ahah valla kızlar bu fal illet bişey. erkekler bile çaresiz kalınca bel bağlayabiliyor. bir arkadaşım var okuldan llişkiden yana hiç yüzü gülmedi çocuğun. rezzana fal attırdım çocuk ekim ayını bekliyor umutlaçıkmaz diyorum ama bildi bir sürü şey diyor
Hahahha cok güldüm
Nasilsin palamutcum :)
canım sıkkın yine thalixcim sen nasılsın?
Ah keşke Marple'cim böyle açıklamalar engelleyebilse bizleri..
Desene canım demek falcılar transfer sezonunu açtılar:)İlkay'da neden falsepeti gibi bi düzeni bırakıp tellweye geçti hiiççç anlam veremedim.
Sizi dünden beri takip ediyoruz, sohbet için geldim diyorsunuz ama fal baktığınızı, büyü bozduğunuzu araya sıkıştırıyorsunuz, yeniden fal kafe açacağınızı sohbet esnasında söyleyiveriyorsunuz, peşine sevabına bana bakar mısın diyen üyeye parasız bakmadığınızı söylüyorsunuz, müşteri için gelmedim, sohbete geldim diyorsunuz ama maşallah İstanbul'da Fal-Falcılar topiğinde iddialı olduğunuzu, nerde baktığınızı bülbül gibi şakıyorsunuz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=335791&page=5594&p=36023789#post36023789
Bakın ispatlı delilli apaçık reklam yaptığınız ortada, bende bu delillere dayanarak sizi reklam amaçlı üyelikten banlıyorum, ne de olsa reklam yaptığınızı inkar edeceksiniz, buyrun reklamın hası.
Canım Falalemdeki beste uluyla biryolunvardaki eylül merzanın tarzı çok benziyor, ben bir kahve falı baktırdım ama şu sıralar hiç çevirimiçi olmuyo eğer denk gelirsen bi dene derim.
canım sıkkın yine thalixcim sen nasılsın?
Evet hayatım neslişahı da denedim çok beğendim. Feyzan detaylı yorum yapıyor gayet iyi ama neslişah nokta atışları yaptı ve dediğin gibi olumlu olumsuz ne varsa söyledi
Ben gecen salı aglama krızındeyken Rabbıme çok buyuk bır yemın edıp bırdaha fal baktırmıcam dıye tevbe ettım gel gorkı ıkı kez baktırıdım bundan sonra şimdi ne yapmalıyım. Tövbe bozunca ne yapılması gerek. Heryere baktım sızede danışıyıö dedım yardımedin lutfen vıcdanım perişan(
Canım nacizane fikrim , birçoğumuz tövbe edip buna uymamazlık yapıyoruz. Belli ki pişmansın , yaradanın tövbe kapısı her zaman açıktır. 2 rekat tevbe namazı kıl gülüm , 100 tövbe istiğfar ve salavat çek. İmkanın varsa ufak bir sadaka ver mesela çocuklara çikolata alabilirsin.
Sağol canım 3 gun oruc dıyolar onuda tutıyım tevbe orucuymuş ya nasıl oldı bıle bıle bozdum ıcım fena bırde hala falda denılen tarıhı beklıyorumben çok iradesızım
Kızlar meleğin söylediği güzel şeyleri yasayan varmı?bana söylediklerinden kötüler çıktı ama iyilerin vakti gelmedi merak ediyorum sadece kotulermi çıkıyor yoksa iyi yorumlarında cikiyomu?
slm, ben baktırdığımda arkadaşımdan ayrıydım barışma tarihimi tutturmuştu.
slm, ben baktırdığımda arkadaşımdan ayrıydım barışma tarihimi tutturmuştu.
Himmm darısı başıma insallah saol canım:)tarot baktırmıştım verdiği tarih o zaman uzundu yani maksimum 4 ay demişti bende içimden o kadar zaman geçtikten sonra niye arasınki falan diye düşünmüştüm nitekim de aynı dediği gibi çıktı.
Himmm darısı başıma insallah saol canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?