Binnaz Abla

ya canim cok tesekkurler bunlardan hngisine baktirsam acep 😌

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Venüamber ramazan nedeniyle bakımına ara vermiş, augur da uzakta görünüyor, ne zaman gireceği belli olmaz..

desene tatlicadiya kaldim

crimson hangi sitede

İkisinden birini bende istiyorum ama güniçi aktif halleriyle atmam hayatta çevrimiçi olmadan.Zaten tatlıcadıdan bi dilimin yanmışlığı var.Aylar önce beni bi hafta bekletmişti, sisteme girmedi falımı çekmek zorunda kalmıştım,tekrar aynı şeyi yaşamak istemem.

Son düzenleme:

Tatlıcadıyı ben de düşünüyorum da 40 tl fazla uçuk ya.

Tatlıcadıyı ben de düşünüyorum da 40 tl fazla uçuk ya.
Online fal için bencede çok, birebir görmediğin biri için saçma bile hatta.Ama zaten bu saçmalığın içinde olmaya alıştığımdan ve yıllardır kat bi kat fazlasını òdediğimden artık acıtmıyo..

falci semaya baktirdim tutarli seyler soyledi ama tarih olarak 5 snra dedi bana gore hic olmicak bisi ama durum tespiti iyiydi

yani 5 ay snra olucak dedi

Ben tarot baktırmıştım çıkmamıştı maalesef.. Gerçii dikkate alma beni, nasıl bir enerji uyumsuzluğum varsa hiçbir falcının falı çıkmıyor.

Son düzenleme:
simdi iki falci arasinda kaldim kizlar yardim edin tatli cadimi yoksa digerimi

Öteki si crimson değil mi ben ikisinide baktırmadım, ama bildiğim kadarıyla tatlı cadı çok bekletiyormuş

himmm evet oyleymis ben bu tugce cetinede baktirmistim o da iyi gibiydi. ama simdi birisine baktirmam lazim beklemeye beklerim ama iyi biri olmasi gerek. lunayida o zmn denedim ne bilim pek tatmin olmadim

Womenn adlı yorumcudan yorum alan oldumu uzun süredir yokmuş tekrar başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…