Binnaz Abla

Benim llk falım çıktı, Melek Hn uzun süre yoktu sitede döndüğünde tekrar yorum aldım, verdiği tarih yakın zaman sayılır çıkar mı çıkmaz mı göreceğiz.
Peki çok teşekkür ederimm. Bu arada benim de bi sürü fal deneyimim oldu, onları tekrar dinleyip okuyup paylaşıcam sizinle

Melek'e aylar önce iki tarot baktırdım,minicik bi yorumu dışında esas mevzular çıkmadı.Yinede fal bu belli olmaz belki sana tutturur.

Melek'e aylar önce iki tarot baktırdım,minicik bi yorumu dışında esas mevzular çıkmadı.Yinede fal bu belli olmaz belki sana tutturur.

Benim iki yıldır baktırdığım hiçbi tarot veya katina falım çıkmadı sanırım. Açıkçası artık kartlarla ilgili bi fal baktırmıyorum sanaldan çünkü kartlara dokunmadan doğru bi fal çıkacağına inanmıyorum. Ama arada çıkan kahve fallarım olmuştur o yüzden sadece kahve baktırıyorum artık. Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum tabi bu benim fikrim :)

Tabi bu düşüncedir kişiye göre değişir bende tam tersi tarotu ciddiye alıyorum yıllardır.Kahve falî komşu teyze falı benim için ve çok kısa vadeyi verebilir ancak.Katinada pek tercihim değildir.Tarotun avantajı ,özellikle kelt haçı her soruya yanıt olur.İsterseniz yüz soru sorun cevap verir.Sadece doğru yorumcunun elinde olsun kartlar yeter.Bunun yanısıra şunada inanırım.Araçların hepsi bahanedir,iyi falcı her şekilde tutturandır.Son sòzü aslında falcının hisleri söyler.

[eQUOTE=alcanzar;36127425]Tabi bu düşüncedir kişiye göre değişir bende tam tersi tarotu ciddiye alıyorum yıllardır.Kahve falî komşu teyze falı benim için ve çok kısa vadeyi verebilir ancak.Katinada pek tercihim değildir.Tarotun avantajı ,özellikle kelt haçı her soruya yanıt olur.İsterseniz yüz soru sorun cevap verir.Sadece doğru yorumcunun elinde olsun kartlar yeter.Bunun yanısıra şunada inanırım.Araçların hepsi bahanedir,iyi falcı her şekilde tutturandır.Son sòzü aslında falcının hisleri söyler.[/QUOTE]
kesinlikle falcının hisleri çok önemli, gerçek bi galcı olması çok önemli ama maalesef bende tarot vs çıkmadı genelde keşke çıksaydı da ben de sizin dediğinizi diyebilseydim çünkü kahve kısa zamanı anlatıyo evet

Hepinize merhaba yaklaşık bi 15 günden sonra fal baktırasım geldi yine. Tellwe.com'da baktırmayı düşünmüyorum artık.
Biryolunvar feyzan'ı kahve falında önerir misiniz?
Ya da falsepeti'nde önerebileceğiniz anı iyi bilen ve gelecek hakkında da mantıklı konuşan biri var mı?

Bebişiiiiiiiiim , Kelt Haçı mıdır , Haçlı seferi midir nedir ona iyi bakan kim var senin tavsiyen ?

Bebişiiiiiiiiim , Kelt Haçı mıdır , Haçlı seferi midir nedir ona iyi bakan kim var senin tavsiyen ?
:):)Pericim kelt haçı bütün falcıların sisteminde var,imparatorluk açılımı diyede yazıyolar bazen.10 kart çektiğimiz açılım şekli.Yani istersen canım ben isim önermiyim riske atmayalım hiç,sen zaten beğendiğin bi yorumcuya kelt haçı(imparatorluk açılımını)seçerek analiz yaptır bi defada...

Evet densiz bi cümle kullanmis herkesin hayalleri vardır ve afedersn senin verdigin değer kadar degeri olan bir herifte kesinlikle ulasilmaz degildir.aklinca senin onune bakman icin sert olmaya calismis ama sacmalamis.birde sunu anlamiyorum fal atiyosun iliski icin sana akil veriyolar.kimsenin akla ihtiyaci yok bazi seylerin yanlis oldugunun bizde farkindayiz ama kotu bile sonuçlansa bunu kisi yasayip gormeli, yoksa bu hayattan ogrendigin bise olmaz, hicbir gelisim gosteremezsin.[/QUOTE]

bu melek melek özmü?
dün ben fal baktırdım çok olumsuzdu canım sıkıldı
tamam olumsuzda bu kadarda kötü değil[/QUOTE]

Bana yardımcı olursanız çok sevinirimm yazdıklarımıı da görüyosunuzdur umarım görüp görmediğinizi bile anlayamıyorum henüz

Melek bana olumsuz yorum yaptı diyenlere hayret ediyorum 1 defa fal baktırdım tamamen pembe tablodan ibaretti...net zaman vermemişti en erken 6ay demişti ama çıkmadı çıkacak bir fal da değildi....
bilmiyorum bence hisleri yok...anı ve geçmişide hiç bilememişti..benim adamı süsledi püsledi servis etti...bilmesem ne çaakkal olduğunu fala inancaktım....

