- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Hahaha evet ozge)
Tellweye Mistikkedi geri döndü demişlerdi.Mistikkedi Îlkay'dı.Ordamı aktif oldu acaba?
1yıl sonrası umarım bòyle olmaz.
birde formun degismeyen sabit. hep ayni yerinde sayan 9-10 tane takipcisi...binnaz abla topikte hersey 1 yil oncesi gibi ayni
insallah canlarim....dun bi agladim helak oldum.dogum günümdu. düşündüm ki eski mesaj atar en azindan kutlar..boyle ozel gunleri 1 yildir ayriyiz ama hep aradi. mesela gecen sevgililer günü aramisti ; ( ne aradi ne mesaj atti....bi beklentim yok ama yine de insan bekliyor... (( hala nasil icim aciyoooo...halbuki gecen yil bu zamanlar ne mutluyduk
Bu da güzel bir ayrıntı, hayır normal olan heveslenip baktırdıktan sonra belirli bir sonuç çıkmadığı için bırakmak (çoğu takipçinin yaptığı gibi) Bizdeki bu olumsuz sonuçlara rağmen fal baktırma motivasyonunu da anlamıyorum.
Canıımmm inşallah mutlu olacağın günler yine yakındır.Haklısın tabi bazı şeyleri hemen içinden atmak mümkün değil,çok klişe ama zaman herşeyin gerçekten ilacı.
Doğum günün kutlu olsun cancağızım.Yeni yaşının sana gönlündeki her dileği yaşatmasını bütün kalbimle dilerim:)
Canıımmm inşallah mutlu olacağın günler yine yakındır.Haklısın tabi bazı şeyleri hemen içinden atmak mümkün değil,çok klişe ama zaman herşeyin gerçekten ilacı.
Doğum günün kutlu olsun cancağızım.Yeni yaşının sana gönlündeki her dileği yaşatmasını bütün kalbimle dilerim:)
Bende anlamıyorum.Benim yerimde başka biri olsa çoktaaannn pes etmişti.Ama yok ben halâ keşif peşindeyim.Sonunda Nostradamus'a ulaşırım inşallahta bunca zaman bi sonuç vermiş olur:):)
Bende anlamıyorum.Benim yerimde başka biri olsa çoktaaannn pes etmişti.Ama yok ben halâ keşif peşindeyim.Sonunda Nostradamus'a ulaşırım inşallahta bunca zaman bi sonuç vermiş olur:):)
insallah canlarim....dun bi agladim helak oldum.dogum günümdu. düşündüm ki eski mesaj atar en azindan kutlar..boyle ozel gunleri 1 yildir ayriyiz ama hep aradi. mesela gecen sevgililer günü aramisti ; ( ne aradi ne mesaj atti....bi beklentim yok ama yine de insan bekliyor... (( hala nasil icim aciyoooo...halbuki gecen yil bu zamanlar ne mutluyduk
Allah sendende razı olsun canım.Aynen, fal illetinin banada tek getirisi sen ve senin gibi güzel insanlarla bu topiğin dostluğun oldu.bitanem benim rabbim senden razi olsun. tesekkur ederim butun guzel dilekletin icin. onun yoklugunun tek guzel yanı bu topikte senin gibi arkadaslarla tanismam oldu
Hakikaten ya onuda yaşattım kendime,kargoyla fal....Oha diyorum alcanzara ,azime bak:)Bendeki ışık herhalde 90watt falan..hahaha valla alcanzar sende o ışık var...sen Mardin'e fincan göndermiş insansin..kim tutar artik seni.....
Ben seve seve ışığımıda alıp tezine katkıda bulunurum.Eheh.:) Ben zaten kesin kararımı verdim tez konumu "Fal baktırma motivasyonu ve psikolojisi" üzerine yapacağım. Vakti geldiğinde siz arkadaşlardan da tezime katkı isteyeceğim.
