Ya melek fiyatı da ucurmus maşallah ben selenaya atiyim o zaman
Tellwe de bakıyor canım..Medyum selena ismi..Bilmiyorum ama benim başarılı bulduğum falcılardan..Öyle nokta atışları var ki ağzı açık kalıyor insanın.
Kızlar meleğe fal aticam malum uzun zamandır yoktu döndükten sonra deneyenler nasıl eskisi gibimi yoksa performansında düşme olmusmu?
ben bakim kız kaç paraysa hahahahahhaçok para verme
Ya melek fiyatı da ucurmus maşallah ben selenaya atiyim o zaman
Ne atiyim peki tarotmu katinami?Meleği bilmiyom ama selena favorimdir. Madem Melek fiyatı uçurmuş Selenaya at derim. Hiç değilse memnun kalmasan bile paranın bir kısmını kurtarırsın
Ne atiyim peki tarotmu katinami?Meleği bilmiyom ama selena favorimdir. Madem Melek fiyatı uçurmuş Selenaya at derim. Hiç değilse memnun kalmasan bile paranın bir kısmını kurtarırsın
Ne atiyim peki tarotmu katinami?
yahu şu fal içlerine hiç heveslenmedim nedense hergün 2 türk kahvesi içmesemde olmaz hahiç böyle kapatim aman ne çıkar diye düşünmedim.
akışta görünce girip okudum biraz yazdıklarınızı tellwe'ye üye oldum.
ücretsiz fal hakkım varmış galiba bi tanecikbi onu deniyimde şimdi kahve içiyorum
begenirsem devam ederim bende
Bence hiç bulaşma kaç çabuk kaç kaç
aa neden ki ? para tuzagı diye mi yoksa bagımlılık yapar diye mi böyle dediniz anlamadım
her iki sebep de canım , hem ciddi bir para tuzağı hem de kötü bir bağımlılık yapıyor nasıl olduğunu bile anlamıyorsun. Aman 3-5 liradan ne olacak deme bir arkadaşım 3-5 diye diye yaklaşık 6 ayda 2bin liraya yakın para döktü aman diyeyim
öğrenci halimle kalkamam zaten o şekilde altından ben keyfine kahvemi içmeye devam edeyim en iyisi
walla bu fal hiç öğrenci hali dinlemeyip o parayı sana buldurtuyor inan bana , madem hiç heves etmedin aynen devam et boşver. çok da merak ediyorsan merağını gidermek için derya abla diye ücretsiz fal sitesi var oraya bak
çok bi merakım yok öyle oyalanmak içindi yaz aylarında
dediğiniz siteyede bakayım bi ben teşekkür ediyorum
Kuzum maksat oyalanmaksa başka aktivitelere yönel al bi kitap oku mesela , ama ücretli fal siteleriine bulaşma biz kurtulmaya çalışıyoz
onu da yapıyorum elbet kitap delisiyim ben
izlemediğim yabancı dizi kalmadı nerdeysee
ee başka da bi aktivite bulamadım yazın bide ramazan olunca
nerden estiyse bi fal merakı çıktı bugün
aman sigaraya bulaştım bi kere kurtulamıyorum fala da bulaşmıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?