Vallahi ben Kehriban'a baktırmayacağım net.Esprisine hücum diye yazdım ama artık çok istisna durumlar dışında (Siraz gibi)ben bu rüzgâra pek kapılmıyorum.Daha çok kendi içimden gelen isimleri deniyorum.Zaten ramazanda online fal tatil bende.Bu arada dün Siraz duvarı sordum tellweye.Falcı kendi isteğiyle duvarını kapatmıştır diye bi cevap aldım.
Banada dün "falcı duvarını kapatabilir "cevabını verdiler.Demek ayrılmak istemiş tüh yaZamanın behrinde gönderdiğim fal siraz tarafından iade edilmişti oysa ne ümitlerle göndermiştim herneyse.Başka bir hesap açıp şansımı tekrar denemek istedim ama durum fiyosko bu seferde sayfası açılmıyor maalesef.duvarı inceledim en aşalarda bir bayanla tartışmış yaptığı yorumu bayanmı beğenmemiş fal baktırarnın zorunamı gitmiş ne telweye mesj attm sistemden ayrılmak istediğini söyleyip sayfasını kapattırdı dediler.Bende lunaya baktırdım yorum güzeldi dünde falımpirde mihriye baktırdım oda harikaydı artık önümüzdeki falcılara bakıcaz.Heleki benm sorunlar bu dönem katmerlendi bir bulsam işinin ehlini parası artık önemlide değil yahu :2:
Banada dün "falcı duvarını kapatabilir "cevabını verdiler.Demek ayrılmak istemiş tüh yabende yeni sunumu olacaktı Reiki küresi adında onu bekliyodum.Yanlış hatırlamıyosam önceki yıllarda Siraz'la yüzyüze gelen ve dediklerini anında yaşayan arkadaş sendin değilmi?O olaydan etkilenip ben Siraz'a fal attım.Siraz òzel,katina ve ruya yorumum var onda.Siraz'da başka bişey vardı kesinlikle açıkçası ayrılmasını istemezdim
Falsepetine geçse çok memnun olurdum:)aynen bende beğenmiştim o hatunu belki yeni bir siteye v.s geçer ise öğrenir kesin burda birileri bulur onu.
Falsepetine geçse çok memnun olurdum:)
Banada dün "falcı duvarını kapatabilir "cevabını verdiler.Demek ayrılmak istemiş tüh yabende yeni sunumu olacaktı Reiki küresi adında onu bekliyodum.Yanlış hatırlamıyosam önceki yıllarda Siraz'la yüzyüze gelen ve dediklerini anında yaşayan arkadaş sendin değilmi?O olaydan etkilenip ben Siraz'a fal attım.Siraz òzel,katina ve ruya yorumum var onda.Siraz'da başka bişey vardı kesinlikle açıkçası ayrılmasını istemezdim
aynen onlıne falcı araken kk da yorumlarınızdan dolayı bulmuştum sirazı hatta olayı size aktarmak için o gün bugündür üyeyim Ama kaybettim yapacak bişey yok izine rastlayan olursa haber versin PLASE.Bende sıradan olamdığını düşünenlerdenim canım.kısmet olmadı ama.yıllar olmuştu fal olayını kapatalı sorunlarım tekrar yeltendirdi beni deli gibi orda burda çözüm arıyorum ne kadar doğru yapıyorum tartışılır.ama bazı insanlara özel yetenekler yüklenmiştir kanımca bu insanlar bazı konularda yardımcı olabiliyorlar buna inanıyorum.tabi herkes aynı kişiden aynı enerjiyi alacak diye bişey yok.tamamen enerji uyumu uyumu yakalayınca ne döktürenler var ne hemde.izmirde bir medyumada gitmiştim birçok insan beğenmiyordu ama kadınla bir tuttu enrjimiz allah versin haftada bir yanındaydım oda kayıp şimdi.denemelere devam şuanda :S
İlknur'un dediği gibi inşallah başka bi siteye geçerde orda devam ederiz Siraz olayına.
İzmir'de çok tutulan bi pasaklı Birsen varmış onu denedinmi?
Merhabc ben de binnaz abla sitesinde fal baktircam ama hangi alanda iyiler kahve tarot katina bilmiyorum falcilarin en iyileri tutturanlari kimler?
Merhaba
bu site genelde pek tutulmuyor falcıları biraz pembe tablocu diye nitelendirilir ama gene de ben şahsım adıma bu site diyorsan illaki , önereceğim
Katina da Firuze
Kahve de Maya birde arkadaşımın beğendiği Hümeyra Taşpınar , Müge Aydın
Tarotta Serra Güngören
Tesekkur ederim illa bu site olsun demiyorum aslinda en iyi site hangisi bilmiyorum netten ilk kez fal baktiracagim bu koòuda acemiyim
ilk kez se sakın bulaşma gülüm sakın şu site iyi bu site iyi diyemem ama genelde mutabık olunan beğenilen
Fal sepeti; nesibe, venüs amber, melek öz
fal alem; kahve de rezzan
iki sorum içinde olumsuz cevabını verdi olmaz dedi:))) dürüstlüğü,cesareti ve koruyucu yorumları için ayrıca takdir ettim...
vallahi zaten bi nesibe bir de venusamber, taha olumsuzu da söylerler falsepetinden.. ama çoğu kişi olumsuzu duymak bile istemiyor..
ilk kez se sakın bulaşma gülüm sakın şu site iyi bu site iyi diyemem ama genelde mutabık olunan beğenilen
Fal sepeti; nesibe, venüs amber, melek öz
fal alem; kahve de rezzan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?