Binnaz Abla

ben bınnaz abla bennaya fal attım.bakalım neler soyleyecek? daha once deneyen varmı? memnun kaldınız mı? yorumlar cok ıyı dıye denemek ıstedım.
Benim online ilk falım Benna'ya idi.Tek harfi çıkmadı.Yorumlara aldanma, Binnaz'da kime baksan Nostradamus el vermiş sanırsın.

Meleği bilmiyom ama selena favorimdir. Madem Melek fiyatı uçurmuş Selenaya at derim. Hiç değilse memnun kalmasan bile paranın bir kısmını kurtarırsın

ya kızlar medyum selenaya baktırmıstım ben bı satır yorum ve oyle bır olumsuz konustu kı olum kartı cıkmıss bırısı olucek aılenden falan dmeıstı belkı bana boyle denk gelmıstır ama hıc begenmemeıstım

aa neden ki ? para tuzagı diye mi yoksa bagımlılık yapar diye mi böyle dediniz anlamadım

Bence de kesinlikle kacin her seyden once insan cok etkileniyor ve farketmeden hayatini faldaki yone dogru cekmeye cabaliyor. Benim bi donem psikolojimi bozmuslugu var Yani baglanmam demeyin hazir hevesiniz yokken kacin (;

Çok ilginç gerçekten :44: Benim falım detaylıydı diyebilirim ha olumlu bir fal değildi pek ama mantıklıydı söyledikleri

bircok falcıyı denemiş biri olarak selenayı ben de beğenmedim,bana da cok olumsuz konuştu ve gecmişi bile bilemedi yani,canm fal sonuçta takılma.Hem ölüm kartı illaki ölümü anlatmaz.Bir durumun son bulmasıdır.Ve falın genel durumuna göre yorumlanır

Bu fal durumu ne kadar ilginç bende yüzlerce falımda Selena gibi geçmiş an, fiziki görünüm erkek arkadaşım onun durumu kişiliği ayrılma sebebimiz v.s aklıınıza ne gelirse bilen tek bir yorumcuya rastlamadım.

Kızlar içinizde tarot falı bakmayı bilenler var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ıste bu enerjı meselesı heralde ben baktıralı bı kac ay olmus dun burda yazılınca merak edıp okudum ama begenmedım ztn hatırlardım oyle bısey olsa ılgınc sende melegı begenmemısın galıba benım ıcınde o ozeldır bana herseyı takır takır soyler ve bu zamana kadar dedıklerını yasadım enerjı meselesı yada falcıdanda her an mukkemmel yorumlar beklememk lazım oda ınsan sonucta bızım beklentımız yuksek ama yenı bır ınsan denememeye yemın ettım

Katılıyorum.bende asla yenı bırıne daha bulaşmıcam.hem enerjı karmançorman oluyo hem aklım çorba oluyo hemde parama yazık oluyo halı hazırdakıler yeterı kadar karıştırdılar zaten hayallerımı fazlasına gerek yokyenı sitelere dokunmuyorum bıle başladımı gene 10. 5 20, 7 hop bı bakmışım gene gunluk 100 tl yok. Artık gercekten kızıyorum kendıme. Venus melek nesıbe rezzan en son 1 kez 10 gun once baktırdım suan rekora gıdıyorum. Salı gunu dıdeme gittim oda gercekten kötüydüm, o kadar.. Selena bende boş değil ama dedıklerı açık kapılı bır fal atmış zaten tarıh yok. Vermemış o sebeble bılemem. Ama tarıhe takılmak ınsanı hasta edıyo onu dıyebılırım.

Alcanzar, sen Defneye fal baktirdin sanirim, dedikleri çikti mi sana ? :)

Alcanzar, sen Defneye fal baktirdin sanirim, dedikleri çikti mi sana ? :)
Evet baktîrmıştım beş ay kadar oluyo.Defne'nin olmaz dediği olmadı gerçekten,ama başka yorumlarıda çıkmadı bende.Çok yorumunu beğendiğim biri değildir ancak iyi tarafîda ne görüyosa olumsuzda olsa söylemesi,pembe tablo çizmemesi.O anlamda rahatlıkla güvenilebilir Defne'ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…