aynen bitanem bana da öyle yada uzun zamandır tanıştığımız için artık bize yorum yaparken biraz daha rahat... ben açık açık söylemesi taraftarıyım...:)))
bende soylemesi taraftariyim ama iste maalesef ya bu kadar fal icinde verdigim paraya acimadigim tek kisi evet ask konusunda dediklerini yasamadim belki ama en azindan durust ve saygili
Hahahaaaaaa.Bu ne ya,sayfaları çorbaya çevirdik.Òzgecim alıntılı en alt paragraf benimdiiiirrrr:)
Elizzi arkadaşımızın yeni olmasından dolayı şekerim:)))) idare edelim..:))) kızzz Melek Öz'ü sen tavsiye etmiştin bana :))))) sonra ikimize de çıkmadı
melek oz kime cikti cok merak ediyorum bu kadar da seveni var bide aciklamasi tarot ta olumlu.sonra sonuc husran tekrar at bu kahve fali olumsuz olunca da vade biraz gecsin tekrar bakalim nasil bir aciklama bu yani tarot cikicak aradaki bitisi gostermiyor komik
Ramazan sonrası siftah için meleği düşünüyodum o da mı yalan oldu be yaa
kızlar melege tarot attım ama kendı katınasıyla acılım yapmasını ıstemıstım mevcut durumu bılmıs gene valla
Malum biten ilişkimle ilgili fal atmıştım,ve ondan pembe bir tablo istemediğimi,olayın ardındaki ve benim şüphe duyduğum şeyleri aydınlatmasını istemiştim,salak beeeenneyse yoruma başlarken''herseyi iyiye yorduğumu,hayal dünyasında yaşadığımı'' söyledi,''arar,döner,pişman olur gibi beklentileriniz var,ee tabi umut dünyası napacaksınız dedi''Asıl hayal dünyasında olan ve insanlara tozpembelikler dağıtan kendisi,ben son derece gercekçi yklaşırken böyle demesi,benim de ona bakış açımı değiştirdi maalesef.Evet hissiyatı sıfır meleğin.Bizim hislerimiz bize yetmiyor mu da gidip ondan bundan teselli arıyoruz
Tabi bu düşüncedir kişiye göre değişir bende tam tersi tarotu ciddiye alıyorum yıllardır.Kahve falî komşu teyze falı benim için ve çok kısa vadeyi verebilir ancak.Katinada pek tercihim değildir.Tarotun avantajı ,özellikle kelt haçı her soruya yanıt olur.İsterseniz yüz soru sorun cevap verir.Sadece doğru yorumcunun elinde olsun kartlar yeter.Bunun yanısıra şunada inanırım.Araçların hepsi bahanedir,iyi falcı her şekilde tutturandır.Son sòzü aslında falcının hisleri söyler.
melek oz kime cikti cok merak ediyorum bu kadar da seveni var bide aciklamasi tarot ta olumlu.sonra sonuc husran tekrar at bu kahve fali olumsuz olunca da vade biraz gecsin tekrar bakalim nasil bir aciklama bu yani tarot cikicak aradaki bitisi gostermiyor komik
Ramazan sonrası siftah için meleği düşünüyodum o da mı yalan oldu be yaa
Evet densiz bi cümle kullanmisherkesin hayalleri vardır ve afedersn senin verdigin değer kadar degeri olan bir herifte kesinlikle ulasilmaz degildir.aklinca senin onune bakman icin sert olmaya calismis ama sacmalamis.birde sunu anlamiyorum fal atiyosun iliski icin sana akil veriyolar.kimsenin akla ihtiyaci yok bazi seylerin yanlis oldugunun bizde farkindayiz ama kotu bile sonuçlansa bunu kisi yasayip gormeli, yoksa bu hayattan ogrendigin bise olmaz, hicbir gelisim gosteremezsin.
bebem enerji isi bilemeyizki cikanda var sonucta ona bakarsan
kızlar yazdıklarınızı okudum vede sasırdım oncelıkle uslubla ılgılı ben melege bır suru fal baktırmısımdır sayamıyorum artık ama ınanın ne oyle bıseye sahıt oldum nede terbıyesızlıgıne sıteye fazla gırmemeye calısıyorum o yuzden yenı gordum (yenı bırılerini denememek için gorupte-fal resmen bır batak-)bellı baslı ısımler var basarılı onlar yeter rezzan kahve melek tarottur benım ıcın .neyse yazılanları okudum ve sasırdım gercekten bana dedıklerı cıkmıstır yasamısımdır kı kotu seylerdı ama ıyılerıde oldu ve zamanı olan seyler var olursa soylerım ztn kızlar bu fal enerjı ısı bana hıc bı zaman bu olmadı gel baska bısey bakalım demedı dıyıcek bırı olarakta gormuyorum acıkcası bana cokta yardımcı olmustur sırf fal yollamadanda dınlemıstır benı acıkcası anlamadım uzuldumde boyle yorumlara cıkmasını ıstedıgım cok sey var ınsallah benımle enerjısı tutuyordur oyle dusunuyorum ve karsımızdakınınde ınsan oldugunu unutmadan yorumda bulunalım kızlar onlarda bızım gıbı beklentımızı cok yuksek tutmayalım bu fal sonucta surda kac kısı yazıyor kac kısının falı cıkmıstır acaba bellı başlı enerjısı tutan ınsanlarla devam etmek en guzelı hem kafamız hem cebımız rahat eder dıye dusunuyorum artık.
