E bıktım ama yani farklı falcı diye aynı falcılara denk gelmekten.Falalem Tatyana'da Neslişah çıktı.Falın girişi" Merhaba canım"ından falın finaline kadar aynı.Yorumda dahil olmak üzere verdiği zamanda dahil herşey tıpatıp.Ha şu var ki falalemde verdiği zaman geçen zaman itibariyle biryolunvar da yarıya indi ,buna çok şaşırdım.Dersenizki falalem hesabından bakıp ona göre yorumlamıştır.Oda olamaz çünkü bende artık onlardan öğrendim,her siteye başka isimle hesap açıyorum. Diyorum çakalım yalanla riyayla gelmeyin bana anlatamıyorum:))) Neyse canım falcı her sitede başka kimliğe bürünüyosa fala baktıranda bürünecek artık.Kısasa kısas:)))
Yuhhh arkadaş yaa bunlar iyice çivisini çıkardılar işin !!
Bu konuda İlkay Gür'e helal olsun diyorum. Kadın fal sepetinde de aynı isimdi biryolunvar'da da aynı isim hatta aynı resim. Haa başka yerlerde başka kimliği var mıdır bilemem ama sanırım tellwe'de mıstıkkedi olduğunu söyleyenler vardı :44::44:
İlkay'ın falı bana çıkmasada delikanlı tavırlarıyla baktığı dürüst falcılığını severdim şimdi daha çok seviyorum.Paşa paşa aynı isimle fal bakan az isimlerden.Zaten farklî isimle üç beş sitede fal bakmak ne demek ya?Bana ayşe halimle baktır ,sonra fatma halimle başkası zannet yine baktır,sonra hatice olurum orda da at bi katina başkası zannederek.Fal bakan akıllı baktıran alık ya..
Tabi canım fal çıkmayabilir,İlkay'ın bir yıl önce baktırdığım iki falıda çıkmadı.Ama bu İlkay'ı kurnazca hareket eden,kötü,binbir yüzü olan falcı yapmaz.Tam tersi İlkay çokta dürüst ,lafının arkasinda duran,mert bi yorumcu yaptı kendini aynı isimle başka siteye başlamakla.Beğenen yine gelsin,beğenmeyen burda da uzak dursun diyo açıkça.Belki farklı isim olsaydı ben ona atıcaktım falı ,sesi bi duyucaktım ki Îlkay.Kısaca İlkay'ı bende takdir ettim,karakter hakikaten herşeyin önündeymiş bi kez daha anladım.Son olarak İlkay'a derimki ;yeni yerin yeni siten hayırlı olsun,enerjinin hep yüksek olacağı yorumların daim olsun.İlkay'ın falı bende de tutarlı değildi buna rağmen cesaretinden dolayı taktir ettim kendisini. Diğer insanlar tutturamayınca yahut belli zaman sonra istediği talebi göremeyince Ayşe oluyorlar Fatma oluyorlar kim oldukları belli değil. Neyse daha fazla birşey demiyorum !!
E bıktım ama yani farklı falcı diye aynı falcılara denk gelmekten.Falalem Tatyana'da Neslişah çıktı.Falın girişi" Merhaba canım"ından falın finaline kadar aynı.Yorumda dahil olmak üzere verdiği zamanda dahil herşey tıpatıp.Ha şu var ki falalemde verdiği zaman geçen zaman itibariyle biryolunvar da yarıya indi ,buna çok şaşırdım.Dersenizki falalem hesabından bakıp ona göre yorumlamıştır.Oda olamaz çünkü bende artık onlardan öğrendim,her siteye başka isimle hesap açıyorum. Diyorum çakalım yalanla riyayla gelmeyin bana anlatamıyorum:))) Neyse canım falcı her sitede başka kimliğe bürünüyosa fala baktıranda bürünecek artık.Kısasa kısas:)))
Oo yalnız hanımefendi bayağı ince ince "sahtekarlık" yapıyor. Bir sitede gidip "tatyana" diye rusça kökenli isim al, diğerinde "şah"lı farsça kökenli...Kendisini belli etmemek için isim kökenine kadar ayrıntılı düşünmüş. asdfghjklş
Tabi canım fal çıkmayabilir,İlkay'ın bir yıl önce baktırdığım iki falıda çıkmadı.Ama bu İlkay'ı kurnazca hareket eden,kötü,binbir yüzü olan falcı yapmaz.Tam tersi İlkay çokta dürüst ,lafının arkasinda duran,mert bi yorumcu yaptı kendini aynı isimle başka siteye başlamakla.Beğenen yine gelsin,beğenmeyen burda da uzak dursun diyo açıkça.Belki farklı isim olsaydı ben ona atıcaktım falı ,sesi bi duyucaktım ki Îlkay.Kısaca İlkay'ı bende takdir ettim,karakter hakikaten herşeyin önündeymiş bi kez daha anladım.Son olarak İlkay'a derimki ;yeni yerin yeni siten hayırlı olsun,enerjinin hep yüksek olacağı yorumların daim olsun.
Sorma,seçtikleri isimlerinde orjinalliğine diyecek sòz yok.Şimdi tekrar baktım hatta falın ilk cümleleri aynı, sanırım copy paste falın girişi."Merhaba canım,çok dürüst bir kişiliğe sahipsin,hislerin çok kuvvetli"gibi burdaki üyelerin yüzde 99.9'una uyacak türden.Dünyanın en kalleş insanına" ne kadar dürüstsün"dense "evet öyleyim"der.Hem herkese uyan hemde herkesin karakterinde olmasını seve seve kabulleneceği karakteristik yorumlardan copy paste demeti yapmış hatun.Bıktım valla ya,iyi falcı,iyi yorum bulma derdindeyken bide bunların sihirbazlıklarıyla uğraş.
