Peki çok teşekkür ederimm. Bu arada benim de bi sürü fal deneyimim oldu, onları tekrar dinleyip okuyup paylaşıcam sizinleBenim llk falım çıktı, Melek Hn uzun süre yoktu sitede döndüğünde tekrar yorum aldım, verdiği tarih yakın zaman sayılır çıkar mı çıkmaz mı göreceğiz.
Arkadaşlar meraba ben yni üye oldum :) neyi nereye yazcağımı bile tam anlayamıyorum daha ama bu son yazılarınızı okuyunca size sorym dedim melek özü. İlk defa fal baktırdım, kahve falı baktı hatta katinadan da açılım yapmış ayrıca. Olumluydu ve tutturduğu şeyler oldu şu an için. Gelecek çıktı mı sizde hiç? Bi ara bi iki yazıya denk gelmiştim kadınşar kulübünde yine çok pembe tablo çizen biri değil diye aklımda kalmıştı o yüzden fal gönderdim. Siz ne diyosunuz bu konuda?
Melek'e aylar önce iki tarot baktırdım,minicik bi yorumu dışında esas mevzular çıkmadı.Yinede fal bu belli olmaz belki sana tutturur.
Tabi bu düşüncedir kişiye göre değişir bende tam tersi tarotu ciddiye alıyorum yıllardır.Kahve falî komşu teyze falı benim için ve çok kısa vadeyi verebilir ancak.Katinada pek tercihim değildir.Tarotun avantajı ,özellikle kelt haçı her soruya yanıt olur.İsterseniz yüz soru sorun cevap verir.Sadece doğru yorumcunun elinde olsun kartlar yeter.Bunun yanısıra şunada inanırım.Araçların hepsi bahanedir,iyi falcı her şekilde tutturandır.Son sòzü aslında falcının hisleri söyler.Benim iki yıldır baktırdığım hiçbi tarot veya katina falım çıkmadı sanırım. Açıkçası artık kartlarla ilgili bi fal baktırmıyorum sanaldan çünkü kartlara dokunmadan doğru bi fal çıkacağına inanmıyorum. Ama arada çıkan kahve fallarım olmuştur o yüzden sadece kahve baktırıyorum artık. Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum tabi bu benim fikrim :)
Tabi bu düşüncedir kişiye göre değişir bende tam tersi tarotu ciddiye alıyorum yıllardır.Kahve falî komşu teyze falı benim için ve çok kısa vadeyi verebilir ancak.Katinada pek tercihim değildir.Tarotun avantajı ,özellikle kelt haçı her soruya yanıt olur.İsterseniz yüz soru sorun cevap verir.Sadece doğru yorumcunun elinde olsun kartlar yeter.Bunun yanısıra şunada inanırım.Araçların hepsi bahanedir,iyi falcı her şekilde tutturandır.Son sòzü aslında falcının hisleri söyler.
:):)Pericim kelt haçı bütün falcıların sisteminde var,imparatorluk açılımı diyede yazıyolar bazen.10 kart çektiğimiz açılım şekli.Yani istersen canım ben isim önermiyim riske atmayalım hiç,sen zaten beğendiğin bi yorumcuya kelt haçı(imparatorluk açılımını)seçerek analiz yaptır bi defada...Bebişiiiiiiiiim , Kelt Haçı mıdır , Haçlı seferi midir nedir ona iyi bakan kim var senin tavsiyen ?