Elizii arkadaşım kartlarla bakılan fallar konusunda tamamen sana katılıyorum...arka arkaya alyans ev bahçeler kartlarını çektiğim çok olmuştur ama hani???????? yok ortada bişey...
ama alcanzarcımın dediği gibi falcının hissi önemli...hisleri olmayan kart okuyan falcı hemen evlilik yorumu yapar...

işte çıkan fal haberleriiiii nesibenin saraylihanımın dedigi çıktı kızlarrr

bu melek melek özmü?

Melek bana olumsuz yorum yaptı diyenlere hayret ediyorum 1 defa fal baktırdım tamamen pembe tablodan ibaretti...net zaman vermemişti en erken 6ay demişti ama çıkmadı çıkacak bir fal da değildi....
bilmiyorum bence hisleri yok...anı ve geçmişide hiç bilememişti..benim adamı süsledi püsledi servis etti...bilmesem ne çaakkal olduğunu fala inancaktım....

Elizii arkadaşım kartlarla bakılan fallar konusunda tamamen sana katılıyorum...arka arkaya alyans ev bahçeler kartlarını çektiğim çok olmuştur ama hani???????? yok ortada bişey...
ama alcanzarcımın dediği gibi falcının hissi önemli...hisleri olmayan kart okuyan falcı hemen evlilik yorumu yapar...[/QUOTE]

Aynen öyle. Bana da neler çıktı daha kaç yaşındayım ama şimdiye çoktaan evlenmiş olurdum onlara göre. Bide bence gerçekten de herkes herkesle uyuşmuyo fal konusunda, mesela bana klotho, saraylıhanım, rezzan abla ve melek aynı şeyleri söylediler sonuç için ama aradaki tek fark klothoyla, melek kimaeyle konuşmadığını söylediler diğerleri de biriyle konuştuğunu ama duygusal olarak bi şey hissetmediğini söylediler ama aonuç aynı. Belki de o yüzden meleğe inandım ben. Genel olarak beğenilenler de aynı şeyi söylediği için, bilemiyorum:) her neyse öelek dışımda bu isimlere ne diyosunuz memnun musunuz??

bu melek melek özmü?
tamam olumsuzda bu kadarda kötü değil

ama alcanzarcımın dediği gibi falcının hissi önemli...hisleri olmayan kart okuyan falcı hemen evlilik yorumu yapar...[/QUOTE]

Aynen öyle. Bana da neler çıktı daha kaç yaşındayım ama şimdiye çoktaan evlenmiş olurdum onlara göre. Bide bence gerçekten de herkes herkesle uyuşmuyo fal konusunda, mesela bana klotho, saraylıhanım, rezzan abla ve melek aynı şeyleri söylediler sonuç için ama aradaki tek fark klothoyla, melek kimaeyle konuşmadığını söylediler diğerleri de biriyle konuştuğunu ama duygusal olarak bi şey hissetmediğini söylediler ama aonuç aynı. Belki de o yüzden meleğe inandım ben. Genel olarak beğenilenler de aynı şeyi söylediği için, bilemiyorum:) her neyse öelek dışımda bu isimlere ne diyosunuz memnun musunuz??[/QUOTE]

bu listede sadece rezzan abla derim.....
bu listede değil online falda rezzan Nesibe venüs....
ah birde Rezzan ablaya olumsuzu söylemek konusunda cesaret diliyorum...söyle be abla olumsuzu.. hislerin çok çok güclü biliyorum ama olumsuzu dile getirmekten biraz çekiniyor gibisin (Rezzan Ablaya mesajdı)

Bu arada,arada bi yanlış yazıyorum kelimeleri kusuruma bakmayın nolurr telefondan dolayı öyle oluyo

yok kusur değil de biraz karıştı sayfa:)))) neyse bir daha paylaşayım
bu listede sadece rezzan abla derim.....
bu listede değil online falda rezzan Nesibe venüs....
ah birde Rezzan ablaya olumsuzu söylemek konusunda cesaret diliyorum...söyle be abla olumsuzu.. hislerin çok çok güclü biliyorum ama olumsuzu dile getirmekten biraz çekiniyor gibisin (Rezzan Ablaya mesajdı)

bencede bitanem ama ben artik..anliyorum rezzan ablanin konusmasindan her ne kadar ustu kapali soylesede anlasiliyor olumsuz olanlar

Pat diye atlamış gibi olcam da saraylının söyledikleri çıktıysa çok mutlu olurumm ne gibi bi şey çıktı çok özel değilse sorabilir miyim :)

tabi sorabilirsin bana 4 aya bu çucukdan sen ayrılcksn sogutcak kendini senden dedi ben gercktn bitirdim 3 snelik ilişkimi bu

bencede bitanem ama ben artik..anliyorum rezzan ablanin konusmasindan her ne kadar ustu kapali soylesede anlasiliyor olumsuz olanlar

aynen bitanem bana da öyle yada uzun zamandır tanıştığımız için artık bize yorum yaparken biraz daha rahat... ben açık açık söylemesi taraftarıyım...:)))

bu melek melek özmü?

Melek özellikle ikinci falında öyle bir iddialıydıki bende gün verdi direk ötesi varmı?Ama banada çıkmadı Özge'cim ne uzağından ne yakınından geçmedi.Bende Melek'in iyi bi yorumcu olduğunu düşünmüyorum artık,özellikle arkadaşlarımîza yaptığı çok bilmiş yorumlarından sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…