? Tabi ki hayir...

Selenayi bende hic begenmemistim. Banada cok kisa bir yorum göndermisti ve gecmisle ilgili hicbirsey söylememisti bile. Gelecege yönelik hikaye yazmisti kisaca. Ama cikti mi yazdiklari? Tabi ki hayir...

Bende pericam gibi begeniyorum selenayi benim durumumda soyledikleri analizleri cok dogruydu keske keske gelecek icin soyledigi de tutsa
Iki defa baktirdigimda ikisi de cok tutarliydi
Ama burada herkesin yazdigi gibi bence baktiklari anki durum hissayatlari kartlardan aldiklari enerjiler cok onemli
Fatimaya baktirdigimda oda cok dogru analizlerde bulunmisti ve soyledikleri selenayla ile ayni seylerdi gelecek tahminleri de oyle

Selenanin dedikleri bende keske ciksaydi ama cikmadi maalesef.. burda begenenleri cok o yüzden hatta düsünüyorum tekrar denesem mi acaba diye.. ramazan boyunca fal baktirmama karari almistim artik ramazandan sonra tekrar düsünürüm. genel olarak artik fazla baktirmak istemiyorum o kadar fal baktirdim elde birakin 100% olani 70% cikani dahi olmaz mi ya arkadas.. bende anormalik var heralde diye düsünürdüm ama iyiki bu site var..

Ben belki yüzlerce fal baktırtırdım arasında çok beğendiklerim ama bu sefer hatunun günümüydü neydi bilemiyorum ama en iyi falımdı geçmiş an gelececek için beklemekteyim

Uzun bir aradan sonra çıkan fal haberi vereyim kızlar. Genel olarak baktırdığım tüm falcılar durumu bilmişlerdi ama taihlere bakınca cherryy bana tavsiye etmişti kehribanın verdiği tarihte mucizem gerçekleşti:) umarım devamıda gelir.. 2 kez baktırdım ikisindede aynı tarihi vermiş .
Hemen hemen sonucu hepsi biliyo ama tarih önemli bi konuydu.

Canım inşallah devamıda gelir.Hadi bakalım şimdi topikçe Kehriban'a hücuuuummmm:)

Canım inşallah devamıda gelir.Hadi bakalım şimdi topikçe Kehriban'a hücuuuummmm:)

Hanımlar işte biz bu yüzden hatamı yapıyoruz, çıkan falı yada beğenilen falı yazdığımızda aynı gün hücum oluyor karşımızdakiler de insan neticede üst üste yoruluyorlardır, ne bilim fal çekilmesin diye alel cele mi bakıyorlar sonuç ta kamu hizmeti yapmıyorlar para kazanıyorlar.

Vallahi ben Kehriban'a baktırmayacağım net.Esprisine hücum diye yazdım ama artık çok istisna durumlar dışında (Siraz gibi)ben bu rüzgâra pek kapılmıyorum.Daha çok kendi içimden gelen isimleri deniyorum.Zaten ramazanda online fal tatil bende.Bu arada dün Siraz duvarı sordum tellweye.Falcı kendi isteğiyle duvarını kapatmıştır diye bi cevap aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…