Binnaz Abla

Anlastik ciceeeeemmmm:)))))

İki yeni falcıya fal baktırmış olarak görüşlerimi yazayım hemen.

Falalem-rezzan: her şeyden önce harika bir ses tonu var insan dinlerken rahatlıyor. Falı da gayet güzel fakat konuşurken sürekli şekillerden bahsetmesi(şurda bir araba çıkmış gibi) falın akışını ve inandırıcılığını bozuyor bence.

Falsepeti-nesibe: geçmişi ve anı en iyi bilen falcı diyebilirim. Hisleriyle baktığını düşündüğüm nadir falcılardan. Söyledikler tutar mı bilmiyorum. Bi de fal fiyatı biraz yüksek bence. Bir fala 15 liradan fazla vermemiş bir insan olarak içime oturdu ama verilen parayı hak ediyor mu derseniz sonuna kadar hak ediyor bence.

Geriye mert reiki,melek öz ve venüsamber kaldı. Bunlara da fal baktırdım mı fal defterini kapatıyorum :)

peki memnun kaldın mı canm taha'dan baktırmaya değer mi gelecekte nasıl?

nesibe'yi ben de severim ama an'da başarılı mı hiç bilmiyorum.. sizce an'ı biliyor mu gerçekten? bu konuda, kendi hislerinizi doğru tanımladığı için mi öyle düşünüyorsunuz ? ben hiç karşı tarafı bilemediğimden hep muallakta kalmıştır..

nesibe'ye ben canlı fal baktırmıştım. canlıda gerçekten başarılıydı. baktırdığım kişinin bir arkadaşının bana laf taşıdığını ve o'nu kötülediğini söyledim. bana anında bu kişi, top sakallı, esmer, gözlüklü olan arkadaşı mı? dedi :26: evet ta kendisi demiştim. urminaa görünenlerle olanlar arasındaki fark var. lütfen 3.kişilere inanma demişti...aylar oluyor.. ben 3.kişilere inanmayı seçtim sanırım gerçekte olanları hiç bir zaman bilemeyeceğim..

ama nesibe tip özelliklerini birebir biliyor..

Karşı tarafı merak ettiğimiz için fal baktırıyoruz zaten genelde :) benimle ve erkek arkadaşımla ilgii karakter analizi doğruydu. Fakat erkek arkadaşımın başka biriyle daha konuştuğunu söyledi. Doğru olduğunu düşünmüyorum. Ki falı erkek arkadaşıma da dinlettim asla öyle bir şey yok diyor. Çoğunlukla başarılı dersek daha doğru olur sanırım :)

anladım tatlım..yanılma payı büyük demek oluyor bu durumda bence.. ancak çoğunlukla başarılı dediğinize göre diğer söyledikleri tutarlıydı demekki..

Niye dinlettin sekerim? Pekala olabilecek bir sey bu bence, herifin evet yapiyorum diyecek hali yok ya. Belki surekli degil ama face den whatsapp tan yazistigi biri vardir, oluyor boyle seyler.

Niye dinlettin sekerim? Pekala olabilecek bir sey bu bence, herifin evet yapiyorum diyecek hali yok ya. Belki surekli degil ama face den whatsapp tan yazistigi biri vardir, oluyor boyle seyler.

Tabiki ne yaptığını, ne düşündüğünü tam anlamıyla bilmem imkansız. Ama güvenmediğim bir insanla da ilişkiye hiç başlamam zaten. Böyle bir şey yapıcak biri değil. İki insanı aynı anda idare edebilecek yeteneğe sahip değil açıkçası. Ve iki kişiyi aynı anda idare edemicek kadar da sıkılgan. Ben böyle bir şey olmadığını düşünüyorum ve umuyorum. Varsa da koyarım postayı herkes kendi yoluna. Ama bir fal sonucu da rest çekicek değilim :)

anladım tatlım..yanılma payı büyük demek oluyor bu durumda bence.. ancak çoğunlukla başarılı dediğinize göre diğer söyledikleri tutarlıydı demekki..

Benim düşündüklerimi, gelecek planlarımı olduğu gibi bildi. Bir tek geçmişimle ilgili bir şey söyledi o yanlıştı. Bi de erkek arkadaşımla ilgili söylediği kısım yanlış diye düşünüyorum. 10 şey söylediys 8i doğru 2si yanlış diyebilirim. Genel olarak başarılı

peki memnun kaldın mı canm taha'dan baktırmaya değer mi gelecekte nasıl?

Taha benim için onlinede iki üç isimden biridir zaten.Değermi değmezmi dersen ,benim için değer ama sen baktırirsın belki değer bulmazsın.Burdaki arkadaşlarım bilirler,ben hiçbi falcıyı ısrarla önermem.Deneyimimi yazarım tabi,süreç bende Taha'nın söylediği gibi ilerliyor.Karar senindir canım.

yine durmaıyorum Nesibe konusu geçince::):) Nesibe anda başarılı değil olağanüstü...benim şuan ne düşündüğüümü bu kadar iyi bilmesi...karşı taraf içinde yorumlarının doğru olacağını ispatlıyor.....

Ben benimkinin hesaplarını karıştırayım en iyisi gaza getirdiniz iyice
Benim geçmişimle ilgili yanlış bildiği bir şey oldu ve gelecek planlarımdan biri için de yakın bir zaman verdi. Ama planımın gerçekleşmesi için en az 1 yıla ihtiyacım var. Verdiği tarih 3-4 ay sonra ve o tarihte gerçekleşmesi imkansız. O yüzden dediğim gibi benim için %80 başarılı bir falcı :) ama sezgileri güçlü kesinlikle bundan eminim.

ya benim de işle ilgili söylediği şey çıksa keşke diyorum...

bizim sloganımız oldu artık ''''''''''FAL ENERJİ İŞİ''''''''''''''''''''''''''

umarım olumsuzz youmlarında yanılmıştır..... gelecek benim içinde beklemede ama olaylar Nesibe'nin dediği gibi ilerliyor....

ya benim de işle ilgili söylediği şey çıksa keşke diyorum...

Çıkar umarım. Bana hem olumlu hem olumsuz şeyler söyledi. bu yönünü taktir ettim. Pembe tablocu değil en azından.

bizim sloganımız oldu artık ''''''''''FAL ENERJİ İŞİ''''''''''''''''''''''''''

umarım olumsuzz youmlarında yanılmıştır..... gelecek benim içinde beklemede ama olaylar Nesibe'nin dediği gibi ilerliyor....

Slogan doğru ama. Falcısema vardı mesela tellwede baya övülüyordu. baktırdım tek kelime bilemedi desem doğru olur.
Bakalım benim için nasıl ilerleyecek:)

Sema benim oyle seylerimi bildi ki, agzim acik kaldi. Helal olsun ona dedim

Gelecek tutar mi bilemem ama ani acaip bildi (en azindan bana).

Cherryycimmm zeki hatunsun
bayılıyorumm sana

Ahahha cakalsin sen de

Eski isyerimde olan bir olayi anlatmak isterim: Bizim isyerinde bir herifi habire ofisten baska bir kizla goruyorduk. Kiz bekar, herifin sevgilisi var ama baska bir sehirde. Herif sonunda sevgilisini sallayip bu kizla evlendi iyi mi

Her an her halt oluyor yani, hayat garip bulutlar falan :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…