Binnaz Abla

pasaklı birsen valla duymadım canım :) dur bakayım ufak bir araştırmaya gireyim bu konuda. sen baktırdınmı nerden araştırabiliriz gülüsü sence bir fikrin varmı?
Yok canım ben baktırmadım ,burdan biliyorum bende.İzmir'de olmasına rağmen İst topikte bile adı geçiyor sıkça.Ama detaylı bilgim yok kendisiyle ilgili..
vallahi zaten bi nesibe bir de venusamber, taha olumsuzu da söylerler falsepetinden.. ama çoğu kişi olumsuzu duymak bile istemiyor..
Falsepetinden Defne , Hale ve Ada'da olumsuzu söylüyolar.Nesibe ile Venüs hoş yorumlar yapmışlardı bana negatif olmayan.Ancak ikiside yanından bile geçmiş değil geçenlerde çok beğeneni olduğu için Venüs'e bi şans daha verdim,yine düşük ihtimal bence ama bakalım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Taha ya fal baktırmak istiyorum ama ben uzun zamandır profili kapalı görüyorum. Yakın zamanda baktıran var mı?

Burdakı rıazmıydı adı neyse nasıl kızlar sızce

Canım feyzana baktırdım cidden fiyatına göre çok iyi yani emek verilmiş bir fal herkese tavsiye ederim.

Canım feyzana baktırdım cidden fiyatına göre çok iyi yani emek verilmiş bir fal herkese tavsiye ederim.

Hayatım gerçeten de iyi yapmışsın bana baktığı falda çok özenliydi senin de dediğin gibi verilen emeğe göre fiyatı çok uygun buarada ben de neslişaha baktırdım olumlu olumsuz ne gördüyse onu söylemiş ben de zaten pembe tablo çizmesini beklemiyodum neslişahı da tavsi ederim istersen bide onu dene

rad mirza galiba genelde olumsuz muş galiba taha ya benzetiyorlar beğenende var beğenmeyen var mıydı hatırlamıyorum vallahi

Sagol cnm baktırmadım ne yalan dıyım son anda vazgectım.herkese dene dene aklım çorba oldu. Çıkmıyoda zaten nesıbe venus melek son fallarımdı bakalım gecen bakırkoyde dıdeme gıttım enson bıdaha baktırmıcam bı sure yemın ederım ramazanda iyice utanıyorum bu tutkumdan. Bıde gecen gece tövbe ettım ıkı gun dayanabıldım Rabbım benım dileğımı nasıp etmez tabı. Tövbe et boz. Bir yanım gunah nu yuzden işlerın duz gıtmıyo dıye bı yanım baktımadan duramuyo ay içim sıkılıyo artık kendıme kızgınlıgım herkesden cok(((

Canım bende bugün neslişaha kahve gönderdim gayet güzel yorumlamış fiyatı çok uygun inşallah arttırmaz. Açıkcası bende tavsiye ederim. Birde fal sepeti taha ya baktırmak istiyorum ama hiç online değil bu aralar.

Canım utanacak hiç birşey yok bunda gayet normal hissettiklerin ben bile kendi kendime kaç yaşında kadınsın ne bu halin dediğim onlar oluyor ama tuhaf bir alışkanlık bu alışkanlık çaresizlikten belirsizlikten kaynaklanıyor kendini suçlama sakın inşallah heryeş gönlümüzce olurda bu fallara ihtiyacımız kalmaz

Amin Rabbım hepımızın sesını duysun, duasını kabul etsın..🙏🙏🙏

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,

şu şifalı taşlar pembe kuvars, ne bilim ay taşı v.s aranızda kullanıp gerçekten faydasını gören var mı

Teşekkürler

şu şifalı taşlar pembe kuvars, ne bilim ay taşı v.s aranızda kullanıp gerçekten faydasını gören var mı

Teşekkürler

fal sepeti Yağmur'a sormak lazım..o kullanıyordu falında

Teşekkürler

ilknur abla ben koyu mor ametist kullandım,olumsuz enerjileri olumluya çeviren bir taştı.Ben taşların enerji gücüne inanırım sende deneyebilirsin

ilknur abla ben koyu mor ametist kullandım,olumsuz enerjileri olumluya çeviren bir taştı.Ben taşların enerji gücüne inanırım sende deneyebilirsin

İstiyorum öyle bir şeyler ama internet üzerinden satın almak istemiyorum yani orijinalliği önemli çok anlamam gerçi ama İstanbul da Anadolu yakasında özellikle bunların satışını yapan bir yer biliyormusunuz.

internetten alma zaten orjinalini bulmak çok zor ben antalyadan almıştım.İstanbulda nerde vardır bilmiyorum ama dur bi orjinal satan yerler dükkanlarının reklamını vermiştir belki inernete araştırayım bi

internetten alma zaten orjinalini bulmak çok zor ben antalyadan almıştım.İstanbulda nerde vardır bilmiyorum ama dur bi orjinal satan yerler dükkanlarının reklamını vermiştir belki inernete araştırayım bi

Sağol canım ......................ben baktım ama bulamadım genelde int satışı

istanbulda doğal taşlar formuna bi bak istersen ilknur abla adresler vermiş ordaki arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…