Binnaz Abla

Falcının ânına denk gelmek çok önemli.Mesela tellweden örnek vermişsin, Missladybird,Fatima'dan da memnun kalan çoktu.Ben hiçbi şey anlamadım fallarından,çıkmadıda.Benim beğendiklerimde başkaları için tırt.Bu arada Nesibe'nin tek dediğini yaşamayan somut bi örneğim.Ha çıkarmı? umarım sana güzel yorumu varsa çıksın.Ama falı aklında bi köşede kalarak devam etme hayatına nacizane tavsiyem.Olumsuzsada enerjin düşmesin,olumlusuda havaya uçurmasın.Unut derim şu an için,çıkarsada Nesibe ebedî falcın olsun.

Son düzenleme:
Sema benim oyle seylerimi bildi ki, agzim acik kaldi. Helal olsun ona dedim

Gelecek tutar mi bilemem ama ani acaip bildi (en azindan bana).

Sen şimdi böyle deyince falımı bi daha okudum. Nisan ayında baktırmışım zaten. Vade filan vermiş ama tutmamış :) ayrıca bana aklında başka biri var filan yazmış o zamanlar aklımda başka biri yoktu. Eğitim hayatımla ilgili de tamamen yanılmış zaten. Ama en azından sizin enerjileriniz tutmuş güzel. Keşke benimkide tutsaydı

Fala inanma falsız kalma hesabı. Şu zamana kadar arkadaşlarımla gaza gelip yüz yüze fal baktırdığıma çok oldu. Felaket tellalığı yapanlar da mevcuttu toz pembe bir dünya yaratanlar da hiçbirinin söyledikleri çıkmadı. Zaten gelecekle ilgili yorumlarla pek ilgilenmiyorum o yüzden sorun olmuyor. Geleceği bilecek insan olduğunu sanmıyorum. Sadece şu anki durumumuzdan çıkarımla tahminlerde bulunulabilir:)

Aynen,reel falı yıllardîr baktırıyorum.Bir iki istisna isim gelecek tahmininde başarılî oldu bende.Onlarında izini kaybettim.Aslında yakın geleceğin bilinme olasılığı çok imkânsız gelmedi bana hiçbi zaman.Allah isterse kuluna mâlum edebilir,kalp gòzü açık,hisleri kuvvetli yaratabilir.Çünkü bizlerin gelecek bilmekten kastımız kıyamet kopma zamanı değilki,senin benim üç beş ay için merak ettiklerimizden ibaret.Fal anlamında tek isteğim böyle gönül gözü açık birini bulabilmek.

ayy şekerim böyle olaylar benim çevremde de çoook....ben de zamanın da en yakın arkadaşımla ( giymeyip giydirdiğim yedirdiğim içirdiğim) deli gibi aşık olduğum sevgilimle ilişkilerini yakalamıştım..iki taraflı darbe.... ahhh yıllar önce yıkılmıştım(( (...demek ki neymiş kimseye o yapmaz bu yapmaz diye güveneyecekmişiz..

( ben üstüne çok daha güzel bi ilişki yaşadım unuttum gitti.... ama onlar yaptıklarıyla kaldılar....ahım onları rahat bırakmayacak)

Son düzenleme:

Özge'cim en ağırından yaşamışsın darbeyi.Allah yanlarına bırakmaz ki ,ah almak kadar hayatta insana kalacak bi vebâl yoktur.Âhın elbet çıkar ha belkide çıkmıştır bile.

Özge'cim en ağırından yaşamışsın darbeyi.Allah yanlarına bırakmaz ki ,ah almak kadar hayatta insana kalacak bi vebâl yoktur.Âhın elbet çıkar ha belkide çıkmıştır bile.

walla bitanem çok oldu... uzun bi süre psikolojimi toplayamamıştım...isimlerini bile duymak istmem...yalnız 4-5 ay önce ruyamda gördüm...bana yalvarıyordu hakkını helal et ne olur. hiçbişey yolunda gitmiyor senden helallık almam gerek..sana çok yanlıs yaptım falan dıye ağlayıp zırrlıyordu..
inşallah bana göstermiştir rabbim.. gerçekte de öyledir...

Ćok derin anlamı olan bi rüya göstermiş Allah.Yoruma bile gerek yok,gayet açık.Allah bildiği gibi yapmış belliki..

