Benim online ilk falım Benna'ya idi.Tek harfi çıkmadı.Yorumlara aldanma, Binnaz'da kime baksan Nostradamus el vermiş sanırsın.ben bınnaz abla bennaya fal attım.bakalım neler soyleyecek? daha once deneyen varmı? memnun kaldınız mı? yorumlar cok ıyı dıye denemek ıstedım.
Meleği bilmiyom ama selena favorimdir. Madem Melek fiyatı uçurmuş Selenaya at derim. Hiç değilse memnun kalmasan bile paranın bir kısmını kurtarırsın
Benim online ilk falım Benna'ya idi.Tek harfi çıkmadı.Yorumlara aldanma, Binnaz'da kime baksan Nostradamus el vermiş sanırsın.
aa neden ki ? para tuzagı diye mi yoksa bagımlılık yapar diye mi böyle dediniz anlamadım
ya kızlar medyum selenaya baktırmıstım ben bı satır yorum ve oyle bır olumsuz konustu kı olum kartı cıkmıss bırısı olucek aılenden falan dmeıstı belkı bana boyle denk gelmıstır ama hıc begenmemeıstım
ya kızlar medyum selenaya baktırmıstım ben bı satır yorum ve oyle bır olumsuz konustu kı olum kartı cıkmıss bırısı olucek aılenden falan dmeıstı belkı bana boyle denk gelmıstır ama hıc begenmemeıstım
bircok falcıyı denemiş biri olarak selenayı ben de beğenmedim,bana da cok olumsuz konuştu ve gecmişi bile bilemedi yani,canm fal sonuçta takılma.Hem ölüm kartı illaki ölümü anlatmaz.Bir durumun son bulmasıdır.Ve falın genel durumuna göre yorumlanır
Kızlar içinizde tarot falı bakmayı bilenler var mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben biraz biliyorum cnm niye sordun?
Benim için bakar misin simdi isin yoksa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uyumak üzereyim cnm yarin baksam olur mu?
bircok falcıyı denemiş biri olarak selenayı ben de beğenmedim,bana da cok olumsuz konuştu ve gecmişi bile bilemedi yani,canm fal sonuçta takılma.Hem ölüm kartı illaki ölümü anlatmaz.Bir durumun son bulmasıdır.Ve falın genel durumuna göre yorumlanır
Bu fal durumu ne kadar ilginç bende yüzlerce falımda Selena gibi geçmiş an, fiziki görünüm erkek arkadaşım onun durumu kişiliği ayrılma sebebimiz v.s aklıınıza ne gelirse bilen tek bir yorumcuya rastlamadım.
ıste bu enerjı meselesı heralde ben baktıralı bı kac ay olmus dun burda yazılınca merak edıp okudum ama begenmedım ztn hatırlardım oyle bısey olsa ılgınc sende melegı begenmemısın galıba benım ıcınde o ozeldır bana herseyı takır takır soyler ve bu zamana kadar dedıklerını yasadım enerjı meselesı yada falcıdanda her an mukkemmel yorumlar beklememk lazım oda ınsan sonucta bızım beklentımız yuksek ama yenı bır ınsan denememeye yemın ettım
Yok canım ben baktırmadım ,burdan biliyorum bende.İzmir'de olmasına rağmen İst topikte bile adı geçiyor sıkça.Ama detaylı bilgim yok kendisiyle ilgili..
Falsepetinden Defne , Hale ve Ada'da olumsuzu söylüyolar.Nesibe ile Venüs hoş yorumlar yapmışlardı bana negatif olmayan.Ancak ikiside yanından bile geçmiş değil geçenlerde çok beğeneni olduğu için Venüs'e bi şans daha verdim,yine düşük ihtimal bence ama bakalım...
Evet baktîrmıştım beş ay kadar oluyo.Defne'nin olmaz dediği olmadı gerçekten,ama başka yorumlarıda çıkmadı bende.Çok yorumunu beğendiğim biri değildir ancak iyi tarafîda ne görüyosa olumsuzda olsa söylemesi,pembe tablo çizmemesi.O anlamda rahatlıkla güvenilebilir Defne'ye...Alcanzar, sen Defneye fal baktirdin sanirim, dedikleri çikti mi sana ? :)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim
hoşgeldiiiiin , hemen dök falcıların seceresinişecere miydi secere mi ? Malezya uçağı kaçırılmasaydı nereye gidecekti ? Kpss beynimi yidin beynimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?