Binnaz Abla

arkadaşlar bu arada 2 ay kadar önce tellwe chloeye fal baktırmıştım iki defa.ilk falıyla ikinci falı arasında tutarsızlık vardı.burada yazmıştım hatta.ama mevcut durumum ikinci falı doğrultusunda ilerliyor.hatta eskilerden birinin bana dönmeye çalışacağını söylemişti.egosu totosundan büyük eski sevgilim, hayatta yapmaz dediğim adam 2 yıl sonradan benimle iletişime geçti ki baktırdığım hiçbir falcı bunu söylememişti.ne rezzan abla ne nesibe ne haleh ne de diğerleri.şaşkınım doğrusu.

Zamanın behrinde gönderdiğim fal siraz tarafından iade edilmişti oysa ne ümitlerle göndermiştim herneyse.Başka bir hesap açıp şansımı tekrar denemek istedim ama durum fiyosko bu seferde sayfası açılmıyor maalesef.duvarı inceledim en aşalarda bir bayanla tartışmış yaptığı yorumu bayanmı beğenmemiş fal baktırarnın zorunamı gitmiş ne telweye mesj attm sistemden ayrılmak istediğini söyleyip sayfasını kapattırdı dediler.Bende lunaya baktırdım yorum güzeldi dünde falımpirde mihriye baktırdım oda harikaydı artık önümüzdeki falcılara bakıcaz. Heleki benm sorunlar bu dönem katmerlendi bir bulsam işinin ehlini parası artık önemlide değil yahu :2:

mesaide canım sıkıldı. filtreye takılmayan fal sitelerinden eskilerime baktım. bir senedir tüm piyasaya gitmişim yada online baktırmışım. 100lerce.. sonuç ilk baktırdığım 3 5 faldan biri olan ugga tutmuş diğerlerine hiç baktırmasam da olurmuş.

Banada dün "falcı duvarını kapatabilir "cevabını verdiler.Demek ayrılmak istemiş tüh yabende yeni sunumu olacaktı Reiki küresi adında onu bekliyodum.Yanlış hatırlamıyosam önceki yıllarda Siraz'la yüzyüze gelen ve dediklerini anında yaşayan arkadaş sendin değilmi?O olaydan etkilenip ben Siraz'a fal attım.Siraz òzel,katina ve ruya yorumum var onda.Siraz'da başka bişey vardı kesinlikle açıkçası ayrılmasını istemezdim

aynen bende beğenmiştim o hatunu belki yeni bir siteye v.s geçer ise öğrenir kesin burda birileri bulur onu.

aynen onlıne falcı araken kk da yorumlarınızdan dolayı bulmuştum sirazı hatta olayı size aktarmak için o gün bugündür üyeyim Ama kaybettim yapacak bişey yok izine rastlayan olursa haber versin PLASE.Bende sıradan olamdığını düşünenlerdenim canım.kısmet olmadı ama.yıllar olmuştu fal olayını kapatalı sorunlarım tekrar yeltendirdi beni deli gibi orda burda çözüm arıyorum ne kadar doğru yapıyorum tartışılır.ama bazı insanlara özel yetenekler yüklenmiştir kanımca bu insanlar bazı konularda yardımcı olabiliyorlar buna inanıyorum.tabi herkes aynı kişiden aynı enerjiyi alacak diye bişey yok.tamamen enerji uyumu uyumu yakalayınca ne döktürenler var ne hemde.izmirde bir medyumada gitmiştim birçok insan beğenmiyordu ama kadınla bir tuttu enrjimiz allah versin haftada bir yanındaydım oda kayıp şimdi.denemelere devam şuanda :S

İlknur'un dediği gibi inşallah başka bi siteye geçerde orda devam ederiz Siraz olayına.
İzmir'de çok tutulan bi pasaklı Birsen varmış onu denedinmi?

İlknur'un dediği gibi inşallah başka bi siteye geçerde orda devam ederiz Siraz olayına.
İzmir'de çok tutulan bi pasaklı Birsen varmış onu denedinmi?

pasaklı birsen valla duymadım canım :) dur bakayım ufak bir araştırmaya gireyim bu konuda. sen baktırdınmı nerden araştırabiliriz gülüsü sence bir fikrin varmı?

Merhabc ben de binnaz abla sitesinde fal baktircam ama hangi alanda iyiler kahve tarot katina bilmiyorum falcilarin en iyileri tutturanlari kimler?

Merhabc ben de binnaz abla sitesinde fal baktircam ama hangi alanda iyiler kahve tarot katina bilmiyorum falcilarin en iyileri tutturanlari kimler?

Merhaba

bu site genelde pek tutulmuyor falcıları biraz pembe tablocu diye nitelendirilir ama gene de ben şahsım adıma bu site diyorsan illaki , önereceğim

Katina da Firuze

Kahve de Maya birde arkadaşımın beğendiği Hümeyra Taşpınar , Müge Aydın

Tarotta Serra Güngören

Tesekkur ederim illa bu site olsun demiyorum aslinda en iyi site hangisi bilmiyorum netten ilk kez fal baktiracagim bu koòuda acemiyim

Tesekkur ederim illa bu site olsun demiyorum aslinda en iyi site hangisi bilmiyorum netten ilk kez fal baktiracagim bu koòuda acemiyim

ilk kez se sakın bulaşma gülüm sakın şu site iyi bu site iyi diyemem ama genelde mutabık olunan beğenilen

Fal sepeti; nesibe, venüs amber, melek öz
fal alem; kahve de rezzan

Arkadaşlar merhaba bugün telweye promosyon yolladım Mysterium diye bir yorumcudan geldi ben önce robot falcı sandım, ama değilmiş yeni bir yorumcu

Kısacası kısacası çok beğendim çünkü falı yollarken hiç bir şey yazmadım, yani falı iş mi , aşk mı, ne bilim hiç bir bilgi yoktu geçmişten hiç bahsetmemiş anı ve niyetimi doğrudan ve doğru bir şekilde yanılmadan yazmış gelecekle ilgili de soru sordum cvp verdi yuvarlak bir cvp tı ama mantıklı.

Şu an 3 tl ye bakıyor hani can sıkıntısı v.s için deniyebilirsiniz.

iki sorum içinde olumsuz cevabını verdi olmaz dedi:))) dürüstlüğü,cesareti ve koruyucu yorumları için ayrıca takdir ettim...

iki sorum içinde olumsuz cevabını verdi olmaz dedi:))) dürüstlüğü,cesareti ve koruyucu yorumları için ayrıca takdir ettim...

vallahi zaten bi nesibe bir de venusamber, taha olumsuzu da söylerler falsepetinden.. ama çoğu kişi olumsuzu duymak bile istemiyor..

vallahi zaten bi nesibe bir de venusamber, taha olumsuzu da söylerler falsepetinden.. ama çoğu kişi olumsuzu duymak bile istemiyor..

venus ve nesibe konusunda haklisin urminacim taha bana yorumcu gibi gelmiyor fal bakmadi akil verdi. sevmiyorum.. tutturamadi da zaten...kendimizi pembe hikayelerle kandirmaya gerek yok. onemli olan gercegi bilmek.... o yuzden hep tercihim Nesibe Venus. ve Rezzan ablammmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…