Evet canım hatırlıyorum,Melek an ve geçmişte hakikaten iyi bence,bu konuda halen aynı düşünüyorum,gelecek yorumcusu olarak ne iyisine sevinmeli ne kötüsüne üzülmeli,baktırıp unutmalı çıkarsa sürprizdir.Zira banada tutmadı.Bence hiçbir farkı yok diğerlerinden vasat diyebilirim.Yalnız şu falcılar içinde birkaç isim varki sürüsüyle çıkmayan falları varken kusursuz falcî modunda devam etmekteler.Şeytan tüyü dedikleri böyle bişey herhalde..Elizzi arkadaşımızın yeni olmasından dolayı şekerim:)))) idare edelim..:))) kızzz Melek Öz'ü sen tavsiye etmiştin bana :))))) sonra ikimize de çıkmadı
Evet canım hatırlıyorum,Melek an ve geçmişte hakikaten iyi bence,bu konuda halen aynı düşünüyorum,gelecek yorumcusu olarak ne iyisine sevinmeli ne kötüsüne üzülmeli,baktırıp unutmalı çıkarsa sürprizdir.Zira banada tutmadı.Bence hiçbir farkı yok diğerlerinden vasat diyebilirim.Yalnız şu falcılar içinde birkaç isim varki sürüsüyle çıkmayan falları varken kusursuz falcî modunda devam etmekteler.Şeytan tüyü dedikleri böyle bişey herhalde..
:)))İnşallah olur tabi canım bu dileğin kısa zamanda ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim malesef dileģinin yerine gelmesiyle fallardan kurtulunmuyor.Kendimden biliyorum,bişey oluyo isteğin yerine geliyo ama hayat bu tabi başka bi istek çıkıyo bu sefer onun için fal,çorap sòküğü gibi sonu yok.Yani evlenincede ne zaman çocuğum olucak diye baktırıcan:):)ben ne zaman evlencem yavbıktım duygusl yorum al al...evlenyim şu fal işini bitirecem
Onlinegillere sormak lâzım:))))Dünya Kupasının galibini bilen falcı var mıdır acaba asdfgh. (maç izledikten sonra gelen etki)
Kızlar nesibe mi melek mi daha iyi? Hangisinin hisleri daha güçlü sizce?
Yanılmıyorsam Nesibe daha çok beğenilir ama bende de Melek çıktıydı .
İkisine de baktırasım var ama hayal kırıklığı olmasından korkuyorum. Ücretleri de öyle çok düşük değil çünkü. Şu fal merakının gözü kör olsun
Madem ikisinden konu açıldı... Nesibe ve Melek bende de hiç tutturamamıştır olacaklar için. Ama evet şimdiki durumun ve geçmişin analizlerini iyi yaparlar ki bence bu kadar çok talep görmelerinin nedeni de tam olarak bu bence. İkisi arasındaki farka gelince Melek biraz daha kartlara daha bağımlı gibi, yani falını dinlerken yer yer kartlar hakkında yorum yapar misal "kılıç üçlüsü gelmiş ayrılık ve gözyaşı kartı geçmişinde bir ayrılık acın oldu sanırım" gibi şeyler diyebilir ama Nesibe'de kartlar hakkında hiç yoruma denk gelmedim (tarotta). His mi desem başka bir şey mi (ne demek istediğimi anladınız sanırım "şey" derken asdfg). Melek'te de elbette "his" var ama daha ziyade akıllı bir yorumcu olduğunu düşünüyorum. Neyse ya ikisi de çıkmadı zaten niye bu kadar detaylı yorum yapıyorsam. Üf!
Benim içinde aynı yorum geçerli.Bence ikiside aynı seviyede.Banada tek kelimeleri çıkmadığı için bi Benna'dan ,İnci'den,Haleh'ten yada Kesira'dan vs... farkları yok.Sonuç hepsinde aynı sıfır ise bu iki isminde bi farkı olamazdı bende ve olmadıda.Ha tek farkları var ki şeytan tüyleri bence, yoksa online falcıların pekçoğu zaten anda başarılılar.Mert Reiki örneğin,keza Serüven ağzımızı açık bırakmamışmıydî geçmiş analiziyle ve daha birçoğu...Tabiki çok sevenleride ,bildikleride olacaktır ama benim şahsi fikrim en taze haliyle böyle..
serüven çok başarılı değildi bence. Ya da benim beklentim yüksek olduğu için hayal kırıklığına uğradım. Online falcılardan tek memnun kaldığım selena oldu. Kesinlikle hissel olarak güçlü bir insan. Yaşadığım şehri bile bilmişti. Zaten online olarak fal baktırdığım tek site tellwe.com ama o da vadesini doldurdu bence artık.
Peki rezzan abla nasıl?
Rezzan da çok beğenilen yorumcu son zamanlarda burda okuduklarıma bakılırsa olumsuzları da daha rahatlıkla açıkça söylüyormuş,
Rezzan da çok beğenilen yorumcu son zamanlarda burda okuduklarıma bakılırsa olumsuzları da daha rahatlıkla açıkça söylüyormuş,
tatlım bana hiç açık açık çat diye söylememişti ama bir daha baktırırsam bunu özellikle belirteceğim ki çekinmesin..onları da anlıyorum, herkes güçlü bir psikolojide fal atmıyor. çekinmeleri doğaldır..
kızlar, bende karşımdaki insanla çok çok uzaktık diyebilirim. hani ne duyguları, ne düşünceleri ile ilgili en ufak bir ibare, laf alamazdım kendisinden. kendim de kan tükürüp dışa karşı kızılcık şerbeti içiyorum diyen biri olarak, o da benim o hallerimi pek bilmedi. bu bakımdan nesibe ve melek in dedikleri doğru muydu yoksa pembeciler miydiler hiç bir zaman bilemeyeceğim..
sadece gelecekle ilgili söylediklerinden yorum yapabiliyorum, o da maalesef diyorum..
ama bende görüşme zamanlarını tutturan çok falcı oldu..biz de ha deyince görüşebilecek insanlar değiliz..illaki bir vesile bişey olması gerek.. fatima mesela, şu zaman şu şekilde arayacak demişti, aynen öyle olmuştu...
şu anki durumda da o kişiyle ilgili bir bağım kalmadığından hemen hemen pozitif tüm fallar patlamış oldu..şu an birlikte olduğum kişi ile ayrılcağımı söyledi mesela melek..bakalım çıkarsa yazarım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?