Binnaz Abla

ben bınnaz abla bennaya fal attım.bakalım neler soyleyecek? daha once deneyen varmı? memnun kaldınız mı? yorumlar cok ıyı dıye denemek ıstedım.

yahu şu fal içlerine hiç heveslenmedim nedense hergün 2 türk kahvesi içmesemde olmaz ha hiç böyle kapatim aman ne çıkar diye düşünmedim.
akışta görünce girip okudum biraz yazdıklarınızı tellwe'ye üye oldum.
ücretsiz fal hakkım varmış galiba bi tanecik bi onu deniyimde şimdi kahve içiyorum
begenirsem devam ederim bende

Bence hiç bulaşma kaç çabuk kaç kaç

aa neden ki ? para tuzagı diye mi yoksa bagımlılık yapar diye mi böyle dediniz anlamadım

her iki sebep de canım , hem ciddi bir para tuzağı hem de kötü bir bağımlılık yapıyor nasıl olduğunu bile anlamıyorsun. Aman 3-5 liradan ne olacak deme bir arkadaşım 3-5 diye diye yaklaşık 6 ayda 2bin liraya yakın para döktü aman diyeyim

öğrenci halimle kalkamam zaten o şekilde altından ben keyfine kahvemi içmeye devam edeyim en iyisi

öğrenci halimle kalkamam zaten o şekilde altından ben keyfine kahvemi içmeye devam edeyim en iyisi

walla bu fal hiç öğrenci hali dinlemeyip o parayı sana buldurtuyor inan bana , madem hiç heves etmedin aynen devam et boşver. çok da merak ediyorsan merağını gidermek için derya abla diye ücretsiz fal sitesi var oraya bak

çok bi merakım yok öyle oyalanmak içindi yaz aylarında
dediğiniz siteyede bakayım bi ben teşekkür ediyorum

çok bi merakım yok öyle oyalanmak içindi yaz aylarında
dediğiniz siteyede bakayım bi ben teşekkür ediyorum

Kuzum maksat oyalanmaksa başka aktivitelere yönel al bi kitap oku mesela , ama ücretli fal siteleriine bulaşma biz kurtulmaya çalışıyoz

Kuzum maksat oyalanmaksa başka aktivitelere yönel al bi kitap oku mesela , ama ücretli fal siteleriine bulaşma biz kurtulmaya çalışıyoz

onu da yapıyorum elbet kitap delisiyim ben
izlemediğim yabancı dizi kalmadı nerdeysee
ee başka da bi aktivite bulamadım yazın bide ramazan olunca
nerden çıktıysa bi fal esintisi çıktı bugün
aman sigaraya bulaştım bi kere kurtulamıyorum fala da bulaşmıyım ben

Son düzenleme:

Zannımca bu sigaradan da beter , işin içinde merak var yaşadığın bir takım sıkıntıların dürtüsü var , var Allah var ..
Hem dediğin gibi mübarek ramazan uzak dur annem

kızlar telwede ruminin profılını bulamadım ya bı turlu bırı lınk atabılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…