Fatima sonuc icin ne demisti peki?
Canim su an birlikte oldugun kisiyle kararlarin sana ait, ister ayrilir, ister evlenirsin, kim ne bilsin
Urmina be, gelecegi tutturan hic mi olmadi ?Augur ve venus demistin sanirim.
Augur çat çat söylemişti kopacaksınız diye, venus de kopuş kararını sen alacaksın demişti.. bu noktada kararı alan ben mi oldum bilmem ama kopuş oldu..ben hayatıma başka birini alarak görüşmeme eylemine girmiş oldum işte..
fatima sonuç söylemedi...şu zaman şu şekilde arayacak demişti..aynen de öyle oldu..ama ondan sonrası için bişey dememişti..
bence geleceği bilen yok..hele uzak geleceği hiç yok diye düşünüyorum artık... yani onca fal baktırmışımdır online-yüz yüze hiç mi çok ilerisini bilen çıkmaz.. çıkmıyor.. tamamen terapi ve eğlence aslında..
Bana oda çıkmadı,en son eylülde baktırdîm kendisinde beş falım var,biri çıkmadı.En iyisi sen benim yorumlara takılma kafan karışîr:))Serüven geçmiş analizcisi sadece yoksa üç falı banada patladı.serüven çok başarılı değildi bence. Ya da benim beklentim yüksek olduğu için hayal kırıklığına uğradım. Online falcılardan tek memnun kaldığım selena oldu. Kesinlikle hissel olarak güçlü bir insan. Yaşadığım şehri bile bilmişti. Zaten online olarak fal baktırdığım tek site tellwe.com ama o da vadesini doldurdu bence artık.
Peki rezzan abla nasıl?
Aynen dil çok önemli, yılanı bile deliğinden çıkardığına gòre tatlı dilin var bi sırrı demekki..Şeyan tüyü dediğimiz şey de , bence ikisinin de fal baktıranları nasıl etkileyebileceklerini iyi bilmelerinden kaynaklanıyor. Bir "balım" kelimesi bile çaresizce fal baktıran birine kendisini iyi ve özel hissettirebilir. Bir nevi fal baktıranla nasıl bağ kurabileceklerinin farkındalar. Diğer geçmiş analizleri aynı oranda başarlı olan falcılardan farkları bu dediğin gibi.
En güzeli...Online fal can simidi ancak.Bi aksiyon olduğunda yüzyüze baktırma durumuda o an yoksa,online falcılardan o kişiye iyi gelen bi falcıya danışmak ...Bence online falın oluruda gideride bu .Ben artik baktirmiyorum, kart gormek bile inanilmaz itici geliyor. Online hele zaten yalan bastan asagi. Istabul=Izmir in unlu tiplerine yuz yuze baktiririm baktirirsam.
fatima sonuç söylemedi...şu zaman şu şekilde arayacak demişti..aynen de öyle oldu..ama ondan sonrası için bişey dememişti..
bence geleceği bilen yok..hele uzak geleceği hiç yok diye düşünüyorum artık... yani onca fal baktırmışımdır online-yüz yüze hiç mi çok ilerisini bilen çıkmaz.. çıkmıyor.. tamamen terapi ve eğlence aslında..
Bana oda çıkmadı,en son eylülde baktırdîm kendisinde beş falım var,biri çıkmadı.En iyisi sen benim yorumlara takılma kafan karışîr:))Serüven geçmiş analizcisi sadece yoksa üç falı banada patladı.
Aynen dil çok önemli, yılanı bile deliğinden çıkardığına gòre tatlı dilin var bi sırrı demekki..
Ben artik baktirmiyorum, kart gormek bile inanilmaz itici geliyor. Online hele zaten yalan bastan asagi. Istabul=Izmir in unlu tiplerine yuz yuze baktiririm baktirirsam.
Ben klasik gelecek merakından fal baktırıyorum.Geçmişi tınlamazken an yorumunu bazen istisna durumlarda merak ediyorum.Tabiki kişinin kendi elinde olan şeylerde var ama bizim dışımızda gerçekleşen yazılmış olan bi kaderide yaşıyoruz aynı zamanda.Yalnız herşey kaderdir diyip köşeye çekilmekte yanlış tabi.Falcıların gelecekle ilgili söylediklerine inanmam zaten. Benim için anı ve geçmişi güzel yorumlayabilmeleri çoğu zaman yeterli oluyor. İnsan biraz kaderini kendi belirler kafasındayım :) fal benim için sadece ilgi alanı,terapi gibi bir şey. Fazla bağlanıp hayal kırıklığı yaşamamak en iyisi çünkü
Ben artik baktirmiyorum, kart gormek bile inanilmaz itici geliyor. Online hele zaten yalan bastan asagi. Istabul=Izmir in unlu tiplerine yuz yuze baktiririm baktirirsam.
Ben de senin gibi düşündüğümden mütevellit uzun zamandır baktırmıyordum ama geçen gün yorumunu gördüm Tatlıcadı ile ilgili olan, sanırım çıkmıştı. Onu denesem mi diye şöyle ufak ufak bir dürtü geliyor ama hakim olmaya çalışıyorum.
Şeyan tüyü dediğimiz şey de , bence ikisinin de fal baktıranları nasıl etkileyebileceklerini iyi bilmelerinden kaynaklanıyor. Bir "balım" kelimesi bile çaresizce fal baktıran birine kendisini iyi ve özel hissettirebilir. Bir nevi fal baktıranla nasıl bağ kurabileceklerinin farkındalar. Diğer geçmiş analizleri aynı oranda başarlı olan falcılardan farkları bu dediğin gibi.
Valla fal baktiran biri olarak ve Nesibe'ye iki fal baktirmis biri olarak bunu tum kalbimle yine soylerim. Nesibe gibi bir yorumcu zor bulunur. Sanmiyorum diger takipcilerininde guzel sozleri icin fal gonderdiklerini. Keza Rezzan abla da öyledir. ..
bana ne pembe tablo cizenler oldu 1 puan verdim..telwe sitesi artik benim fallara bakmiyor düsunun yani...
Bu kadar takipci guzel soz söyledi diye tutmaz bi yorumcuyu...cesur kiz bence söylüyor herseyi.
Helal hos olsun umut taciri degil
TatliCadi ve Crimson u tek gecerim.
bu dediklerin hangi sitede bakiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tellwe de sekerım.
tellwe de sekerım.
bu tatlicadi84 olanmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?