melegin bicir bicir konusmasini severim saygisizliginida gormedim yine ayni yere geldik enerji isi kesinlikle
hahaha aynen canım bıcır bıcır konusmasını bende cok severım =) sıcak gelıyor o yuzden bana ve ben bana karsı bır samımıyetsızlıgını gormedım mesela burda sevılen ınsanlar var bılge gıbı cıkan falları var ben baktırdım bıldı gıbıydı ama sonra bır kuantumdu kıtaptı yok bılmemneydı gırmıs akıl ermeye hepımızın aklı var cok sukur bende boyleydı ama baskalaırnda tutmus olabılır sunuda soylıyım ben cok zor seyler yasadım ve ıyıken hersey bana melek bak boyle boyle bısey olucak dedı kasım ayayıdı dedıgınde ve boyle bısey olmus ben bunları subatta ogrendım actım fallları dınledım aynen dedıklerıydı ve allah onume cıkarttı o yuzden hakkını odıyemem o yokken gırmedıgı bı kac ay dedıklerını yasadım ve baska falcılar denedım ve resmen bunalıma gırdım sen ne yapıyosun dedım kendıme ama su anda ıkı kısı var kafamda melek ve de rezzan hanım kısacassı ben bır yanlısını samımıyetsızlıgını gormedım aksıne ılgısını alakasını gordum kısacası boylee .
inanır mısın bende sana yazacaktım :) kalp kalbe karşıymış. valla en son daha doğrusu belki de çıkan tek falım chloe idi. hayatta ummadığım eski sevgilimin döneceğiyle ilgili. başka çıkan yok canım. ama Alcanzarın tavsiyesiyle Bilge Özdoğruya rüya yorumu yaptırdım. gayet iyi ve mantıklı bir yorum getirmiş. hayaller alemine dalmıyorsun hiç değil.
aynen bitanem bana da öyle yada uzun zamandır tanıştığımız için artık bize yorum yaparken biraz daha rahat... ben açık açık söylemesi taraftarıyım...:)))
ne guzel iste cok sanslisin bence sen baska falci arama bile enerjin cok guzel tutmus hep boyle devam eder insallah canim.
ayy nazar degıcekkk =))) sagol canım benım saka bır yana gercekten oyle cok kotuydu o zamanlar hata sadece olumsuz cıktı boyle dıye dusunuyordum ama dıyerlerıde oldu yavas yavas ınsallah gelecektekılerde cıkar gercekten oyle aklımızı corba etmeye hıc gerek yok o kdar cok ınsana baktırınca hem kendın yoruluyorsun aklın fıkrın karısıyor enerjın dusuyor hem paramızda yazık gercekten kendımıze uygun bırını bulup devam etmek en guzeli insallah sende yaşarsın canım dedıklerını
kızlar yazdıklarınızı okudum vede sasırdım oncelıkle uslubla ılgılı ben melege bır suru fal baktırmısımdır sayamıyorum artık ama ınanın ne oyle bıseye sahıt oldum nede terbıyesızlıgıne sıteye fazla gırmemeye calısıyorum o yuzden yenı gordum (yenı bırılerini denememek için gorupte-fal resmen bır batak-)bellı baslı ısımler var basarılı onlar yeter rezzan kahve melek tarottur benım ıcın .neyse yazılanları okudum ve sasırdım gercekten bana dedıklerı cıkmıstır yasamısımdır kı kotu seylerdı ama ıyılerıde oldu ve zamanı olan seyler var olursa soylerım ztn kızlar bu fal enerjı ısı bana hıc bı zaman bu olmadı gel baska bısey bakalım demedı dıyıcek bırı olarakta gormuyorum acıkcası bana cokta yardımcı olmustur sırf fal yollamadanda dınlemıstır benı acıkcası anlamadım uzuldumde boyle yorumlara cıkmasını ıstedıgım cok sey var ınsallah benımle enerjısı tutuyordur oyle dusunuyorum ve karsımızdakınınde ınsan oldugunu unutmadan yorumda bulunalım kızlar onlarda bızım gıbı beklentımızı cok yuksek tutmayalım bu fal sonucta surda kac kısı yazıyor kac kısının falı cıkmıstır acaba bellı başlı enerjısı tutan ınsanlarla devam etmek en guzelı hem kafamız hem cebımız rahat eder dıye dusunuyorum artık.
aman masallah diyelim bitanem herseyin hayirlisi bende atlattim cok sukur simdi diyorumki niye uzuldun degmezmis ama iste insaniz sonucta arada bir rezzan ablaya atiyorum simdi onun sohbetini seviyorum belki ondan hakkini da yemem bi konu haric herseyi yasadim yasiyorumda .umuyorum bundan sonra hepimiz.guzel seyleri yasayalim bu geride kalan kotu gunlerede gulup gecelim demekki yasamamiz gerekiyodu.gerisi bos zaten
bu melek melek özmü?
dün ben fal baktırdım çok olumsuzdu canım sıkıldı
tamam olumsuzda bu kadarda kötü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?