İyiyim cancağızım sende iyisin umarım.Evet canım geçtiğimiz gün yazdım son derecede eminim,"irintili"kelimesinin hem Rad hem Taha olarak fallarında geçmesi kesinliğin son noktası oldu.Ben ne kadar alcanzar'sam Rad'da o kadar Taha.alcanzarim nasilsin sence de taha rad mirzami o niye farkli isimle geldi anlamadim fal sepetindede artik yok zannedersem
Kesinlikle öyle,en azından bi süzgeçten geçmeliler.Ve hiç olmazsa bir kişi beş yerde fal bakamamalı en azından bu engellenmeli.Hayır söylediğinde de zaten inkâr ediyolar,o kişi değiliz diye...Gelde ispatla..Aslında şu siteleri yasaklayan bir kanun gelsin istiyorum, cidden...Hem böyle insanlar kandırılmayacak üç kuruş içiin, hem de bu online fal alışkınlığımızdan kurtulmuş oluruz.
İlkay'ın falı bende de tutarlı değildi buna rağmen cesaretinden dolayı taktir ettim kendisini. Diğer insanlar tutturamayınca yahut belli zaman sonra istediği talebi göremeyince Ayşe oluyorlar Fatma oluyorlar kim oldukları belli değil. Neyse daha fazla birşey demiyorum !!
İyiyim cancağızım sende iyisin umarım.Evet canım geçtiğimiz gün yazdım son derecede eminim,"irintili"kelimesinin hem Rad hem Taha olarak fallarında geçmesi kesinliğin son noktası oldu.Ben ne kadar alcanzar'sam Rad'da o kadar Taha.
Kesinlikle öyle,en azından bi süzgeçten geçmeliler.Ve hiç olmazsa bir kişi beş yerde fal bakamamalı en azından bu engellenmeli.Hayır söylediğinde de zaten inkâr ediyolar,o kişi değiliz diye...Gelde ispatla..
lalemm bende falcı olsam...bir süre sonra fallarım patlayınca artık talep görmeyince farklı sitelere farklı isimlerle yorumcu olurum.....birde KK. bi eleman gönderir güzelce reklam yaptırırım...misler gibi
yavv bırakın şunları....salak yerine koyuyorlar bizi....denemeyin yeni falcı bence...enerjinizin uyustuğu 1-2 falcıyla ayda bir fal göndererek devam edelim..ben öyle yapıyorum walla.. en azından karşımdakinin kim olduğunu biliyorum....
bu yeni türeyen siteler fal kulubu cıkmıs birde...googla fal alem yazıyorum. fal kulubu cıkıyor...sitedenin içeriği ablalarla dolu..bir kacında da rezzan abla'nın profil fotosu var....
ayyy ayıptır yani bu kadar özenmek veya rezzan ablanın bişeyleri ile kendinizi ön plana çıkarmak....bu sitelerin isimlerini kullanarak google reklamı yapmak...
işin özeti ne yeni site ne de yeni falcı denerim.....SADECE SİZLER AKILLISINIZ....SALAK BİZLR SİZLERE PARA KAZANDIRMAK İNANMAK İÇİN VARIZ
Bak ben iyi falcıların niye bu yola gittiklerinide çözemedim.Ya Taha ve Bilge bu iki isim benim zirve iki kişim onlinede.Bunların geriside Ada ve Yağmur benim için.Şimdi Taha benim için bu kadar başarılı bi yorumcuyken,gidişatı ocak ayında baktırdığım falıyla tam olarak oturturken ......Ah be Taha'cım ne gerek vardı Rad Mirza olmaya.Falsepeti Taha olarak devam et işte,mis....canim benim haklisin ama insan biraz da tarzini degistitir yani bu kadar anlastirmazki rad mirzanin yazisi ayni tahaydi kibarligi ben brnzettim ama ihtimal vermemistim
Bak ben iyi falcıların niye bu yola gittiklerinide çözemedim.Ya Taha ve Bilge bu iki isim benim zirve iki kişim onlinede.Bunların geriside Ada ve Yağmur benim için.Şimdi Taha benim için bu kadar başarılı bi yorumcuyken,gidişatı ocak ayında baktırdığım falıyla tam olarak oturturken ......Ah be Taha'cım ne gerek vardı Rad Mirza olmaya.Falsepeti Taha olarak devam et işte,mis....
İlkay'ın falı bana çıkmasada delikanlı tavırlarıyla baktığı dürüst falcılığını severdim şimdi daha çok seviyorum.Paşa paşa aynı isimle fal bakan az isimlerden.Zaten farklî isimle üç beş sitede fal bakmak ne demek ya?Bana ayşe halimle baktır ,sonra fatma halimle başkası zannet yine baktır,sonra hatice olurum orda da at bi katina başkası zannederek.Fal bakan akıllı baktıran alık ya..
Yorumuda başarılı ama....Hadi diyelimki paragrafından,uzunluğuna,nezâketine kadar benzetti,yorumu benzetemez ki...Atar tutar yada ne biliyim başka bi açıdan bakar fala ama hiçbi falcı yorumu böyle birebir Taha'ca yapamaz.Bu kadar iddialı konuşmayı sevmem,günah almak istemem(hoş aldığımıda zannetmiyorum)ve tekrar diyorum ki benim alcanzar olduğum kadar oda Taha.Eger tahanin fallarini okuyup birebir uslubunu benzetip kendine musteri kapma cabasi yoksa evet o taha alcanzar..
Benim tarottu,hem kötü yorum ,hem bi kısmı copy paste,hemde falalemin Tatyana'sı çıktı.Hangi taraftan tutsam elimde kaldı.Neslisah tatyana adi her ne haltsa tarot yada kahve asla atmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?