Binnaz Abla

Mert anda çok iyiyide, bazen ezbere bakıyor gibime geliyo...Bu arada İlkay Gür Bir Yolun Var'da yorum yapmaya başlamış

Merte ilk baktirdigim faldaki butun dedikleri cikti kelimesi kelimesine ask hastalik aile falan sok olmustum.. sonra gene baktirdim 2 kere ikiside patladi hic cikmadi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E bu kadar falsızlık beni bozardı,açılış Rad Mirza yani Taha Turan'dan geldi.Daha önce yazan tüm arkadaşlarıma katılıyorum.Baktıran herkes Taha'ya benzetmişti.Bende benzettim ve hatta benzetmenin ötesinde diyorum ki yüzde bin Rad Taha'dır.Yorumundan,paragraf sayısı ve uzunluğuna,seviyesi ,yaklaşımı,verdiği zamanlamaların uzunluğu,kelimelerin aynı olmasına, hemen gelen cevaba ve cevaptaki detaylara kadar kesinlikle ama kesinlikle şüphem yokki Taha'dır.Fiyatı bile falsepeti ile aynı şu an.Ayrıca şu kelimeden dolayı şüphem kesinleşti aslında...Taha'nın ocak ayındaki falında"irintili"kelimesi geçerken,Rad'ın falındada "irintili"kelimesi geçiyor.Bu ne kadar kullanılan bi kelime ki tesadüf olsun,üstelik herkes Rad'ın Taha olduğunu düşünürken..Yani Taha'ya dördüncú kez fal baktırmış oldum:)

Baci m sen ankaradaki falci zehraya baktirdinmi?

Ankaradaki falcilar topigine bak istersen baktiripta memnun kalmayan yok ankaraya gidince bende baktiricam
Aslında ben artık telde bakılan falda en başarılı falcıda bile performansın düştüğünü sanıyorum.İmkân varsa hakikaten yüzyüze baktırmak en iyisi.Ank.topiğine en son geçen gün baktığımda ortalık epey karışmıştı,orda kalmışım ben.Şimdi tekrar bakiyim,sağol tolincim.Bunun karşılığı olarak seni Kerem Bursin'e vereceeeeemmm :)))))

Son düzenleme:
Ankaradaki falcilar topigine bak istersen baktiripta memnun kalmayan yok ankaraya gidince bende baktiricam

Baktım herkes memnun kalmış gòrünüyo,daha çok uzun vadeli tarihler vermiş,dedikleri tutarsa tadından yenmez.Bencede gidince dene,bakalım sen memnun kalıcanmı?Ankara'da olsam hemen giderdim.Sen beğenirsen bende telde baktırırım.Mardin'e uzanmışlığım var,Ankara zaten cepte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…