Binnaz Abla

Anadolu yakası için bişey diyemem ama Avrupa yakası adına Tarihi Mısır Çarşısı diyebilirim.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,

şu şifalı taşlar pembe kuvars, ne bilim ay taşı v.s aranızda kullanıp gerçekten faydasını gören var mı

Teşekkürler

Beeeeeen Aytaşı iştahımı kesmişti minnacık şeyle bile doyuyodum bide o taşlardan sonra böyle bi zımba gibi oluyodum sanki bence etkisi var

Bende de pembe kuvars ve aytasi var baslarda hergun kullaniodm simdi nadiren ama insalarinnilgisini cekio daha seven iyi davraniolar

Arkadaşlar biryolunvar diye bir site varmış aranızda hiç fal baktıran var mı ? Varsa tavsiye edebileceğiniz kişi var mı??? diye yazabilirmisiniz.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,

şu şifalı taşlar pembe kuvars, ne bilim ay taşı v.s aranızda kullanıp gerçekten faydasını gören var mı

Teşekkürler

bende bir ara akik bileklik kullanmıştım. Satıcı bana taşınla konuş iletişim kur deyip deyip durmuştu, çook gülmüştüm o zaman

gerçekmiydi bilmiyorum sahte gibi duruyordu. ikide bir suyun altında tut, yok toprakta beklet. off zor geldi uğraşmak istememiştim..Ama kullanıp faydasını gören var, görmeyende var. Hiç konuşmadım onunla belkide ondan faydasını görememiş olabilirim.

Ben şu ana kadar kullanmadım, ama üzerimde nazar yada negatif enerji v.s olduğunu biliyorum hissediyorum bunu duayla falan halletmeye çalışıyorum ama genede alternatif bir şey istiyorum açıkçası inanıp inanmamak bana kalmış ama güvendiğim bir çok yorumcuda bunu demiştir bana yıldız düşüklüğünü bununla ilgili de internette baktığımda kafama yatan aytaşı oldu kısmet olursa alacağım böyle bir şey

Evet kişi üzerinde nazar olduğunu anlar zaten..aytaşı yengeç burcunun sanırım. Burcuna göre taşı öneriyorlar genelde ama çokta emin değilim. Taşlar konusunda çok vakıf değilim.

Kızlar meleğe fal aticam malum uzun zamandır yoktu döndükten sonra deneyenler nasıl eskisi gibimi yoksa performansında düşme olmusmu?

Arkadaşlar

Binnaz Abla da Kenan Yasin i deneyen var mı anında doluyo sadece kahve bakıyor r

ay inanmıyorum yaa hoşlandığım çocuğun sevgilisi var gibi çıktı en dandik falcılar bildi barış fal alemdeki filan şimdilik firuze melek mert esince olumlu konuşmuştu mert çıkmadı . ester kirada tanışacaksınız dedi çıkmadı bitmiş durumdayımm daha öbür fallar var. tarihlerini beklicem (( offf yaaa baktırmasam daha iyiydi resmen bağımlılık çok üzgünüm şuannn ( üfff

canım iyimi dedin kötümü dedin anlamadım.Kimlere baktırdın bilen yada bilmyenler kimler

fal işi kişiden kişiye göre değişir ama baktırmamak en iyisi hayal kırıklığı ama olmuyo baktırıyosun bi şekilde ama meleği yine tavsiye ederim pozitif firuzeyide öyle iyiydi esinceyide bide tatyana vardı fal alemde belki enerji işi bende çok nokta atışı yaptı çocukla ilgili ne düşündüğümü filan hiç bi falcının bilemediğini off off :S çıkan fal yok bana şimdilik görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…