kız ben kendim falcıyım kimseye gitmedim
Harbi mi diyonSen gelsne bi yanıma yamacıma
geldim bacım evet ben kendim bakıyorum tarot ve farklı bakımlar kafem vardı kapattım hamile kalınca yine açmayı düşünüyorum
Anammmm bebiş mi geliyooo yirim onun minnak ayaklarındanYalnız şöyle bişi var burda müşteri arıyorsan site kuralları gereği yasak bildiğim kadarıyla aman dikkat et hesabın güme gitmesin
yok bebeğim oldu 5 aylık müşteri aramıyorum şükür müşterim fazla bile geliyor bana sohbete geldim
geldim bacım evet ben kendim bakıyorum tarot ve farklı bakımlar kafem vardı kapattım hamile kalınca yine açmayı düşünüyorum
kızlar sohbet için girdim buraya fal bakıyorum büyü bozuyorum kötülük olmadığı sürece yapıyorum da ama yeminliyim para almadan bakmayasıya beni çok salak enayi yerine koydular
o malezya ucaginin nereye gideceginden bize neyse??hoşgeldiiiiin , hemen dök falcıların seceresinişecere miydi secere mi ? Malezya uçağı kaçırılmasaydı nereye gidecekti ? Kpss beynimi yidin beynimi
o malezya ucaginin nereye gideceginden bize neyse??
hele internet ilk baglanan kurum yok mu?
üstüne telefon kulubesinde halay cekenler var yaaa....
ıste bu enerjı meselesı heralde ben baktıralı bı kac ay olmus dun burda yazılınca merak edıp okudum ama begenmedım ztn hatırlardım oyle bısey olsa ılgınc sende melegı begenmemısın galıba benım ıcınde o ozeldır bana herseyı takır takır soyler ve bu zamana kadar dedıklerını yasadım enerjı meselesı yada falcıdanda her an mukkemmel yorumlar beklememk lazım oda ınsan sonucta bızım beklentımız yuksek ama yenı bır ınsan denememeye yemın ettım
Walla ben malezya ucagini bir yere ucurup interneti de birilerine dosedim ama seceneklerde yoktu , bir de turk kahramani kirimlioglu biri vardi ona da selam olsun
Kpss mi vardi bgn nasil gecti? Sorular cidden ilgincmis?
Internet baglantisinin ilk yapildigi yer ucla degil mi ben orada calisirken bilgisayar drpt arkadaslar gurur duyuyirlaedi ilk internet baglantisi burada denenmis die ben onlarin yalancisiyim
Bildigim kadariyla da malezya ucaginda iki IBM calisani bulunuyordu bunlarda Cine bir chip yada ustun teknolojik bir sey goturuyorlardi buda ne cinin nede baska bir ulkenin eline gecmesin die ucak kaldirildi :)
Kpss sinavi ne alaka biyle sorular merak ettim bu sinavin icerigini genel kultur sorulari gibi
kızlar melege tarot attım ama kendı katınasıyla acılım yapmasını ıstemıstım mevcut durumu bılmıs gene valla
Bugundu canim
Sorular evlere senlik guceller olsun tarihte mufredat diisi sorular var sanki tarih alan sinavina girdik .sacma sapan hersey vardi malezya ucagi nereye gidiodu diye sormus.ilk internet baglanaan kurum diye soruldu odtu deniyor ama bilmiyorum neler neler var amann yiktilar hayatimizi
Cnm sende cikti mi melegin fali?
evet canım oncekı falı cıkmıstı yanlız melege atıcaksan kendı katına kartlarıyla acılım yapmasını ıste ben oyle yapıyorum o kartlar hep cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?