- 23 Ağustos 2012
- 52.036
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.496
- 898
Mert'in olumsuz dediği çıktı hep de olumsuzlar çıkar zaten
Womenn adlı yorumcudan yorum alan oldumu uzun süredir yokmuş tekrar başlamış
Women i onceki sayfalarda cok gordum ben, tirtttt mi iyi mi, ne ayak cozemedim acikcasi
Mert olumsuz mu konustu?
Hayret , pembe tablocu bir abi degil miydi o?
Kızlar İlkay Fal Sepeti'nden gitti mi? Yorumcu kısmında yok
Mert anda çok iyiyide, bazen ezbere bakıyor gibime geliyo...Bu arada İlkay Gür Bir Yolun Var'da yorum yapmaya başlamış
yahu hiç mi iyisi yok bunların içinde
Mert anda çok iyiyide, bazen ezbere bakıyor gibime geliyo...Bu arada İlkay Gür Bir Yolun Var'da yorum yapmaya başlamış
arkadaşlar biraz konuyla alakasız olacak ama bu sitede rüya yorumu yapan sayfa var mı?
Baci m sen ankaradaki falci zehraya baktirdinmi?E bu kadar falsızlık beni bozardı,açılış Rad Mirza yani Taha Turan'dan geldi.Daha önce yazan tüm arkadaşlarıma katılıyorum.Baktıran herkes Taha'ya benzetmişti.Bende benzettim ve hatta benzetmenin ötesinde diyorum ki yüzde bin Rad Taha'dır.Yorumundan,paragraf sayısı ve uzunluğuna,seviyesi ,yaklaşımı,verdiği zamanlamaların uzunluğu,kelimelerin aynı olmasına, hemen gelen cevaba ve cevaptaki detaylara kadar kesinlikle ama kesinlikle şüphem yokki Taha'dır.Fiyatı bile falsepeti ile aynı şu an.Ayrıca şu kelimeden dolayı şüphem kesinleşti aslında...Taha'nın ocak ayındaki falında"irintili"kelimesi geçerken,Rad'ın falındada "irintili"kelimesi geçiyor.Bu ne kadar kullanılan bi kelime ki tesadüf olsun,üstelik herkes Rad'ın Taha olduğunu düşünürken..Yani Taha'ya dördüncú kez fal baktırmış oldum:)
Baci m sen ankaradaki falci zehraya baktirdinmi?
Baci m sen ankaradaki falci zehraya baktirdinmi?
Teldede bakiyomus o yüzden sordum belki baktirmissindir diye: 1:Yok bacım henüz Ankara'ya el atmadım:))))Önümüzdeki beş yıl içinde tur programımda var ama....
Öylemiii?Yok canım ilk kez duydum şimdi senden.Araştırırım bi..Teldede bakiyomus o yüzden sordum belki baktirmissindir diye: 1:
Öylemiii?Yok canım ilk kez duydum şimdi senden.Araştırırım bi..
Aslında ben artık telde bakılan falda en başarılı falcıda bile performansın düştüğünü sanıyorum.İmkân varsa hakikaten yüzyüze baktırmak en iyisi.Ank.topiğine en son geçen gün baktığımda ortalık epey karışmıştı,orda kalmışım ben.Şimdi tekrar bakiyim,sağol tolincim.Bunun karşılığı olarak seni Kerem Bursin'e vereceeeeemmm :)))))Ankaradaki falcilar topigine bak istersen baktiripta memnun kalmayan yok ankaraya gidince bende baktiricam
Ankaradaki falcilar topigine bak istersen baktiripta memnun kalmayan yok ankaraya gidince bende baktiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?