Ćok derin anlamı olan bi rüya göstermiş Allah.Yoruma bile gerek yok,gayet açık.Allah bildiği gibi yapmış belliki..

Bu yorumlara istinaden bende bir ruyami anlatmak istiyorum benimkiyle ayrilmamizda babasının çok büyük payı vardı ben çok uzuluyodum bu duruma bana haksızlık etti çünkü neyse ben uzun sure bunu rüyamda gördüm hep ayni rüyamda da istemiyordu beni neyse aradan zaman geçti bi ay önce falan rüyamda ben onlara gitmisim bana diyoki hoşgeldin selamlasalim diyo gülümsüyor bana ben diyorumki istemiyorum sonra ısrar ediyor özür diler gibi selamlasalim tanisalim falan diyorum yok diyorum bununda öyle bi anlamı olabilirmi acaba?

bu kişiyi ve ailesini hala düşünüyor ve üzülüyor msun tolncim..yani hala etkieri devam ediyor mu hayatında???
eğer ediyorsa bilinçaltı rüyasıda olabilir...ama ben onları unuttum gitti aklıma bile gelmezler diyorsannn vicdan ve pişmanlıkla pençeleşiyorlardır bebeğğim....
bilirsin bazı insanların vicdanları yıllar sonra çalışmaya başlıoo

Son düzenleme:
Ya aslında hala ah ediyorum canım baya yandı çünkü ama hep istemediği şekilde görüyordum bu sefer ne hikmetse benimle tanışmak için ısrar ediyodu

Ya aslında hala ah ediyorum canım baya yandı çünkü ama hep istemediği şekilde görüyordum bu sefer ne hikmetse benimle tanışmak için ısrar ediyodu

hmmm....demekki onlrın da aklı başına gelmiş olabilir canım benim... Rabbim büyüktür tolincim...kimsenn ahını kimsede bırakmaz...bırakmasın da..

Özge'nin dediği gibi canım eğer aklındalarsa bilinçaltî olma ihtimali var.Değillerse karşı taraf seni incittiği için pişmanlık duyuyor olabilir.Yada belki haberci rüyadır ve bi adım atarlar sana yada bi òzür dileme gibi gelişmede olabilir.

Arkadaşlar geçmiş ilişkileriniz üzerine üzülmeyin. Hatta karşınıza şu "doğru kişi" (ne saçma bir tabir asdf) dedikleri kişi bile çıksa evlenmeyin. Forumda evliliklerdeki sıkıntıları, yalanları, aldatmaları okudukça içim şişiyor yemin ederim

Yaşasın yalnızlık ve getirdiği huzur! Son olarak da "Erkekleri öldüreceğiz hazır olun!!" (yok bu son cümle abartı oldu )

Ayyy valla ne olacak boyle...biz kimi sevip kime guvenecegiz... ((( artik umudumu kesmek üzereyim valla..oneceden hep ne olursa olsun mutlu olacagim sonunda diye bi umudum vardi artik o umut da bitiooo...

Ayyy valla ne olacak boyle...biz kimi sevip kime guvenecegiz... ((( artik umudumu kesmek üzereyim valla..oneceden hep ne olursa olsun mutlu olacagim sonunda diye bi umudum vardi artik o umut da bitiooo...

Çok mu soyut kaçacak bilmiyorum ama ; Neden mutluluğumuzu bir başkasının varlığı üzerine tanımlıyoruz, şartlandrııyoruz ki.. Gerçekten hayatımızda biri olması mı gerekiyor illa?
Çok mu bencilleştim yoksa daha mı realist yaklaşıyorum bu konulara artık ben de bilmiyorum.

ne habersin tatlım aman böylesi daha iyi derdimiz yok en azından kafamız rahat

Bi bakima haklisin..ama ömür boyu yalnız nereye kadar...
((

Efsun ve Ozan Saraç dışında önerebileceğiniz birileri var mı denemek istiyorum da?

Kahvede Maya, tarotta Serra diyebilirim.

Efsun bana patladi bu arada. Tarot baktirmistim, ona kalsa mayista yeni biriyle taniscaktim, yalan oldu. Harf falan da soylemisti, inandirici gelmisti, cikmadi. Simdi bakiyorum da ani da bilememis zaten, tespitlerinden biri yanlisti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…