Binnaz Abla

ahah valla kızlar bu fal illet bişey. erkekler bile çaresiz kalınca bel bağlayabiliyor. bir arkadaşım var okuldan llişkiden yana hiç yüzü gülmedi çocuğun. rezzana fal attırdım çocuk ekim ayını bekliyor umutla çıkmaz diyorum ama bildi bir sürü şey diyor

Hahahha cok güldüm

Nasilsin palamutcum :)

Aynen :) yani bize göre Fal Sepeti daha kaliteli ama... Bu arada canım Cezzve'den Şeyma'ya baktırdın mı? güzel bakıyo

Agzina saglik. Yazdiklarinda cok haklisin sana katiliyorum.

Canım Falalemdeki beste uluyla biryolunvardaki eylül merzanın tarzı çok benziyor, ben bir kahve falı baktırdım ama şu sıralar hiç çevirimiçi olmuyo eğer denk gelirsen bi dene derim.

Beste Ulu'nun yorumunu silmişim ama hatırladığım bir şey var olumsuz onu hissetmiş...Profilini görünce acaba demiştim

Evet hayatım neslişahı da denedim çok beğendim. Feyzan detaylı yorum yapıyor gayet iyi ama neslişah nokta atışları yaptı ve dediğin gibi olumlu olumsuz ne varsa söyledi

Canım sen kahve mi?? Tarotmu baktırdın ???

Son düzenleme:
Kızlar meleğin söylediği güzel şeyleri yasayan varmı?bana söylediklerinden kötüler çıktı ama iyilerin vakti gelmedi merak ediyorum sadece kotulermi çıkıyor yoksa iyi yorumlarında cikiyomu?

Ben gecen salı aglama krızındeyken Rabbıme çok buyuk bır yemın edıp bırdaha fal baktırmıcam dıye tevbe ettım gel gorkı ıkı kez baktırıdım bundan sonra şimdi ne yapmalıyım. Tövbe bozunca ne yapılması gerek. Heryere baktım sızede danışıyıö dedım yardımedin lutfen vıcdanım perişan(

Canım nacizane fikrim , birçoğumuz tövbe edip buna uymamazlık yapıyoruz. Belli ki pişmansın , yaradanın tövbe kapısı her zaman açıktır. 2 rekat tevbe namazı kıl gülüm , 100 tövbe istiğfar ve salavat çek. İmkanın varsa ufak bir sadaka ver mesela çocuklara çikolata alabilirsin.

Sağol canım 3 gun oruc dıyolar onuda tutıyım tevbe orucuymuş ya nasıl oldı bıle bıle bozdum ıcım fena bırde hala falda denılen tarıhı beklıyorum ben çok iradesızım

Sağol canım 3 gun oruc dıyolar onuda tutıyım tevbe orucuymuş ya nasıl oldı bıle bıle bozdum ıcım fena bırde hala falda denılen tarıhı beklıyorum ben çok iradesızım

Emin ol bu sana özel bir şey değil , belki farklı konularda da olsa tövbemizi bozduğumuz çok olmuştur. Boşuna dememiş Mevlana tövbeni bin kere bozsan da gel diye ..

Kızlar meleğin söylediği güzel şeyleri yasayan varmı?bana söylediklerinden kötüler çıktı ama iyilerin vakti gelmedi merak ediyorum sadece kotulermi çıkıyor yoksa iyi yorumlarında cikiyomu?

slm, ben baktırdığımda arkadaşımdan ayrıydım barışma tarihimi tutturmuştu.

slm, ben baktırdığımda arkadaşımdan ayrıydım barışma tarihimi tutturmuştu.

tarot baktırmıştım verdiği tarih o zaman uzundu yani maksimum 4 ay demişti bende içimden o kadar zaman geçtikten sonra niye arasınki falan diye düşünmüştüm nitekim de aynı dediği gibi çıktı.

Himmm darısı başıma insallah saol canım:)

Falsepeti

Defne: düşünce analizi iyi, birkaç nokta atişi da yapti, kesinlikle pembe tablocusu değil, hatta çok karamsal diyebilirm. Söylediği bazi şeyler daha çikmadi, asıl dediği şey için beklemekdeyim ve inşallah çikmaz diyorum.

