Binnaz Abla

Fatima sonuc icin ne demisti peki?

Canim su an birlikte oldugun kisiyle kararlarin sana ait, ister ayrilir, ister evlenirsin, kim ne bilsin

Urmina be, gelecegi tutturan hic mi olmadi ? Augur ve venus demistin sanirim.

Augur çat çat söylemişti kopacaksınız diye, venus de kopuş kararını sen alacaksın demişti.. bu noktada kararı alan ben mi oldum bilmem ama kopuş oldu..ben hayatıma başka birini alarak görüşmeme eylemine girmiş oldum işte..

fatima sonuç söylemedi...şu zaman şu şekilde arayacak demişti..aynen de öyle oldu..ama ondan sonrası için bişey dememişti..

bence geleceği bilen yok..hele uzak geleceği hiç yok diye düşünüyorum artık... yani onca fal baktırmışımdır online-yüz yüze hiç mi çok ilerisini bilen çıkmaz.. çıkmıyor.. tamamen terapi ve eğlence aslında..

Canım hayırlısı ne ise o olsun Augur ve Venüs e bende baktırmıştım genel anlamda 2 de güzel di ama Augur un daha açıklayıcı ve netti çıktımı dersen kahretsin ki şu tarih var ya hep orda takılıp kalıyom :18:

Ben artik baktirmiyorum, kart gormek bile inanilmaz itici geliyor. Online hele zaten yalan bastan asagi. Istabul=Izmir in unlu tiplerine yuz yuze baktiririm baktirirsam.

Bana oda çıkmadı,en son eylülde baktırdîm kendisinde beş falım var,biri çıkmadı.En iyisi sen benim yorumlara takılma kafan karışîr:))Serüven geçmiş analizcisi sadece yoksa üç falı banada patladı.
Aynen dil çok önemli, yılanı bile deliğinden çıkardığına gòre tatlı dilin var bi sırrı demekki..

Ben artik baktirmiyorum, kart gormek bile inanilmaz itici geliyor. Online hele zaten yalan bastan asagi. Istabul=Izmir in unlu tiplerine yuz yuze baktiririm baktirirsam.
En güzeli...Online fal can simidi ancak.Bi aksiyon olduğunda yüzyüze baktırma durumuda o an yoksa,online falcılardan o kişiye iyi gelen bi falcıya danışmak ...Bence online falın oluruda gideride bu .

Dediğin gibi gerçekten çıkmıyor ve yine dediģin gibi heleki bi üç beş yıl sonrasını kimse bilirim demesin.İki üç ay sonrası bile hiçbirinde yok sadece yakın tahminler ve nispeten başarılı gidişat yorumları var bazı falcıda ,olan biten bu.Tamamen dediği çıkan bi Allah'ın kulu yok. Ama pardon ya kader değişiyodu değilmi sürekli nasıl bilsinler :))))Senin içinde hayırlısı olsun canım.

Falcıların gelecekle ilgili söylediklerine inanmam zaten. Benim için anı ve geçmişi güzel yorumlayabilmeleri çoğu zaman yeterli oluyor. İnsan biraz kaderini kendi belirler kafasındayım :) fal benim için sadece ilgi alanı,terapi gibi bir şey. Fazla bağlanıp hayal kırıklığı yaşamamak en iyisi çünkü

evet artık yüzyüze baktırmak en iyisi... hem karşındakine istediğini sor, istediğin kadar sor.. bir de online için at-bekle ki yorumun gelsin, soru sordun cvbı gelsin..artık içim şişmiş vallahi.. beklemeye tahammülüm yok ki

Ben klasik gelecek merakından fal baktırıyorum.Geçmişi tınlamazken an yorumunu bazen istisna durumlarda merak ediyorum.Tabiki kişinin kendi elinde olan şeylerde var ama bizim dışımızda gerçekleşen yazılmış olan bi kaderide yaşıyoruz aynı zamanda.Yalnız herşey kaderdir diyip köşeye çekilmekte yanlış tabi.

Ben de senin gibi düşündüğümden mütevellit uzun zamandır baktırmıyordum ama geçen gün yorumunu gördüm Tatlıcadı ile ilgili olan, sanırım çıkmıştı. Onu denesem mi diye şöyle ufak ufak bir dürtü geliyor ama hakim olmaya çalışıyorum.

TatliCadi ve Crimson u tek gecerim.

kızlar merhaba uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum dışardan okuyordum hep, fal baktırmayı da bıraktım çok şükür inşallah böyle devam eder :)
melek hakkında konuşmuşsunuz, o bana şimdiki durumu bile bilememişti mesela bırakın geleceği.

Valla fal baktiran biri olarak ve Nesibe'ye iki fal baktirmis biri olarak bunu tum kalbimle yine soylerim. Nesibe gibi bir yorumcu zor bulunur. Sanmiyorum diger takipcilerininde guzel sozleri icin fal gonderdiklerini. Keza Rezzan abla da öyledir. ..
bana ne pembe tablo cizenler oldu 1 puan verdim..telwe sitesi artik benim fallara bakmiyor düsunun yani...
Bu kadar takipci guzel soz söyledi diye tutmaz bi yorumcuyu...cesur kiz bence söylüyor herseyi.
Helal hos olsun umut taciri degil

Tabii ki sadece güzel sözlere bağlamak yanlış zaten dediğim gibi geçmiş ve şimdiki analizleri gayet iyi diye, ben de iki defa baktırdığım için bunu söylüyorum. Hani demek istediğim fal baktıranlara karşı nasıl bir bağ kuracağının farkında, bu kadar tutulmasının sebeplerinden biri de bu bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…