Malum biten ilişkimle ilgili fal atmıştım,ve ondan pembe bir tablo istemediğimi,olayın ardındaki ve benim şüphe duyduğum şeyleri aydınlatmasını istemiştim,salak beeeenneyse yoruma başlarken''herseyi iyiye yorduğumu,hayal dünyasında yaşadığımı'' söyledi,''arar,döner,pişman olur gibi beklentileriniz var,ee tabi umut dünyası napacaksınız dedi''Asıl hayal dünyasında olan ve insanlara tozpembelikler dağıtan kendisi,ben son derece gercekçi yklaşırken böyle demesi,benim de ona bakış açımı değiştirdi maalesef.Evet hissiyatı sıfır meleğin.Bizim hislerimiz bize yetmiyor mu da gidip ondan bundan teselli arıyoruz
Evet densiz bi cümle kullanmisherkesin hayalleri vardır ve afedersn senin verdigin değer kadar degeri olan bir herifte kesinlikle ulasilmaz degildir.aklinca senin onune bakman icin sert olmaya calismis ama sacmalamis.birde sunu anlamiyorum fal atiyosun iliski icin sana akil veriyolar.kimsenin akla ihtiyaci yok bazi seylerin yanlis oldugunun bizde farkindayiz ama kotu bile sonuçlansa bunu kisi yasayip gormeli, yoksa bu hayattan ogrendigin bise olmaz, hicbir gelisim gosteremezsin.
Arkadaşlar meraba ben yni üye oldum :) neyi nereye yazcağımı bile tam anlayamıyorum daha ama bu son yazılarınızı okuyunca size sorym dedim melek özü. İlk defa fal baktırdım, kahve falı baktı hatta katinadan da açılım yapmış ayrıca. Olumluydu ve tutturduğu şeyler oldu şu an için. Gelecek çıktı mı sizde hiç? Bi ara bi iki yazıya denk gelmiştim kadınşar kulübünde yine çok pembe tablo çizen biri değil diye aklımda kalmıştı o yüzden fal gönderdim. Siz ne diyosunuz bu konuda?
Bana yardımcı olursanız çok sevinirimm yazdıklarımıı da görüyosunuzdur umarımgörüp görmediğinizi bile anlayamıyorum henüz
Benim iki yıldır baktırdığım hiçbi tarot veya katina falım çıkmadı sanırım. Açıkçası artık kartlarla ilgili bi fal baktırmıyorum sanaldan çünkü kartlara dokunmadan doğru bi fal çıkacağına inanmıyorum. Ama arada çıkan kahve fallarım olmuştur o yüzden sadece kahve baktırıyorum artık. Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum tabi bu benim fikrim :)
Evet densiz bi cümle kullanmisherkesin hayalleri vardır ve afedersn senin verdigin değer kadar degeri olan bir herifte kesinlikle ulasilmaz degildir.aklinca senin onune bakman icin sert olmaya calismis ama sacmalamis.birde sunu anlamiyorum fal atiyosun iliski icin sana akil veriyolar.kimsenin akla ihtiyaci yok bazi seylerin yanlis oldugunun bizde farkindayiz ama kotu bile sonuçlansa bunu kisi yasayip gormeli, yoksa bu hayattan ogrendigin bise olmaz, hicbir gelisim gosteremezsin.
bu melek melek özmü?
dün ben fal baktırdım çok olumsuzdu canım sıkıldı
tamam olumsuzda bu kadarda kötü değil
Bu arada,arada bi yanlış yazıyorum kelimeleri kusuruma bakmayın nolurr telefondan dolayı öyle oluyo
işte çıkan fal haberleriiiii nesibenin saraylihanımın dedigi çıktı kızlarrr
yok kusur değil de biraz karıştı sayfa:)))) neyse bir daha paylaşayım
bu listede sadece rezzan abla derim.....
bu listede değil online falda rezzan Nesibe venüs....
ah birde Rezzan ablaya olumsuzu söylemek konusunda cesaret diliyorum...söyle be abla olumsuzu.. hislerin çok çok güclü biliyorum ama olumsuzu dile getirmekten biraz çekiniyor gibisin (Rezzan Ablaya mesajdı)
Pat diye atlamış gibi olcam da saraylının söyledikleri çıktıysa çok mutlu olurumm ne gibi bi şey çıktı çok özel değilse sorabilir miyim :)
tabi sorabilirsin bana 4 aya bu çucukdan sen ayrılcksn sogutcak kendini senden dedi ben gercktn bitirdim 3 snelik ilişkimi bu
bencede bitanem ama ben artik..anliyorum rezzan ablanin konusmasindan her ne kadar ustu kapali soylesede anlasiliyor olumsuz olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?