Binnaz Abla

Türkiye'de internet resmi olarak ilk olarak nerede kullanılmıştır ?
Kaçırılan Malezya uçağı kaçırılmasaydı varış yeri neresiydi ?

Sorular bu şekildeydi gülüm , senin bahsettiğim ucla ne anlamadım ama seceneklerde üniversiteler vardı odtü boğaziçi mi ne falan bir de TBMM vardı

Wooe sorulara bak
Ben dunyada ilk internet nerede kullanilmistir die dusundum oda university if california los angeles olmasi lazim
Turkiye hakikate n hangi uni kullanmis ilk bende merak ettim

Walla umarim iyi gecmistir

Wooe sorulara bak
Ben dunyada ilk internet nerede kullanilmistir die dusundum oda university if california los angeles olmasi lazim
Turkiye hakikate n hangi uni kullanmis ilk bende merak ettim

Walla umarim iyi gecmistir

Türkiye'de İnterneti ilk kullananı google amca bile bilmiyor düşün yani

evet canım oncekı falı cıkmıstı yanlız melege atıcaksan kendı katına kartlarıyla acılım yapmasını ıste ben oyle yapıyorum o kartlar hep cıkıyo

ahhh tolin'cimmm bu melek bi bana çıkmadı sanırım çıksaydı...evli mutlu çocukluydum

canım kendı katına kartlarını denedınmı?sıstemden degılde onun kendı katınası var onu?:44:

denedi bitanem ya kendi katinası kendi melek kartları hepsinden açtı...çıkmadııı hatta kedi katinasından yorum yapmıştı..senin kartlarında evlilik yok ama benim destemden evlilik var diye

denedi bitanem ya kendi katinası kendi melek kartları hepsinden açtı...çıkmadııı hatta kedi katinasından yorum yapmıştı..senin kartlarında evlilik yok ama benim destemden evlilik var diye

hımm bılemedım o zaman ıste bellı olmuyokı ya banada rezzanın baktıgı fallar cıkmıyo mesela ama begenenı cok

Yuppiii..Özge'cim Benna bir Melek iki ,ikimizede tutmayan ortak falcılar çıktı en sonunda.Şeytanın bacağını kırdık galiba:):)

hımm bılemedım o zaman ıste bellı olmuyokı ya banada rezzanın baktıgı fallar cıkmıyo mesela ama begenenı cok

Bana Rezzan'da çıkmıyo,yani bigün bana esas mevzularda tutturan bi falcı çıkarsa göğsümü gere gere tavsiye edicem herkese.Çünkü benim gibi fal konusunda numunelik olan birinin falını tutturan falcı hepinize tutturur düşüncesiyle o falcının yanında olacağım.Görmemişin oğlu olmuş hesabı hayatımda bi kere çıkan falî yazıp yazîp durucam.Valla o falcıda her kim olursa başımın tacı,gözümün bebeğidir o vakit:)

alcanzar bacı ben bu yaz ıstanbulda olucam kımlerı onerırsın besıktastakı handeyı denedınmı bırde gelmısken tellı babaya gıdıyım dıyorum sen ne dersın?

alcanzar bacı ben bu yaz ıstanbulda olucam kımlerı onerırsın besıktastakı handeyı denedınmı bırde gelmısken tellı babaya gıdıyım dıyorum sen ne dersın?
Valla tolincim Beşiktaş Hande yorumlardan takip ettiğim kadarıyla sanki biraz pembe tablocu gibi geldi bana.Ben gitmedim gitmemde ,çok ağızdan ağîza dolanan popúler isimler bana pek yaramıynlinede de yüzyüzedede bu böyle benim için.Kafe falcîsı diyosan bence yine en iyi Beyoğlu sembol ve melekler derim.Melekler kahvesi Eren ve Kadir,Sembol Jale ,o yoksa Mehmet denenir derim.Telli baba genelde gelin ve damatların ziyarete gittikleri bi mekân.Normal dilek ziyaretinde ise kısacık tel koparılır ve dilek dilenir.Tel ne kadar kîsa olursa dilek o kadar çabuk olurmuş.Bir İstanbul'lu olarak tabiki gittiğim bi ziyarettir uzun zaman öncede olsa.Ben türbe ziyaretlerinde dilek dilenmesine karşıyım.Tabiki canım gelmişken gidip duanî yap ,ne kadarda güzel olur.Ancak el açıp gönülden edilen bir duanın yer neresi olursa olsun Allah isterse kabul edileceğine yürekten inananlardanım.Sen yinede rahat ol bacım Telli babaya gitsende gitmesende ben seni Kerem Bursin'e vereceeeemmmm:):):)
Amaan benna varya çirketfir kavgacıdır hiç sevmem
Üstelik kötü yorumcuda ve puanı %98 nasıl oluyosa???

neyyy kerem bursınmı kız yirim seni yirimgelmısken bı zıyaret edıyım dıyorum bakalım kısmet olucakmı

neyyy kerem bursınmı kız yirim seni yirimgelmısken bı zıyaret edıyım dıyorum bakalım kısmet olucakmı

Hahhaahhaaa Kerem ya :):)inşallah canım umarım kısmet olurda gider duanı yaparsın:)

Yuppiii..Özge'cim Benna bir Melek iki ,ikimizede tutmayan ortak falcılar çıktı en sonunda.Şeytanın bacağını kırdık galiba:):)

hshahahaha melek icin diyemem takipcileri sevenleri var. her ne kadar bize cikmasa bile ama eminim binnazin bütün falcilari ortak cikmayan falcilarimiz bitanem (bilge haric)

Uzun zamandır foruma girip takip etmiyordum, şimdi böyle biraz baktım da hep aynı döngü hep aynı döngü varmış... Yeni keşfedilen birkaç falcı, sonra onlardan bazılarının sırra kadem basması, belli bir güven kazanmış sabit birkaç falcı üzerindeki anlaşmazlık, yeni türeyen sitelerin ve falcıların reklamını yapmak için kendi mesajlarını farklı bir üyeymiş gibi alıntılayan çoklu kişilik bozukluğu yaşayanlar, ve yine usanmadan fal baktırıp beklentiye giren bizler... Hep aynı döngü hep ama... :/

birde formun degismeyen sabit. hep ayni yerinde sayan 9-10 tane takipcisi...binnaz abla topikte hersey 1 yil oncesi gibi ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…