Taha: en beğendiyim yorumculardan biri. Çok nokta atişlari oldu. Geçmişi ve ani ondan iyi bilene raslamadim. Ama coğu onu nedense beğenmiyor, benimle enerjisi tuttu galiba

Aliye Abla: baktirdiğim en rezil fal. Çok kisa ve kesinlikle benimle alakasız bir faldi

Ilkay: an, düşünçe analizleri süper, dedikeri bazen çikiyor, ama hepsi de değil

Venüs Amber: söylediği birşey önce onun dediği gibi gelişti, ama sonucu dediği gibi olmadı. Yeni biri gelecek dedi hayatima, daha gelmedi. 2013 sonunda baktirmiştim

Nesibe: ulan herkes hasta buna, ama bana
dedikleri çikmadi, 3 kere baktirdim. Nokta atişlarida yoktu, niye bu kadar seviyorlar bunu, anlayamiyorum, enerjimiz tuttmadi galiba :/

Biryolunvar.com

Rad Mırza: Falsepetindeki Taha'ya çok benziyor. Yorumlari tutarli ve detayli. Yorumlama tarzi da ayni Taha gibi. Acaba Rad, Taha mı ?

Feyzan: yorumu güzel ve tutarliydi, beğendim :)

Neslişah: bana pembe bir tablo cizdi, pek beğenmedim

Derin Kaya: fena değil, ama o kadar iyi de değil

Lulu Femer: beğenmedim. Tutarli değildi.

Tellwe

Rumi: bir şey için olumsuz konuştu, ama o kadar olumsuz gelişmedi olaylar. Yeni biri olacak falan dedi, çikmadi

Kiraze12: geçen sene baktirmiştim. Olumlu dediği çikti, olumsuz olani çikmadi. Geçen günlerde yine baktirdim, ani ve geçmişi iyi bildi. Her dediği çikmasada, tutturdu şeylerde oluyor :)

Chloe: Aslinda beğeniyordum onu, ama bende kişileri kariştirdi. Sorduğum kişi ile olmaz dedi, yeni biri olacak dedi ve onu tarif etti.Yeni kişi ile de bitecek dedi, ondan sonra yine başkasi olacak dedi. Yeni kişi dediği meğer sorduğum kişi miş. Ve onunla bitmedi. Yani dediği pek çikmadı. Ama karakter analizinde başarili.

Milenaa: burcu su grubundan olan biri sana iligi gösterecek dedi, çikti. Yorumu gayet iyidi.

Esince: ayni Chloe gibi kişileri kariştirdi. Sorduğum kişi ile olmicak dedi. Hatta o kadar emindi ki, falima bile bakmak istemedi onula birşey göremiyorum diye. Sonra bakti, yeni kişi gelecek dedi, onu tarif etti. Yeni kişinin tarifide asil sorduğum kişiye 100% uydu.

Eyifer: ayni Esince gibi.

Klothoyağmur: durum ve an analizi süper, bir dediğide çikti.

Seruven: an ve geçmiş çok iyi. Geleceği idare eder.

Binnazabla

Maya Demir: daha 2-3 hafta oldu baktirali, şimdiden çikmaya başladi dedikleri, başarili :)

Firuze: fali tutarli ve detayli, ama pembe tablocu maalesef.

Bilge: ben falini tutarli buldum. Gelecek için net birşey demedi. Tüyolar verdi ve sabırli olursan, olur dedi

Falalem

Mert: Dediklerinden çikan ve çikmayan da oldu. Geçmişi ve ani da iyi biliyor. Bence başarili bir yorumcu :)

Rezzan: onun Dediklerinden de çikan ve çikmayanlar oldu. Oda aslinda iyi ama bazen çok positif

Nalan: çok berbat. Bütün fal boyunca Ayşe var, Hande var, Tuba var, bilmem ne var deyip durdu, neye uğradimi şaşirdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…