İstiyorum öyle bir şeyler ama internet üzerinden satın almak istemiyorum yani orijinalliği önemli çok anlamam gerçi ama İstanbul da Anadolu yakasında özellikle bunların satışını yapan bir yer biliyormusunuz.
özel mesajına bakarmısın alcanzarAnadolu yakası için bişey diyemem ama Avrupa yakası adına Tarihi Mısır Çarşısı diyebilirim.
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,
şu şifalı taşlar pembe kuvars, ne bilim ay taşı v.s aranızda kullanıp gerçekten faydasını gören var mı
Teşekkürler
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,
şu şifalı taşlar pembe kuvars, ne bilim ay taşı v.s aranızda kullanıp gerçekten faydasını gören var mı
Teşekkürler
bende bir ara akik bileklik kullanmıştım. Satıcı bana taşınla konuş iletişim kur deyip deyip durmuştu, çook gülmüştüm o zaman
gerçekmiydi bilmiyorum sahte gibi duruyordu. ikide bir suyun altında tut, yok toprakta beklet. off zor geldi uğraşmak istememiştim..Ama kullanıp faydasını gören var, görmeyende var. Hiç konuşmadım onunla belkide ondan faydasını görememiş olabilirim.
Ben şu ana kadar kullanmadım, ama üzerimde nazar yada negatif enerji v.s olduğunu biliyorum hissediyorum bunu duayla falan halletmeye çalışıyorum ama genede alternatif bir şey istiyorum açıkçası inanıp inanmamak bana kalmış ama güvendiğim bir çok yorumcuda bunu demiştir bana yıldız düşüklüğünü bununla ilgili de internette baktığımda kafama yatan aytaşı oldu kısmet olursa alacağım böyle bir şey
Bende de pembe kuvars ve aytasi var baslarda hergun kullaniodm simdi nadiren ama insalarinnilgisini cekio daha seven iyi davraniolar
ay inanmıyorum yaahoşlandığım çocuğun sevgilisi var gibi çıktı en dandik falcılar bildi barış fal alemdeki filan şimdilik firuze melek mert esince olumlu konuşmuştu mert çıkmadı . ester kirada tanışacaksınız dedi çıkmadı bitmiş durumdayımm daha öbür fallar var. tarihlerini beklicem (( offf yaaa baktırmasam daha iyiydi resmen bağımlılık çok üzgünüm şuannn ( üfff
Kızlar medyum selenami yoksa falsepeti melekmi?
bu hatunu nasıl buluoz med ?Selena kanka..Meleği bırak..Çok başarısız.
Selena kanka..Meleği bırak..Çok başarısız.
bu hatunu nasıl buluoz med ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?