kendimi övmüyorum ama kendimden başka falcı tanımam tarot bakıyorum büyü bozuyorum iyilik için olursa yaparımda ama kötülük için asla yapmam daha bir allahın kulu bana demedi falın çıkmadı diye dese zaten parası geri iyade helal etmedikten sonra bi kıymeti yok;; : fece saysam tanışmak isterseniz
Fal denen olguda kişi kendini fazla kaptırırsa, o şey olmayacaksa bile kişi oldurur. Mesela biri size, kaza yapacağınızı söyledi. Siz kaza yapacağınıza inanır ve korku ile bir beklentiye girerseniz irade yasası çalışmaya başlar. Korkular ve o şeyin olacağına inanmak, o olayın gerçekleşmesine izin vermek demektir. Çünkü kişi korkuları ile o olaya yoğunlaşır ve enerji o olayın gerçekleşmesi için akmaya başlar. Ardından o olayın hayallerini de kişi kurarsa, olmayacaksa bile o kaza meydana gelir. Bu yüzden falda söylenen bir şeye fazla kafayı takmak yasalar gereği o şeyi meydana getirmeye yeterlidir. Bu açıdan oldukça tehlikeli bir durumdur. Hem psikolojik olarak hem de ruhsal olarak kişiyi etkiler ve olmayacak şeyleri oldurabilir. Bunlara ek olarak da kişinin, falı bakan yüzünden çektiği bu ruhsal acıların vebali (yükü, karması) fal bakan kişiye geçmektedir. Bu da fal bakan kişinin tekâmülünü yavaşlatan ya da gerileten bir boyuta ulaşabilir. Bu açıdan da falda kötü olayların söylenmemesi veya görülen şeylerin gerçekmiş gibi lanse edilmemesi gerekir. “Evle ilgili bir taşınma yaşayacaksın.” cümlesi ile “Evle ilgili bir taşınma yaşayabilirsin.” cümlesi arasında dünyalar kadar fark vardır. Birinci cümle kesinlik içerir ve evrendeki yaratım yasalarını devreye sokar, ikinci cümle ise olasılığı bahseder ve karşıdaki kişiye seçim şansı tanır. Bakarken bu cümlelerin kurulmalarına da çok dikkat edilmesi gerekir.Bu sebeplerden dolayı fallar yasaklanmış, tehlikeli olarak gösterilmiştir. Gerçekten de kontrolsüz ve aşırı fal merakı kişinin hayatını zehir etmekte hatta kimisinde bağımlılık yapmaktadır. Aşırı hırs ile daha ötesini bilme isteğini dizginleyememekte ve bu yoğun hırs ve neftsen dolayı kişi yitip gidebilmektedir. Bunlar sezgilerin kontrollü kullanılması ve gereksiz kullanılmaması gerektiğinin en iyi örneğidir
kendimi övmüyorum ama kendimden başka falcı tanımam tarot bakıyorum büyü bozuyorum iyilik için olursa yaparımda ama kötülük için asla yapmam daha bir allahın kulu bana demedi falın çıkmadı diye dese zaten parası geri iyade helal etmedikten sonra bi kıymeti yok;; :: fece saysam tanışmak isterseniz
Çok güzel anlatmissin gerçekten ben de boyle olduğunu dusunuyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayatım gerçeten de iyi yapmışsın bana baktığı falda çok özenliydi senin de dediğin gibi verilen emeğe göre fiyatı çok uygun buarada ben de neslişaha baktırdım olumlu olumsuz ne gördüyse onu söylemiş ben de zaten pembe tablo çizmesini beklemiyodum neslişahı da tavsi ederim istersen bide onu dene
Tellweye Mistikkedi geri döndü demişlerdi.Mistikkedi Îlkay'dı.Ordamı aktif oldu acaba?
1yıl sonrası umarım bòyle olmaz.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim
kız ben kendim falcıyım kimseye gitmedim
geldim bacım evet ben kendim bakıyorum tarot ve farklı bakımlar kafem vardı kapattım hamile kalınca yine açmayı düşünüyorum
yok bebeğim oldu 5 aylık müşteri aramıyorum şükür müşterim fazla bile geliyor bana sohbete geldim
kızlar sohbet için girdim buraya fal bakıyorum büyü bozuyorum kötülük olmadığı sürece yapıyorum da ama yeminliyim para almadan bakmayasıya beni çok salak enayi yerine koydular
kendimi övmüyorum ama kendimden başka falcı tanımam tarot bakıyorum büyü bozuyorum iyilik için olursa yaparımda ama kötülük için asla yapmam daha bir allahın kulu bana demedi falın çıkmadı diye dese zaten parası geri iyade helal etmedikten sonra bi kıymeti yok;; fece saysam tanışmak isterseniz
istanbuldan benimde fal müşterilerim var nasıllar iddalılarmı bakanlar acaba ben çok iddalıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=335791&page=5594&p=36023789#post36023789manisa salihli canım
Evet canım olabilir bende Tellwe'de görmüştüm demek ki Fal Sepeti'ni bıraktı bir de Falalemde Beste Ulu da yok
Ah keşke Marple'cim böyle açıklamalar engelleyebilse bizleri..Belki bana. Ve bize yardımcı olur sürekli baktırıp duruyoruz yanlış
Desene canım demek falcılar transfer sezonunu açtılar:)İlkay'da neden falsepeti gibi bi düzeni bırakıp tellweye geçti hiiççç anlam veremedim.Evet canım olabilir bende Tellwe'de görmüştüm demek ki Fal Sepeti'ni bıraktı bir de Falalemde Beste Ulu da yok
Ah keşke Marple'cim böyle açıklamalar engelleyebilse bizleri..
Desene canım demek falcılar transfer sezonunu açtılar:)İlkay'da neden falsepeti gibi bi düzeni bırakıp tellweye geçti hiiççç anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?