arkidişler nesibe ve rezzan ablayı tek geçiyorum:) nesibenin içine bazı şeylerin malum olduğuna inanıyorum ben bana demiştiki sana gri dönecek hemde çok yakın demişti ve aylardır haber alamadığım insan beni 3 gün sonra aramıştı şok oldum ama ben bidaha güvenemeiğim için barışmadım sonra tabi dayanamayp tekrar baktırdım hemen o günlerde nesibeye böyle bi girişimi tekrar olucakmı diye evet olucak ama araya zaman girebilir dedi ve aradan 2.5 ay geçti hala beklemedeyim ses soluk yok z<aten karakter analizi süper diyecek yok:) rezzan ablada görüceksin o günleri dedi ama onun vrdiği vadeden erken gerçekleşmişti bikaç gün önce yine baktırdım yine olucak görüceksin dedi gerçekten 2 side güzel yorumluyo işle ilgili olan şeyleride güzel yorumladı..fal sepetinden aybüke hanıma baktırdım o biraz pozitif bi tablo çizmiş ama gerçekten bunuda nasıl bildi dediğim şeyler oldu :) onuda öneririm açıkcası,,şimd bende yağmur hanımı yakalamaya çalışıyorum ama sürekli meşgul![]()
Canım sen baktıralı çok mu oldu? Nesibe net şeyler de söylemiş miydi sana? Çok sevindim çıkmasına ama neden beklemedesin hala? İstemediğine göre beklemek?